Львів - Дніпро - Українська Прем'єр Ліга - Головний розділ - Форум Сайт фанатів Львова - Форум

[ Головна ] [ Форум ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 3 з 3«123
Модератор форуму: seven, ЯRIK, Богдан 
Форум » Головний розділ » Українська Прем'єр Ліга » Львів - Дніпро (3 тур. Надважливий матч)
Львів - Дніпро
RobinhoДата: Неділя, 03.08.2008, 21:57 | Сообщение # 51
Генерал-майор
Група: Користувачі
Репутація: 8
Статус: Offline
:D :D :D

Фк Львів найкращий.СЛАВА УКРАЇНІ !!!

sevenДата: Неділя, 03.08.2008, 22:02 | Сообщение # 52
маґістр
Група: Фанати
Репутація: 59
Хоча там такі дивні люди у 13-му секторі, що навіть після того, як у них крадуть банер, вони ідуть його забирати назад

Kmdsd gjyfl ect !

N@zIkДата: Понеділок, 04.08.2008, 00:02 | Сообщение # 53
Сержант
Репутація: 3
ну нічо 0:1 проіграти то не 3:0.і не 1:5 по забити і пропущеним мячам як у декогось fuck

juzeppeДата: Понеділок, 04.08.2008, 12:17 | Сообщение # 54
Генерал-майор
Група: Почесні
Репутація: 22
Quote (Hatsik)
А хто бачив таке, що коли Ващук заходив в автобус, його хтось покликав, і на скільки я зрозумів він йому щось сказав погане, і Ващук його хотів завалити по лиці, але вроді не попав. Що за сутичка?

Вчера в беседе с корреспондентом «СЭ» 33-летний защитник «Львова» сформулировал свою версию произошедшего в эту субботу на стадионе «Украина».

- Выйдя из раздевалки, я по своему обыкновению раздавал автографы, как вдруг услышал за своей спиной выкрик: «Ващук - иуда!» Развернувшись, увидел групку молодых людей, чье поведение, мягко говоря, не отличалось особой адекватностью. Посмотрел на одного из них: «Это ты кричал?» - «Да, - отвечает, - я». «Ну, - говорю, - тогда иди сюда». Он подходит. Спрашиваю: «Зачем ты меня провоцируешь?» - «А я так хочу». Признаюсь, в этот момент мог и не сдержаться, но подошел делегат матча Стефан Решко: «Влад, возьми себя в руки, - сказал он. Не опускайся до их уровня!» Вскоре этого, с позволения сказать, фаната увели милиционеры.

- Если бы не увели, могли бы и ударить?
- Бить я его не собирался, хотя эмоциональное и физическое состояние после негативно закончившегося для нас матча было не из лучших. Какого, думаю, дьявола я в течение девяноста минут выкладываюсь, чтобы после игры слушать такую грязь? Представьте себя на моем месте и честно спросите: как поступили бы вы, если бы вас оскорбляли, к примеру, на улице? Мне это все, признаться, очень сильно надоело.

-В «Динамо» с подобным выражением фанатских эмоций вы сталкивались неоднократно...
-Да, но я не лез на трибуну, чтобы разбираться с болельщиками. В клубе была организована встреча с представителями клубного фан-сектора, а потом я узнал из интернета, что в ходе этой беседы кого-то оскорбил, хотя ничего подобного не было и в помине. Более того, меня попросили извиниться, и я извинился, хотя никакой вины за собой не чувствовал. Во Всемирную паутину, к слову, после того случая стараюсь не заходить. Считайте, что этим я уже переболел.

- Между тем, на некоторых сайтах ваш поступок уже сравнивают с подножкой, которую две недели сделал неопознанному фанату спартаковец Радослав Ковач...
- Не вижу ничего общего. Игрок московского клуба ударил болельщика, чья вина заключалась только в том, что он выбежал на футбольное поле. Я бы так никогда не поступил. А вот откровенного хамства по жизни не терплю.

Михаил СПИВАКОВСКИЙ, газета «СЭ в Украине»

pazitifДата: Понеділок, 04.08.2008, 14:29 | Сообщение # 55
Рядовий
Репутація: 2
ппц, лохи афігели... таке собі вже позволяють, я в шоці >(

Бий Емо - Рятуй Україну

sevenДата: Понеділок, 04.08.2008, 16:58 | Сообщение # 56
маґістр
pazitif, це фанати Дніпра, дружки карпатівських fuck

Kmdsd gjyfl ect !

N@zIkДата: Понеділок, 04.08.2008, 21:32 | Сообщение # 57
Сержант
та це 100% фан дніпра.

sevenДата: Понеділок, 04.08.2008, 22:43 | Сообщение # 58
маґістр
Перший з двох матчів Дніпра у Львові цього серпня. Окремі представники С-Б-Г приїжджали за день-два до матчу. Проте основна частина прибула в суботу зранку, і тут же наткнулася на львів’ян, які з різних причин пропускали виїзд в Одесу. Знайшли в центрі міста тиху місцину, де було багато свіжого і недорогого пива. Налягли! Через кілька годин під’їхали хлопці з Тернополя, привезли ще свого пива (як то кажуть в Тулу зі своїм самоваром ))). Літра за літрою, і години летіли весело і непомітно.

З рештою у визначений час всі перебрались в Криївку, де на внутрішньому дворику цього закладу відбувалось, а потім і відмічалось весілля двох представників львівського фан-руху. Слова священника, «згоден», «згодна», обмінялись обручками, цьомкни-бомки-обнімульки… І швидко за стіл – треба було відмітити таку подію ( не кожен день в Україні ультраси одружуються). Через деякий час все «весілля» вирушило на стадіон, утворився невеличкий імпровізований фанатський марш з зарядами, атрибутикою і банером попереду колони. На сектор дніпрян пропускали доволі швидко і з мінімальним обшуком. Точну кількість сказати важко, бо там були ще й львів’яни.

Банерна лінія розтягнулась вздовж двох секторів. Були С-Б-Г прапори філіалів (з Рівного і Вольногорська). Фанатіли практично нон-стоп від стартового до фінального свистка. Дуже якісний і злагоджений суппорт, особливо якщо брати до уваги спекотну погоду, яка була того дня у Львові. Заводили сектор через мегафон. Багато пісень і свіжих зарядів… взагалі відфанатіли на доволі високому рівні. З поміж іншого завели перекличку зі стадіоном «Слава Україні – Героям Слава!». Львівська кузьма заряд підхопила миттєво (дресировані, що тут ще сказати? ))).

В перерві матчу двоє хлопців (один зі Львова, один з Дніпра) пішли за пивом… в очікуванні 2-го тайму вирішили прогулятись по периметру стадіону. Коли проходили повз 13 сектор – цікавість взяла своє. Зайшли подивитися, що там і як. Побачили вони приблизно те, чого очікували: група людей віком від 12 до 20 стоїть – п’є пиво. Хлопці не стримались – і зняли синю шматину, яка висіла на огорожі стадіону. Коли ті двоє акціонерів вже піднімались вверх по сходах з групи фанів ФК Львів чулись фрази типу «Ей, куда ви то понесли? Не гоніть – віддайте банер. Куда ви?» Ну оскільки протести цим і закінчились, то банер на 13 секторі висіти більше не буде.

Його почепили на гостьовому, сфотографували, тай зняли, аби лишній раз людям очі не мозолив. Через кілька хвилин прийшло чоловік п’ятеро «основи» з сетору ФКЛ і (увага) попросили віддати банер. Це підняло настрій і трохи розворушило «розплавлений» гостьовий сектор. А потім і забитий гол зарядив публіку. Тому весь матч сапортери провели на одному диханні. Футболісти Дніпра після матчу підходили дякувати фанам за підтримку на такому дальньому виїзді, але в їхню сторону лунав заряд «Это не победа!». Не зважаючи на рахунок 0:1 гра досі залишає бажати кращого.

Потім були масові вписки наніч, літри горілки і відра пива… але то вже зовсім інша історія.

ULTRAS.ORG.UA

Kmdsd gjyfl ect !

N@zIkДата: Вівторок, 05.08.2008, 02:08 | Сообщение # 59
Сержант
мде новкоментс

leopolisДата: Вівторок, 05.08.2008, 13:04 | Сообщение # 60
Рядовий
Репутація: 0
dnipro i kyjiv u Lemberzi, jak v sebe v doma, sho xochut to i robljat.

ljviv ponad use

N@zIkДата: Вівторок, 05.08.2008, 19:17 | Сообщение # 61
Сержант
може вже небудемо обсуждати мач львів дніпро а будемо готуваатися до нового випробуваня

ImPДата: Вівторок, 05.08.2008, 19:48 | Сообщение # 62
Рядовий
Репутація: 0
Quote (leopolis)
dnipro i kyjiv u Lemberzi, jak v sebe v doma, sho xochut to i robljat.

обгрунтуй свою думку....як це зрозуміти що хочуть, те й роблять? Прос*али прапор, банер....так це ж ваша вина...це так звана гордість клубу і фанів зокрема, а ви легковажите і потім ходите випрошуєте і звинувачуєте всіх)))))) :) слідкуйте за своїми речами

Make peace. no war

Форум » Головний розділ » Українська Прем'єр Ліга » Львів - Дніпро (3 тур. Надважливий матч)
Сторінка 3 з 3«123
Пошук:

Реклама

сайт вболівальників ФК Львів © 2007-2010