Create site free
ФК Львів в міжсезоння (3) - Архів тем - Архів - Форум Сайт фанатів Львова - Форум

[ Головна ] [ Форум ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 3 з 4«1234»
Архів - тільки для читання
Форум » Архів » Архів тем » ФК Львів в міжсезоння (Товариські матчі)
ФК Львів в міжсезоння
NazДата: Субота, 04.07.2009, 15:04 | Сообщение # 51
Лейтенант
Група: Почесні
Репутація: 6
Статус: Offline
А от опустив Димінський Карпати в першу лігу - причому прямою мовою заявив, а з нього як з гуся вода. Вболівальники дальше одобрямси складають. Забувають швидко як їх же рідний клуб кинув.

hc.lviv.ua - Хокей у Львові

sevenДата: Неділя, 05.07.2009, 19:20 | Сообщение # 52
маґістр
Група: Фанати
Репутація: 60
Quote (Naz)
Є інформація що на базі Західноукраїнської академії футболу в моршині повертається Скала Стрий до другої ліги. Перша хороша інформація міжсезоння. Уже не будуть говорити що Львів забрав із Стрия команду

Тобі б хотілося... :) Моршин, тобто Кміть, до речі, в новому сезоні допомагатиме Львову (ще колись ходили чутки, що він не проти команду з Кіндером утримувати). По Скалі вперше чую. А що це за цікава інформація - Стрий на базі Моршина %) це як Львів у Добромилі ... ппц >:)

Kmdsd gjyfl ect !

АрніДата: Неділя, 05.07.2009, 19:22 | Сообщение # 53
Полковник
Група: Leopolitans
Репутація: 5
Naz,
ше раз Скажу про АК Барс-такої команди взагалі нема не то шо бренда, Барс іграє в КХЛ а в футбольних лігах я знаю всі коамнди від премєрки до чемпіонату Московської області і такої нема там!!! :D

don't stop leopolitans

ДесантДата: Неділя, 05.07.2009, 23:26 | Сообщение # 54
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 1
Quote (Naz)
А от опустив Димінський Карпати в першу лігу - причому прямою мовою заявив, а з нього як з гуся вода. Вболівальники дальше одобрямси складають. Забувають швидко як їх же рідний клуб кинув.

Мда....Все. Питань більше нема! З такими знаннями тобі тільки за факів і вболівати...

Я руський би виучів тіко за то, шо нада допітувать плєнних!

NazДата: Неділя, 05.07.2009, 23:50 | Сообщение # 55
Лейтенант
Десант
А які в тебе знання є?? Звичайно що тільки за Львів.

Арні,
Я й говорив про про КХЛ.

seven,
Так - мені б хотілося шоб ще були команди. Стан справ в юнацькому футболі вимагає ще команд в області. Кміть толково піднявся на воді - хай ділиться якщо є любов до футболу. Хоча є ще купа видів спорту де потребують споносрів. Ну а якби Добромиль був так само близько до Львова як Моршин до Стирия то усі б вболівальники їздили б до Добромиля.

Повідомлення відредагував Naz - Неділя, 05.07.2009, 23:53

sevenДата: Понеділок, 06.07.2009, 00:31 | Сообщение # 56
маґістр
Quote (Десант)
З такими знаннями тобі тільки за факів і вболівати...

тобі нагадати ще раз, де ти знаходишся? fuck

Naz, будемо чекати інформації якоїсь. 7 липня буде відома остаточна к-ть команд в 2 лізі. Кажучть, їх там залишиться не більше 10 в кожній із зон (в раховуючи ще й те, що не всі першолігівці "вигрібають" і їх можуть замінити деякі потужні клуби з 2 ліги, напр. Арсенал БЦ)

Kmdsd gjyfl ect !

NazДата: Понеділок, 06.07.2009, 01:30 | Сообщение # 57
Лейтенант
От і цікаво хто залишиться живий - криза усіх слабших косить. Можливо хтос новий зявиться. 7 числа буде все відомо. Але думаю наберуть клубів все таки - підтягнуть усіх кого можна з регіонів. думаю можуть бути зовсім екзотичні команди.

ДесантДата: Понеділок, 06.07.2009, 11:01 | Сообщение # 58
Рядовий
Quote (seven)
тобі нагадати ще раз, де ти знаходишся?

ОК, трошки погарячкував. Просто не можу чути всяких дурниць. Ну як міг Дим навмисно "опустити Карпати в першу лігу"? Ну це ж апсурд! З якою метою він це зробив? Навіщо це йому? З таким самим успіхом можна сказати про Кіндзерського! Навіщо це Кіндеру? - Відповідь проста і напрочут банальна - аби стати головою ПЛУ (він жеж намагався балотуватись на це місце)!! Але чомусь ніхто про це не каже, адже дійсно це звучить по-дурному і безглуздо!!!
А про які "одобрямси" ти говориш??? Його політика нікому не подобається! Жодному із вболівальників. Навіщо говорити про Карпати і при цьому утотожнювати президента клубу з командою та вболівальниками! Ну як Ви не розумієте, що це різні речі. Фанати вболівають за команду, а не за президента. Як тоді пояснити банер "Дим продай команду"!! А хто її купить?? НІХТО! Ніхто не захоче вкладати бабло і прицьому бути в реальному мінусі, ба навіть витрачати на висококласних футболістів. Можна провести акції протесту та різноманітні мітинги (так як це робили вболівальники Стяуа в Румунії, а також італійські вболівальники), але це нідочого не приведе!
Звісно приємно дивитись на команду, яка складається із власних вихованців, але зараз нажаль такі реалії сучасного футболу, що жоден клуб, який ставить перед собою серйозні задачі без легіонерів не в змозі здобувати позитивних результатів!

NazДата: Вівторок, 07.07.2009, 14:42 | Сообщение # 59
Лейтенант
http://www.wz.lviv.ua/pages.php?atid=75013 - о Кобрин і Маркевич за рік планують Сокіл у Львові відродити. В раховуючи що юнацьких шкіл відкрилося немало уже то такі команди зялятимуться ще. Тим більше буде грати де - от СКІФ реконструюють. Буде стадіон на 8000 - там і в ПЛ можна грати. http://www8.city-adm.lviv.ua/info....ocument

Додано (07.07.2009, 14:42)
---------------------------------------------
http://www.pfl.com.ua/news.php?id=090707141024 - все таки не Скала буде в другій лізі а Моршин

ДесантДата: Вівторок, 07.07.2009, 15:49 | Сообщение # 60
Рядовий
А що ж буде з базою у Щасливому??? Сказати? Ворона на хвості принесла, що Кіндер продасть "патріоту-меценату" Рабіновічу!
Звісно, гроші ж потрібні! Одних обіцянок Задового замало!

NazДата: Вівторок, 07.07.2009, 17:06 | Сообщение # 61
Лейтенант
Quote (Десант)
А що ж буде з базою у Щасливому??? Сказати? Ворона на хвості принесла, що Кіндер продасть "патріоту-меценату" Рабіновічу!
Звісно, гроші ж потрібні! Одних обіцянок Задового замало!

От і дуже добре - будуть гроші тут щось будувати.

sevenДата: Вівторок, 07.07.2009, 19:46 | Сообщение # 62
маґістр
Quote (Naz)
о Кобрин і Маркевич за рік планують Сокіл у Львові відродити.

не знаєш, чим зараз Кобрин займається? (що за бізнес)

Quote (Naz)
Тим більше буде грати де - от СКІФ реконструюють. Буде стадіон на 8000 - там і в ПЛ можна грати.

Кому там в ПЛ грати (може в ПЛ області :D )? "Львів" до реконструкції СКІФу не має жодного відношення. Швидше, Карпати
Замовник: Львівський держуніверситет фізичної культури

Взагалі мають бути якісь спортивно-атлетичні стадіони, а то зараз понабудовують арен футбольних, потім хз що з ними робити. Хоча УФК хоче, нех має

Kmdsd gjyfl ect !

ДесантДата: Вівторок, 07.07.2009, 19:50 | Сообщение # 63
Рядовий
Quote (Naz)
От і дуже добре - будуть гроші тут щось будувати.

Стоп, хлопаки!! Так ти якийсь не послідовний!! Якщо по-твоєму продавати (давай-но я скажу співпрацювати, во) можна тільки сусіду, а в даному випадку це ж жид, самий натуральний!! То це для тебе нормально?

sevenДата: Вівторок, 07.07.2009, 20:12 | Сообщение # 64
маґістр
Ну, здається 70% презедентів клубів ПЛ - жиди, Дим в т.ч. (на повному серйозі, до речі)

Kmdsd gjyfl ect !

АрніДата: Вівторок, 07.07.2009, 21:06 | Сообщение # 65
Полковник
Група: Leopolitans
Репутація: 5
Десант, а тобі за когго вболівати?? кузьма-ультрас то твій стайл

don't stop leopolitans

ДесантДата: Вівторок, 07.07.2009, 22:27 | Сообщение # 66
Рядовий
Кузьма ультрас? Побачим хто прийде на перший домашній матч Карпат! Чи багато буде там кузьми? Я вже бачу який у ВАШОЇ команди суппорт, ото силанах...Побачим як ви всі будете їздити на матчі своєї нової (для багатьох) команди.
А до чого тут інша частина президентів клубів???? Я мав на увазі те, що чому ж такий супер хлопчик, партійот свого міста, країни, який завжди піклується про своїх вболівальників, ну просто лапочка, такий націоналіст, що в команді одні українці намагається продати частину такої досить вагомої футбольної інфраструктури клубу одному герою-націоналісту, і милозвучним українським іменем Рабінович?
І до чого тут Дим??
У підсумку я не хочу розгортати нову хвилю суперечок, а лишень хочу сказати, що кожна без вийнятку впливова футбольна особа намагається робити все на свою користь і у сучасному українському футболі немає керівних структур, які би помагали один одному без якої-небудь вигоди для себе, навіть не зважаючи на географічні чи національні тотожності.

sevenДата: Вівторок, 07.07.2009, 23:46 | Сообщение # 67
маґістр
Quote (Десант)
Кузьма ультрас? Побачим хто прийде на перший домашній матч Карпат! Чи багато буде там кузьми? Я вже бачу який у ВАШОЇ команди суппорт, ото силанах...Побачим як ви всі будете їздити на матчі своєї нової (для багатьох) команди.

та йапонамать, побачиш, не переживай, головне, щоб не повилазило до того часу ;) Вже говорили, побачим на дербі , де ви будете. Було нас 250, всі бачили і чули, ваш сектор глотки дер, щоб перекричати, і що далі? і в Київ, і в Харків, і в Одесу на паху ще багато де їздили і перф туру мали і багато не пзділи і будемо далі йти о свєї мети. Бо наша мета підтримувати свій клуб ЗАВЖДИ, а не х-ньою займатись.
По Щасливому. Зимою був виставлений об"єкт на продаж, оскільки потрібні гроші і Княжої вже нема. Купили і пох хто. І ще одне: Кіндер може бути братом Рабіновічу, ми підтримуємо свій клуб - наших хлопців, наші кольори, честь і гідність, а не чиїсь гаманці чи амбіції. АМФ! Хоча Кіндер хороша поміркована людина, яка попри все має більше мінусів ніж плюсів.

Kmdsd gjyfl ect !

NazДата: Середа, 08.07.2009, 00:54 | Сообщение # 68
Лейтенант
Хай буде СКІФ таким як на проектах - дуже гарно виглядатиме - навколо парк. Оригінально. А грати буде кому там. Я уже казав чому. Почали наші розуміти що треба молодь в спорт вести.

Ну а по продаші Арсеналу - не бачу в даному випадку жодної проблеми. Ну хай жиду - хитрому але як показує як вони Арсенал піднімали і тепер за дурню судяться з ПЛ то жиду чи жидам дурним. Хай мають собі раз самі збудувати неможуть. Тим більше нам цей комплекс під Києвом взагалі ні до чого.

sevenДата: Середа, 08.07.2009, 00:58 | Сообщение # 69
маґістр
Naz, ага, ти б ще сказав: щоб грошей готівкою в жидів поменшало, тому продаєм :D

Kmdsd gjyfl ect !

NazДата: Середа, 08.07.2009, 01:08 | Сообщение # 70
Лейтенант
А між іншим - добра також думка.

В цілому - не бачу проблем. Десант вишукує будь-які недоліки в роботі Кіндзерського. Ніби немає під боком Димінського - он навіть і не рухається щоб щось на стадіоні зробити він. А помилки Кіндзерського й так відомі - уже виправляється.

AndKlДата: Середа, 08.07.2009, 10:11 | Сообщение # 71
Підполковник
Репутація: 3
Quote (Naz)
В цілому - не бачу проблем. Десант вишукує будь-які недоліки в роботі Кіндзерського. Ніби немає під боком Димінського - он навіть і не рухається щоб щось на стадіоні зробити він. А помилки Кіндзерського й так відомі - уже виправляється.

Кіндзерський молодець , може він і помиляється але він щось робить для своєї команди і вболівальників.

ФК ЛЬВІВ ВПЕРЕД !!!

ДесантДата: Середа, 08.07.2009, 11:15 | Сообщение # 72
Рядовий
Цілком погоджуюсь із твердженням, що потрібно вболівати за команду, хіба я щось казав??? Пітримувати гравців, а не переживати за всякі там нюанси і проблєми жидів. Так, якась доля того, аби цікавитись справами клубу є.
Так, кіндер багато чого зробив для своєї команди, не заперечую: побудував у добромилі стадіо, у Щасливому базу...Але і Дим теж дещо, але робить для команди, саме він має стадіон у ЛЬВОВІ, а не за 120 км (чи скільки там?) від нього. І я знову ж таки не хочу нівчому Кіндеру дорікати. Лишень спостерігаю за вашим менталітетом.
Навіть я, вболівальник Карпат, хочу, аби у Львові було дві команди, аби була здорова безкомпромісна конкуренція серед вболівальницьких рядів. Я двома руками за, аби Кіндеру вдалося побудувати (чи то пак реконструювати) лортівську арену. Я думаю не настільки навіть і важливо в яких лігах грають обидві команди. Але маю ще одне щире побажання і думаю ви мене нарешті зрозумієте і підтримаєте: я не хочу аби кількість прихильників клубу мінялася в залежності від результатів команди, навколофутбольних подій чи будь-яких інших нюансів, пов"язаних із турнірним становищем, "кумовством" тощо. Я бажаю вам залишатися такими і надалі та підтримувати ЛИШЕ свій клуб, не зважаючи нінащо.
А за попередніми моїми словами, які стосувались відвідування матчів у добромилі ховалось не намагання "побикувати", або ж образити когось, я ж бо засумнівався в тому, що всі (ну принаймні більшість) відвідувачів цього форуму будуть їздити на домашні матчі ФКЛ. Так, може тут один-двоє битися в груди і щось доказувати....нехай....навіть навпаки - це добре, добре що є дійсно такі, які готові бути завжди з командою, не зважаючи нінащо. І я можу вас з цим привітати - ви справжній фан своєї команди. Але і Ви мене зрозумійте, що і я залишаюсь відданим команді завджи, і не потрібно приплітати сюди Дима!
От хтось назвав мене кузьмою! Ти, Арні, хоч сам розумієш хто це такий? Чи ти мож знаєш мене і який я вболівальник? Чи багато справжніх вболівальників прийшли з сємками і дудками? ГА?
Багато хто перейшов на бік ФКЛ, ви вважаєте, що вони тут і залишаться? наврят чи. Вас як було 250 (за твоїми словами) так і залишиться. Дочекаємось нового сезону і самі помітите, як міняється кількість людей на матчах Карпат у залежності від результатів...хочете заперечити?
Карпати після цього дербі у силу своєї популярності залишили за собою ту стабільну кількість прихильників, яка і ходила на кожен матч 1 ліги. Але чи залишиться незмінним ваш "легіон" після того, як повториться ситуація із ФКЛ? Тобто якщо ФКЛ злиє якусь команду із західного регіону (наприклад Ниву) у нижчий дивізіон. "Та такого ніколи не буде, Кіндер би такого не зробив...бла-бла-бла"...ну-ну...побачим, я знову ж таки повторюсь і скажу, що кожна керівна гілка робить все, аби їм було на руку не зважаючи на те, що хтось являється чиїмось сусідом....
І я от не розумію навіщо усяку х-ню писати типу Дим спеціально сплавив команду у 1 лігу, що вболівальники якісь там одобрямси йому співають, що клуб нас кинув...Докази!!!
Натомість можу сказати що президент ленінця сам хотів, аби його команда вилитіла у 1 лігу, але не склалося, чим він дуже засмічений, і на це в мене є докази.

sevenДата: Середа, 08.07.2009, 19:38 | Сообщение # 73
маґістр
Короче, така фігня.... В нас нема стадіону у Львові досі не тому, що хочеться грати в Добромилі млядь, а тому що просто землі не давали!
Зараз у нас з"являється база біля Гряди (5 км від Львова, недалеко від Грибович; недалеко від карпат, до речі).Стадіон Сокіл без 5 хв наш (сучий директор лорта переховується все) і вже в 2 колі ми там будемо грати.
Quote (Десант)
я не хочу аби кількість прихильників клубу мінялася в залежності від результатів команди, навколофутбольних подій чи будь-яких інших нюансів, пов"язаних із турнірним становищем, "кумовством" тощо.

хлопе, дивись ... Ми йдемо до європейських стандартів по різних суспільних етикетиках,і культурі вболівання зокрема. Дербі за 1 день не робилося в Ґлазґо, Римі, Лондоні та інших містах. А тому, щоб сформувалися два табори потрібен вплив якихось факторів і серед них, як ти вже назвав - результати команди, оф події та "будь-які інші нюнси" (с). Все йде норм. ;)

Kmdsd gjyfl ect !

NazДата: Середа, 08.07.2009, 19:43 | Сообщение # 74
Лейтенант
http://fc.lviv.ua/cat/1/
http://fc.lviv.ua/cat/2/

ІгроСервіс знявся. Його замінить на 99% Арсенал з Білої Церкви, яких чекає гра за вихід до першої ліги з Полтавою, яка фактично набрала до нового сезону молодь. Отже Львову економія - ближче зїздити до Білої Церкви ніж до Симферополя. Плюс в Арсеналі Б Ц 75% гравців з Львівщини і зокрема грали у Львові колись. Будуть принципові ігри - фактично дербі.

В другій лізі всього 12 команд залишилося в групі А - ганьба нам усім. Моршин і Львів-2(назва також - ганьба) ситуації не рятують. Черговий сезон чекатимемо Галичину, Скалу, Камянку - Бузьку, Шахтар, Сокіл із Львова та Золочева.

В кубку через зняття Ігросервісу ми отримали вигоду - Львів відразу потрапляє до 1/16 фіналу.

sevenДата: Середа, 08.07.2009, 20:09 | Сообщение # 75
маґістр
Quote (Naz)
http://fc.lviv.ua/cat/1/

а хто тримає цей сайт? не твоя робота, Naz? :)
Quote (Naz)
В кубку через зняття Ігросервісу ми отримали вигоду - Львів відразу потрапляє до 1/16 фіналу.

нефакт! В 2 етап потрапляє 9 з 1-го етапу переможців, 6 з другої ліги (серед них і АрсБЦ і ФКП) і 17 команд ПЛ = 32. З них 16 пройде в 1/16, де вже чекає стільки ж команд ПЛ, не так? все сходиться, значить з 2 етапу будемо грати.

Годину тому завершився ТМ у Дрогобичі Львів 4:1 Прикарпаття

8 липня у місті Дрогобич Львівської області відбувся товариський поєдинок «Львова» та «Прикарпаття». Можна сказати, що цей матч став позаплановим, адже раніше планувалося, що команда зі столиці Галичини має провести гру з білоцерківським «Арсеналом» (поєдинок мав відбутись у Доброгостові ще 4 липня). Але оскільки матч відмінили, довелось вносити корективи у графік підготовки синьо-золотих.
Матч завершився з рахунком 4:1 на користь «Львова». Голи за городян забивали: Мандзюк (двічі), Федорчук (з пенальті), автогол.

Kmdsd gjyfl ect !

Форум » Архів » Архів тем » ФК Львів в міжсезоння (Товариські матчі)
Сторінка 3 з 4«1234»
Пошук:

Реклама

сайт вболівальників ФК Львів © 2007-2012      Створити сайт безкоштовно