|
| Львівське =Д Е Р Б І= !!! |
| seven | Дата: Четвер, 19.06.2008, 00:12 | Сообщение # 1 |
маґістр
Група: Фанати
Репутація: 59
Статус: Offline
| Я думаю, що у цій темі буде що згадати, про що поговорити і обсудити. До теми скидаю статтю зі сайту football.ua Досить цікаво. http://football.ua/author/article/40683.html
Kmdsd gjyfl ect !
Повідомлення відредагував seven - Четвер, 19.06.2008, 00:14 |
| |
| | |
| kist | Дата: П'ятниця, 29.05.2009, 21:27 | Сообщение # 201 |
|
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Оценки футболистам Львова в матче против Карпат http://www.voteplayers.com/Matches/Karpaty-Lviv-vs-FC-Lviv-05262009-570.aspx
.
|
| |
| | |
| Десант | Дата: П'ятниця, 29.05.2009, 22:08 | Сообщение # 202 |
Рядовий
Репутація: 1
| Quote (Robinho) наоборот Львівська область і не тільки шанувала б їх !!! А так їм ганьба Мда...."логіка желізна" Quote (galicija) Десант, ти прапорщик чи міліціонер? Прикол. То вже суть нашої розмови не настільки важлива, аніж це твоє запитання??? Круто! Молодець.
Я руський би виучів тіко за то, шо нада допітувать плєнних!
|
| |
| | |
| Богдан | Дата: П'ятниця, 29.05.2009, 23:00 | Сообщение # 203 |
Генералісімус
Група: Модератори
Репутація: 46
| Через рік буде повноцінне дербі! І ФК Львів буде готовий до нього!
Тільки ФК Львів!
|
| |
| | |
| seven | Дата: П'ятниця, 29.05.2009, 23:16 | Сообщение # 204 |
маґістр
| все одно дербі було те, що треба. Гадаю, будуть шкодувати фени карпат за ним ...
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| Robinho | Дата: П'ятниця, 29.05.2009, 23:20 | Сообщение # 205 |
Генерал-майор
Репутація: 8
| Quote (seven) все одно дербі було те, що треба. Гадаю, будуть шкодувати фени карпат за ним ... Фанати Карпат , ще пожаліють , що так поступили з Львовом
Фк Львів найкращий.СЛАВА УКРАЇНІ !!!
|
| |
| | |
| Десант | Дата: Субота, 30.05.2009, 14:04 | Сообщение # 206 |
Рядовий
| Так, підтримую. Фани Карпат думаю дійсно будуть шкодувати що більше не буде (принаймні в найближчому сезоні) львівського дербі. Robinho, чим вже фанати Карпат завинили перед Львовом???
|
| |
| | |
| Robinho | Дата: Субота, 30.05.2009, 16:16 | Сообщение # 207 |
Генерал-майор
| Quote (Десант) чим вже фанати Карпат завинили перед Львовом??? Тим , що вони обзивають Фк Львів , хоча самі Карпати повні **** , я б на їх місті не вболівав за Карпати , багато вболівальників перейшло на бік Львова
Повідомлення відредагував Robinho - Субота, 30.05.2009, 16:17 |
| |
| | |
| Naz | Дата: Субота, 30.05.2009, 18:40 | Сообщение # 208 |
Лейтенант
Група: Почесні
Репутація: 6
| Назва для фарм-клубу у другі лізі із сезону 2009-2010!!! По інформації з клубу з наступного сезону в другій лізі гратиме фарм-клуб. Пропоную підключитися до пропозиції дати клубу оригінальну назву, а не називати просто Львів-2. Це збільшить інтерес до клубу і підвищить стимул і мотивацію молоді що готуватимется в ньому. По такому шляху наприклад пішла КХЛ як створила молодіжну лігу і зобовязала фарм-клубам надати оригінальну назву. Я пропоную назву - Сокіл. Підходить по назві стадіону і має певну історію. На початку 2000-их років такий клуб грав у першій лізі після переїзду із Золочева.
|
| |
| | |
| Десант | Дата: Субота, 30.05.2009, 19:09 | Сообщение # 209 |
Рядовий
| Княжівець, або ФК Добромиль!
|
| |
| | |
| seven | Дата: Субота, 30.05.2009, 20:14 | Сообщение # 210 |
маґістр
| Naz, звідки інформація про фарм-клуб? максимум - Княжа Добромиль на область
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| Robinho | Дата: Субота, 30.05.2009, 21:04 | Сообщение # 211 |
Генерал-майор
| Просто ФК Княжа
|
| |
| | |
| Десант | Дата: Неділя, 31.05.2009, 12:52 | Сообщение # 212 |
Рядовий
| Quote (Robinho) багато вболівальників перейшло на бік Львова Воно то так, але пройде якийсь час і все стане на свої місця, ІМХО
|
| |
| | |
| Robinho | Дата: Неділя, 31.05.2009, 13:11 | Сообщение # 213 |
Генерал-майор
| Quote (Десант) Воно то так, але пройде якийсь час і все стане на свої місця, ІМХО НЕ думаю !! До уваги фанів ФК «Львів»! 19.05.2009 Шановні вболівальники! Футбольний клуб «Львів» розпочинає створення офіційного фан-клубу. Члени фан-клубу отримають посвідчення та матимуть ряд додаткових можливостей, серед яких: - відвідувати усі домашні матчі ФК «Львів» в чемпіонаті та кубку України; - отримувати своєчасну інформацію про усі заходи, які буде проводити футбольний клуб «Львів» та Фан-клуб, відповідно приймати в них учаcть; - зустрічатися з командою, керівництвом клубу та відвідувати офіційні прес-конференції; - отримувати знижки на символіку та атрибутику клубу; - мати можливість відвідувати виїзні матчі команди по Україні. Запрошуємо усіх бажаючих вступати в ряди фан-клубу. Довідки за телефоном: (032) 242-20-53.
|
| |
| | |
| Naz | Дата: Неділя, 31.05.2009, 19:51 | Сообщение # 214 |
Лейтенант
| Інформація від працівника клубу. Багато цікавого почув. Оптимістична розмова - є надії на швидкий розвиток. Але клубу явно не вистачає кваліфікованих, чесних працівників. Можливо це проблема росту. Зараз головне швидко вирішити питання із землею Лорти і швидко збудувати стадіон. Якщо почнуть уже то до другого кола має бути готово все. Що стосується Карпат - тепер будь-які проколи взагалі цвях в труну їхню забє. Настрої дуже негативні. Я чим більше людей оптитую тим більше дивуюся. Том на місце уже не повернеться нічого. Хіба диво у вигляді кваліфікованої праці клубу. А цього від Карпат чекати не доводиться Додано (31.05.2009, 19:51) --------------------------------------------- П.С Чекаю все ще інформації по Арсеналу. Офіційно зараз Львів залишається, оскільки по Арсеналу немає рішення щодо апеляції.
|
| |
| | |
| seven | Дата: Неділя, 31.05.2009, 21:34 | Сообщение # 215 |
маґістр
| Naz, чекаємо ще по Зорі відповідної інформації. А щодо розвитку - так, інфраструктура і все інше, що має відношення до навколо футболу буде розвиватись. Інше залежить від Ковальця і того, чи залишаться лідери в команді. По працівниках - згоден. Головне, щоб вони були фанами свого клубу і віддавалися справі. Клуб молодий. Це стосується працівників, команди і фанатів, тому набираємось досвіду і кваліфікації разом.
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| Naz | Дата: Неділя, 31.05.2009, 22:40 | Сообщение # 216 |
Лейтенант
| Якось не хочеться знову починати спочатку. Й так часу втрачено багато з 2001 року. Додано (31.05.2009, 22:40) --------------------------------------------- Фактично сьогодні сезон закінчився. Чекаємо росту в наступному сезоні, криза відступила трохи або звикли в нових умовах працювати. Тому очікуємо поверення в другу лігу команд з області - Скала Галичина Камянка-Бузька.
|
| |
| |
 | сайт вболівальників ФК Львів © 2007-2010  |  |
|
|
|