Львівське =Д Е Р Б І= !!! (8) - Архів тем - Архів - Форум Сайт фанатів Львова - Форум

[ Головна ] [ Форум ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 8 з 9«126789»
Архів - тільки для читання
Форум » Архів » Архів тем » Львівське =Д Е Р Б І= !!! (ФК "Львів" vs Карпати)
Львівське =Д Е Р Б І= !!!
NazДата: Четвер, 28.05.2009, 01:02 | Сообщение # 176
Лейтенант
Група: Почесні
Репутація: 6
Статус: Offline
Настрій ососбисто мені вчора зіпсувався ще більше. Аж серце заболіло. Хоч перед матчем відчував що так може бути - клуб допустив помилки стратегічні із Добромилем.
Але добре хоч справді отримав клуб нових вболівальників. Навіть так. Якось треба вирішити питання із стадіоном у Львові - на тому настрої що є зараз треба зіграти і закріпити вболівальників. От тільки варіантів мало зовсім. Сокіл - не годиться. На СКА нічого не зробиш. Знову Добромиль......
Україна? Там дух уже чужий.

hc.lviv.ua - Хокей у Львові

Повідомлення відредагував Naz - Четвер, 28.05.2009, 01:06

sevenДата: Четвер, 28.05.2009, 01:03 | Сообщение # 177
маґістр
Група: Фанати
Репутація: 60
Сьогодні Кіндер офіційно заявив : СОКІЛ. 10 тисяч. Термін - 9 місяців

Kmdsd gjyfl ect !

NazДата: Четвер, 28.05.2009, 01:08 | Сообщение # 178
Лейтенант
Quote (seven)
Сьогодні Кіндер офіційно заявив : СОКІЛ. 10 тисяч. Термін - 9 місяців
- є десь викладка прес конференції? Проект стадіону? 10 - малувато. Але час малий побудови і можливо місце мале - тому й виправдано. Все одно грати будуть на стадіоні під євро. Та й атмосфера на стадіоні такому буде дуже хороша - це не яма на Україні

sevenДата: Четвер, 28.05.2009, 01:12 | Сообщение # 179
маґістр
Naz, ось тут частково http://zaxid.net/newsua/2009/5/27/124630/
Повна пресуха має бути певно що завтра
----
10 - максимум! там нема куди ліпити. А взагалі, за попередніми угодами Львів має грати на новому стадіоні після Євро-2012. Хоча дійсно краще мати ось такий маленький, ніж потім проблеми, бо дим знов свого х*я запхає ...

Kmdsd gjyfl ect !

NazДата: Четвер, 28.05.2009, 01:13 | Сообщение # 180
Лейтенант
так - уже читав
На соколі дуже добре б було - місце для мене хороше. :)

sevenДата: Четвер, 28.05.2009, 01:14 | Сообщение # 181
маґістр
Naz, ти був у 30-му? :)

Kmdsd gjyfl ect !

NazДата: Четвер, 28.05.2009, 01:26 | Сообщение # 182
Лейтенант
ні - в 23
просто дивився матч - відчуття було недобре

жаль - мені б свою інтуіцію в канторі застосувати

Додано (28.05.2009, 01:26)
---------------------------------------------
Менше явно стали на форумі писати. куди усі подівалися? на офіційному сайті спілкуватися важко через систему керування сайтом слабку

AndKlДата: Четвер, 28.05.2009, 08:22 | Сообщение # 183
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 3
Quote (Naz)
Менше явно стали на форумі писати. куди усі подівалися?

Може це і на краще бо тепер буде видно де друзі і справжні вболівальники ЛЬВОВА.

ФК ЛЬВІВ ВПЕРЕД !!!

sevenДата: Четвер, 28.05.2009, 13:45 | Сообщение # 184
маґістр
ми вже всякого за сезон надивилися...

Kmdsd gjyfl ect !

RobinhoДата: Четвер, 28.05.2009, 16:56 | Сообщение # 185
Генерал-майор
Репутація: 8
ФК ЛЬВІВ ВПЕРЕД !!!

ukraine-footbal.org.ua - Сайт вболівальників Українського футболу

ДесантДата: Четвер, 28.05.2009, 18:05 | Сообщение # 186
Рядовий
Репутація: 1
Десант це ти РАГУЛЬ , якщо ти вболіваєш за команду , яка радіє шалено від того що вибили своїх земляків з ПЛ. Чому вони так не грали з Харковом,Арсеналом??? Деребі є дербі і це всі розуміють але чомусь східняки стоять навіть в дербі за своїх і не радіють як тупі РАГУЛІ за те що опустили земляків, і не валяються по полю як підкошені
По-четверте: з якої статі "Карпатам" зливати Львову??? Назви хоч одну конкретну причину. Ага, команда зливала Арсеналу, Харкову, а тут землякам не може поступитись... - це брєд сивої кобили!!! З Харковом був конкретний нефарт! Ти бачив гру Арсенал-Карпати, що можеш стверджувати, що львів"яни злили матч??? Ти дивився на склад команди на гру??? Це взагалі була підготовка до дербі!!!
По-п"яте: я хочу привітати усіх вболівальників футболу із тим, що в нас відбулось перше істинне дербі. Ото шо тут кажуть, ніби східняки такого б не зробили - це все дурня, тоді наш чемпіонат не варти ломаного гроша. Те вже кумовство задовбало. До того ж дійсно лише раз пам"ятаю, коли Метадон забирав очки у Шахтьора, але ж такої воні не було! А в даному випадку перемозі Карпати дійсно раділи, адже це неабияка моральна в першу чергу перемога - здобути перемогу після декількох невдалих поєдинків, до того ж в дербі.
По-шосте: хто заваджав команді ФК Львів вирішити свої проблеми до цього матчу??? Хто заваджав команді забити пеналь??? І взагалі гра показала хто сильніший. Я розумію абідна, але винити треба лише себе. Так трохи не вистарчило очок - значить клуб не заслуговує на те, щоб грати в еліті. І тут нема нічого страшно, навпаки хлопаки набралися досвіду і це як-не-як піде на користь молодому колективу.
По-сьоме: те що "люди на трибунах" кричали "ганьба" і цих людей було вдосталь абсолютно нічого не означає. Хтось там казам, ніби якщо така масова позиція, то вони шо та і розуміються на футболі - ніфіга, навпаки, їм пофіг кого підтримувати, лиш би було дві львівські команди у вишці. Ішо далі? Покричали, покричали, а з нового сезону ті ж самі прийдуть знову на стадіон "Україна", підтримувати Карпати! Думаєте обманюю? Можливо дійсно на початках буде мало народу, зате потім усе налагодиться у відношенні відвідування. Темпи зростання вболівальників залежить від успіхів команди, глоріки!
По-восьме: немаловажним фактом у розвитку усіх цих подій став конфлікт між президентами клубів. Цей факт не маю жодного бажання розглядати! Нехай самі гризуться. А от до чого тут вболівальники?
По-дев"яте: це не ваша справа як зіграли Карпати у попередніх матчах. Ви за свій клуб переживайте! Набрали вдосталь очок - тепер можна і поекспериментувати. Зрештою Карпати забрали очки у головного конкурента Львова - Ленінця (1-0, 5-1). Чому про це ніхто не згадує?
По-десяте: Тут важко комусь догодити: виграли - кричите, чому не злив, програли - кричите, чому злив....так оприділіться,....ну звісно, якщо ви вболіваєте за обидва, або лише за один клуб...
По-одинадцяте: а якщо прикинути, що цей матч був би не в рамках останнього туру, а скажімо, відбувся посередині кола? Така сама була би реакція? Якби останній був домашній поєдинок із невмотивованим Динамо? Впевнений - були би крики типу "Суркіс - жид"!!!
По-дванадцяте: тільки от не потрібно тут аргументом засипати типу"валялися і затягували час", знаєм добре і гру ФК Львів. Згадайте перше дербі в цьому чемпіонаті - господарі ведучи в рахунку ще не таке показували, і та сама перемога над Шахтарем відбулася фактично "на лежачи"!!!

Я руський би виучів тіко за то, шо нада допітувать плєнних!

Повідомлення відредагував Десант - Четвер, 28.05.2009, 18:07

БогданДата: Четвер, 28.05.2009, 20:22 | Сообщение # 187
Генералісімус
Група: Модератори
Репутація: 46
Десант,
Позбудьтеся Димінського! А то перша ліга знову за вами плаче! І не буду приховувати! Вона вам буде на користь!

Тільки ФК Львів!

sevenДата: Четвер, 28.05.2009, 21:55 | Сообщение # 188
маґістр
Мені здається, в стосунках Львова і карпат все ясно і тут не потрібно якихось коментарів і виправдань. Це нехай кузьмічі собі обирають, а ми, найвідданіші, і наше керівництво все прекрасно розуміємо і чекаємо наступних зустрічей >:) >(

Kmdsd gjyfl ect !

galicijaДата: Четвер, 28.05.2009, 23:08 | Сообщение # 189
Генерал-лейтенант
Група: Leopolitans
Репутація: 44
Десант, ненавість- вона більшою мірою ірраціональна. Тому шкода аргументів. У Львові команду "карпати" ненавидять. Вона- проклята.

semper fidelis

AndKlДата: П'ятниця, 29.05.2009, 09:20 | Сообщение # 190
Підполковник
Quote (galicija)
ненавість- вона більшою мірою ірраціональна. Тому шкода аргументів. У Львові команду "карпати" ненавидять. Вона- проклята.
, дуже влучно сказано , хоча іноді буває шкода ,що одна людина (дим) так запоганила ім"я галицької команди .

ФК ЛЬВІВ ВПЕРЕД !!!

ДесантДата: П'ятниця, 29.05.2009, 10:01 | Сообщение # 191
Рядовий
А шо ви тут зразу так на Дима перекинулись???? Ми вже якось самі розберемся. Мені набридло розпинатися і наводити всіляки аргументи, і це не виправдання, це численні факти стосовно думок справжнього вболівальника "Карпат", а не любителя львівського футболу. Я ніколи не вболівав за ФК Львів, я був лише його прихильником. Взагалі до команди в мене жодних нарікань нема, і навіть до її відданих фанатів (яких на мою думку одиниці, саме тих хто підтримує лише одну команду), я навіть ладен вибачити всім, хто криво висловлювався на адресу "зелено-білих", але вибачити кузьмоту, яка прийшла тоді на стадіон і з атрибутикою Карпат кричав "вівці" - ніколи. Доходить взагалі до абсурду, коли той самий псевдовболівальник розпинаючись кричить, щоб Дим не продавав матчі (хоча конкретних підстав фактично немає, і взагалі важко знайти), а тепер дивується чому у зустрічі зі Львовом той не злив!!! Доречі вище була дана ссилка на сайт із цікавою статею, де йшлося про різноманітні львівські протистояння. Так от можна туди було дописати, що стосунки між вболівальниками і клубами СКА та Карпати були настільки ворожі, що дуже часто спостерігались бійки між прихильниками обидвох команд на місці де зараз стоїть пам"ятник Шевченку. І взагалі на порозі зникнення СКА, вболівальники були в шоці після того, як дізналися про об"єднання їхнього клубу із Карпатами. Для них вже краще було б розформування. - От вам і дружній факт! от вам і земляки!
Викажите, що Карпати у Львові не люблять, але ж завжди знаходиться стабільна кількість людей, які постійно відвідують їхні матчі. До них приєднується усяка кузьмота та глоріки в залежності від успіхів команди і приїжджих гостей матчу. Чому? Тому, що вона проклята? Якщо це через президента, то от шо скажу: Президенти приходять і йдуть, а "Карпати" залишатються назавжди! І я підтримую "Карпати а не його президента.

AndKlДата: П'ятниця, 29.05.2009, 10:29 | Сообщение # 192
Підполковник
Quote (Десант)
Мені набридло розпинатися і наводити всіляки аргументи, і це не виправдання

То тоді не розпинайся і не виправдовуйся , тому що кожен з нас (і вболівальники "Карпат" і вболівальники "Львова") залишаться при своїх переконаннях.А стосовно Дима розбирайтесь самі , як ти сказав, але поки він керує клубом то нічого з цього хорошого не вийде. Удачі вам.

ФК ЛЬВІВ ВПЕРЕД !!!

ДесантДата: П'ятниця, 29.05.2009, 13:34 | Сообщение # 193
Рядовий
Я так і зрозумів, що не варто розпинатися, адже якоїсь конкретики із ваших слів важко виділити. Як я і вище писав я не збираюся виправдовуватися за будь-які дії Димінського, нехай це буде на його совісті, але команду ображати я не дозволю!

RobinhoДата: П'ятниця, 29.05.2009, 15:11 | Сообщение # 194
Генерал-майор
Десант, Шо там говорити ??? ФК ЛЬВІВ ЧЕМПІОН , КАРПАТАМ ГАНЬБА !!!

galicijaДата: П'ятниця, 29.05.2009, 15:57 | Сообщение # 195
Генерал-лейтенант
Десант, є команди, які собі ставляять за мету стати чемпіоном країни, виграти кубок УЄФА, або кубок країни, зайняти місце, шоб грати в єврокубках. карпати поставили собі за мету витіснити Львів зі Львова і з Прем"єр Ліги. Для цієї мети вони пожертвували своїю честю. Люди то всьо бачили і не пробачили.

Додано (29.05.2009, 15:57)
P.S. Президенти приходять і йдуть. То досить оптимістична реторична фігура. Насправді президентом клубу є його власник. Я не впевнений, шо з димінським хтось схоче мати справи, тобто відкупити від него збезчещений клуб.

semper fidelis

RobinhoДата: П'ятниця, 29.05.2009, 16:09 | Сообщение # 196
Генерал-майор
Через рік Львів знов вийде у Премєр лігу , тоді він покаже Карпатам , хто є хто

ДесантДата: П'ятниця, 29.05.2009, 18:10 | Сообщение # 197
Рядовий
Quote (galicija)
Десант, є команди, які собі ставляять за мету стати чемпіоном країни, виграти кубок УЄФА, або кубок країни, зайняти місце, шоб грати в єврокубках. карпати поставили собі за мету витіснити Львів зі Львова і з Прем"єр Ліги. Для цієї мети вони пожертвували своїю честю. Люди то всьо бачили і не пробачили.
Додано (29.05.2009, 15:57)
P.S. Президенти приходять і йдуть. То досить оптимістична реторична фігура. Насправді президентом клубу є його власник. Я не впевнений, шо з димінським хтось схоче мати справи, тобто відкупити від него збезчещений клуб.

Йой, які ж голосні слова!!! Нема ради. Честь, гордість...Ти вважаєш, якби Карпати програли, вони би з честю вийшли із цієї ситуації??? Програти дербі??? ось тоді їм би була ганьба! А так жодного мотиву! Пусті слова. Знайщли собі відмазку.

Додано (29.05.2009, 18:10)
П.С. Яка то така "оптимістично-риторична" фігура??? Якийсь набір слів. По цьому скажу, що власником може і надалі бути Дим, але керувати (тобто бути президентом, чи то пак директором, як на всяких фірмах) може зовсім інша людина (це як один із варіантів).

RobinhoДата: П'ятниця, 29.05.2009, 18:23 | Сообщение # 198
Генерал-майор
Quote (Десант)
Ти вважаєш, якби Карпати програли, вони би з честю вийшли із цієї ситуації??? Програти дербі??? ось тоді їм би була ганьба

наоборот Львівська область і не тільки шанувала б їх !!! А так їм ганьба

galicijaДата: П'ятниця, 29.05.2009, 20:08 | Сообщение # 199
Генерал-лейтенант
Десант, ти прапорщик чи міліціонер?

semper fidelis

kistДата: П'ятниця, 29.05.2009, 21:27 | Сообщение # 200
Рядовий
Репутація: 0
Оценки футболистам Львова в матче против Карпат
http://www.voteplayers.com/Matches/Karpaty-Lviv-vs-FC-Lviv-05262009-570.aspx

.

Форум » Архів » Архів тем » Львівське =Д Е Р Б І= !!! (ФК "Львів" vs Карпати)
Сторінка 8 з 9«126789»
Пошук:

Реклама

сайт вболівальників ФК Львів © 2007-2012      Створити сайт безкоштовно