|
| Львівське =Д Е Р Б І= !!! |
| seven | Дата: Четвер, 19.06.2008, 00:12 | Сообщение # 1 |
маґістр
Група: Фанати
Репутація: 59
Статус: Offline
| Я думаю, що у цій темі буде що згадати, про що поговорити і обсудити. До теми скидаю статтю зі сайту football.ua Досить цікаво. http://football.ua/author/article/40683.html
Kmdsd gjyfl ect !
Повідомлення відредагував seven - Четвер, 19.06.2008, 00:14 |
| |
| | |
| seven | Дата: Субота, 15.11.2008, 21:50 | Сообщение # 151 |
маґістр
| Та ні фіга ти не знаєш. Не потрібно списувати команду так рано з рахунків. І фіг з того, що ти ходив? Яка з тебе користь? Ніякої. Я її не бачу. Сама свиня мішок дере - сама кричить? Що за розбір польотів? Ти хочеш когось звинувати у поразці. Не потрібно цього робити. Львівське дербі стане найсильнішим в Україні . Я в це вірю. Quote (basf) тоді як багато хто з тих хто сидить на нашому форумі кричав "зелено - білі" і не знав про команду. Імена називай І взагалі, досить приносити розбрат. Нам потрібне об'єднання... І перемога над маріками.
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| Богдан | Дата: Субота, 15.11.2008, 22:03 | Сообщение # 152 |
Генералісімус
Група: Модератори
Репутація: 46
| Вірим в команду! Буде свято і на нашій вулиці!
Тільки ФК Львів!
|
| |
| | |
| seven | Дата: Субота, 15.11.2008, 22:17 | Сообщение # 153 |
маґістр
| План порятунку: По 3 очки беремо обов'язково : Іллічівець (д), Металург Запоріжжя (д), Кривбас (д), Зоря (д), Карпати. = 15. Решту матчів або граємо з топ-командами або на виїзді з конкурентами-середнячками. В цілому 30-35 очок треба для спасіння. На це і сподіваємось. Тому, басф, не все-так печально, хоча положення скрутне і в команди і у фанатів (декому сьогодні налетіло).
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| Kerwant | Дата: Неділя, 16.11.2008, 00:48 | Сообщение # 154 |
Полковник
Група: Почесні
Репутація: 18
| Блин. Нам нужно многоиу научится. Почему Карпаты могут поблагодариь болел а наш клуб не может? Почему к людям на колясках подошел тока Гриша (за что ему полный респект), а больше никто. То ясень пень, что никто за нас не будет. , к стати, хоть и сидл с людьми вбело-зеленых шарфика, но болел за ФК Львов и рабодвался очень бурно, когда те забивали
|
| |
| | |
| seven | Дата: Неділя, 16.11.2008, 10:31 | Сообщение # 155 |
маґістр
| Гравцям ФК Львів просто нікуди піти, щоб подякувати фанатам. Хоча на інших матчах вони могли це зробити.
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| basf | Дата: Неділя, 16.11.2008, 12:23 | Сообщение # 156 |
Підполковник
Група: Заблоковані
Репутація: 15
| b]seven[/b], ще раз так напишеш в мою сторону - я тебе назавжди викину з цього сайту. ще одне криве слово, ще один кривий натяк в мою сторону і ти вилітаєш. Сайт був створений мною і головним адміном. тебе ще давно не було коли я писав статті для команди. ти хворий чи що? якщо хворий - то я тебе вилікую - назавжди звідси викину. Якщо чогось не знаєш - то стули свій отвір і не ваняй. Я тебе попередив. ще одне криве слово в мою сторону - ти вилітаєш. Ти думаєш - тобі хтось дозволив писати статті, якщо це можна назвати писанням? Вважай, що -це я тобі дозволив друкуватись. Тому мені ти завдячуєш тут своїм правом відкрити рот, і це право я як захочу - то заберу. Щоб потім не робив ображених коментів. Такого нахабства я давно не бачив, розпаясався ти щось... Бачу ти стратег. Знаєш як врятувати команду. Навіть план склав. А ось план ТВОГО порятунку : 1) Публічно в цьому ж розділі просиш вибачення за необдумані свої слова. 2) в подальшому думаєш ГОЛОВОЮ, що писати.
|
| |
| | |
| seven | Дата: Неділя, 16.11.2008, 13:12 | Сообщение # 157 |
маґістр
| Це ти маєш вибачатися, скандаліст. Прочитай, що ти тут понавиписував і починай зі себе. Якщо ти мене заблокуєш, то так само вилетиш звідси. Це вже не вперше ти провокуєш ситуацію за всю історію цього форуму, а я на поводу нікому не йду. А за те, що ти понавиписував... Писака ... Колись ще попросиш вибачення, як емоції пройдуть. І запам'ятай : на сайті є ОДИН АДМІН - РОМАН!
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| Богдан | Дата: Неділя, 16.11.2008, 14:08 | Сообщение # 158 |
Генералісімус
| Народ спокійно! Ми не повинні сваритися на заздрість Карпатам!
Тільки ФК Львів!
|
| |
| | |
| Богдан | Дата: Неділя, 16.11.2008, 14:19 | Сообщение # 159 |
Генералісімус
| basf, Не треба гарячкувати!
Тільки ФК Львів!
|
| |
| | |
| Robinho | Дата: Неділя, 16.11.2008, 14:32 | Сообщение # 160 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Репутація: 8
| шкода Львів
Фк Львів найкращий.СЛАВА УКРАЇНІ !!!
|
| |
| | |
| Богдан | Дата: Неділя, 16.11.2008, 14:49 | Сообщение # 161 |
Генералісімус
| Robinho, Навесті команда підсилиться і завалить Карпати!
Тільки ФК Львів!
|
| |
| | |
| Robinho | Дата: Неділя, 16.11.2008, 15:00 | Сообщение # 162 |
Генерал-майор
Репутація: 8
| Я після рахунку 2:0 думав , все Львів виграв
Фк Львів найкращий.СЛАВА УКРАЇНІ !!!
|
| |
| | |
| galicija | Дата: Понеділок, 17.11.2008, 20:11 | Сообщение # 163 |
Генерал-лейтенант
Група: Leopolitans
Репутація: 42
| Z Premjer Lihy vyletjat: "Illichivec" i "Kryvbas".
semper fidelis
|
| |
| | |
| galicija | Дата: Понеділок, 17.11.2008, 20:20 | Сообщение # 164 |
Генерал-лейтенант
| Komandy jaki ja nazvav ne matymutj finansuvannja i tomu vyletjatj, a jaka sytuacija z FC Xarkiv ja ne znaju. Vsja sprava v kryzi.
semper fidelis
|
| |
| | |
| seven | Дата: Понеділок, 17.11.2008, 20:23 | Сообщение # 165 |
маґістр
| В Карпат теж криза, наскільки мені відомо, але якихось заробітчан-будівельників все ж таки підписали (аж трьох!).
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| galicija | Дата: Понеділок, 17.11.2008, 20:39 | Сообщение # 166 |
Генерал-лейтенант
| Shamilj vyparuvav
semper fidelis
|
| |
| | |
| Banderyk | Дата: Вівторок, 18.11.2008, 19:34 | Сообщение # 167 |
|
Рядовий
Репутація: 0
| Чесно кажучи я дуже розстроївся, так хотів щоо перемог ФК Львів (там дійсно всі наші українські хлопці), після матчу був на стільки злий що думав більше не цікавитись українським чемпіонатом. Але емоції пройшли і тепер я можу сказати ФК ЛЬВІВ Я З ВАМИ. підсилювати скалад треба в міжсезонні 100%, тай тренер має краще попрацювати з гравцями в цей період, надіюсь в другому колі візьмем реванш. !!!!! СЛАВА УКРАЇНІДодано (18.11.2008, 19:34) --------------------------------------------- Я думаю нічого страшного не сталось. І не треба чекати тільки перемоги в наступній грі (хоча вона дуже бажана, хоча б нічя)! Я впевнений команда покаже себе в наступному колі. Львів заслужив мати 2 команди в премєр лізі, тепер нам потрібен хороший результат від обох команд (але ФК ЛЬВІВ повинні всеодно бути вище в таблиці ніж карпати і фани обовязково потянуться вже і так більшісь львівян за ФК Львів, головне результат і все буде супер)
|
| |
| | |
| seven | Дата: Вівторок, 18.11.2008, 21:15 | Сообщение # 168 |
маґістр
| Ось до якої ганьби ми дожилися
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| galicija | Дата: Середа, 19.11.2008, 16:19 | Сообщение # 169 |
Генерал-лейтенант
| seven, Те шо на трибунах не було родичів карпатівских футболістів- це якраз і не дивно, звідки їм взятися- вони ж не місцеві Але кількістю родичів LVOVA- я приголомшений А так- матеріал дійсно вражає.
semper fidelis
|
| |
| | |
| seven | Дата: Середа, 19.11.2008, 18:05 | Сообщение # 170 |
маґістр
| Він ображає радше,ніж вражає
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| Гр@вВецЬ | Дата: Субота, 11.04.2009, 00:05 | Сообщение # 171 |
Лейтенант
Репутація: 19
| Львівське дербі завжДи актуальне!!
|
| |
| | |
| Shutja | Дата: Понеділок, 13.04.2009, 17:40 | Сообщение # 172 |
|
Рядовий
Репутація: 4
| )))
Повідомлення відредагував Shutja - Понеділок, 13.04.2009, 17:43 |
| |
| | |
| AndKl | Дата: Середа, 27.05.2009, 09:24 | Сообщение # 173 |
Підполковник
Репутація: 3
| Те що карпати РАГУЛІ було ясно давно. А нам трішки не підфартило, зараз не треба опускати руки , ми здобули неоціненний досвід в ПЛ. Якщо збережеться команда то через рік ми знову будемо в ПЛ. ЛЬВІВ МИ З ТОБОЮ !!!!
ФК ЛЬВІВ ВПЕРЕД !!!
|
| |
| | |
| Десант | Дата: Середа, 27.05.2009, 12:30 | Сообщение # 174 |
Рядовий
Репутація: 1
| Шо ви тут розпустили нюні?? Карпати показали як потрібно грати у футбол у принципових матчах. Це дербі. А рагулі ті, хто на стадіоні із розами Карпат підтримували ФеКаЛ. Ось їм і ганьба. AndKl - сам ти РАГУЛЬ!!! Може нарешті трохи стадіон очиститься на деякий час від тої кузьмоти, обплювали трибуни сємками і зараз повсюду бздять! Хто заваджав забити команді пеналь? Дим? Хто винен у тому, що команда у декількох поєдинках пропускала на останніх хвилинах? Дим? Знайшли на кому відмазуватись. Команда хороша, молода, перспективна, - хлопакам успіхів і РЕСПЕКТ, а всякій бидлятині, яка отут шукає виправдання в огріхах ППД - ганьба. У Львові лише одна команда - "КАРПАТИ"
Я руський би виучів тіко за то, шо нада допітувать плєнних!
|
| |
| | |
| AndKl | Дата: Середа, 27.05.2009, 17:21 | Сообщение # 175 |
Підполковник
Репутація: 3
| Десант це ти РАГУЛЬ , якщо ти вболіваєш за команду , яка радіє шалено від того що вибили своїх земляків з ПЛ. Чому вони так не грали з Харковом,Арсеналом??? Деребі є дербі і це всі розуміють але чомусь східняки стоять навіть в дербі за своїх і не радіють як тупі РАГУЛІ за те що опустили земляків, і не валяються по полю як підкошені .
ФК ЛЬВІВ ВПЕРЕД !!!
|
| |
| |
 | сайт вболівальників ФК Львів © 2007-2010  |  |
|
|
|