Я вирішив зробити ще одну тему повністю присвячену Лізі Чемпіонів. Тут ми будемо оглядати та обговорювати детальніше всі матчі ЛЧ.
1/8 Ліги Чемпіонів. Перші матчі.
- Шальке 1:0 Порту Букмекери кажуть що далі пройде Порту, але я щось сумніваюсь... Всі знають як важко відіграти виїздну поразку 1:0. От наприклад Шахтар ледь теж не влетів, програвши 1:0 Зальцбургу...
- Рома 2:1 Реал Хоча Рома і виграла, але цей пропущений гол може відіграти велику роль в матчі відповіді в Мадриді. Думаю далі пройде Реал.
- Олімпіакос 0:0 Челсі Нічия 0:0 повністю влаштовує "аристократів". Тепер єдине що Челсі залишилось - це перемога на "Стемфорд Брідж".
- Ліверпуль 2:0 Інтер Дуже жаль міланців. 2 пропущені голи за 5 хв. до кінця матчу - це просто жах. Ліверпуль пройде далі це без сумнівів. Інтер зіграв на букмекерів.
- Селтік 2:3 Барса Рахунок говорить сам за себе. Барса в 1/4.
- Ліон 1:1 МЮ Тут все прогнозовано. 1:1 - це рахунок який повністю наруку МЮ. Манчестер в себе вдома виграє без сумнівів.
- Фенербахче 3:2 Севілья Я вважаю шанси в обох клубів 50/50. Суперники рівні.
- Арсенал 0:0 Мілан Схоже що виїздна нічия на користь Мілану... Але потрібно вигравати вдома.
Клуби які пройдуть в 1/4 (мій прогноз) : Шальке, Реал, Челсі, Лівер, Барса, МЮ, Севілья, Мілан.
Інтер - Ліверпуль 0:1! Отримали макаронники на горіха!
Додано (16.03.2008, 13:16) --------------------------------------------- Ліга чемпіонів 1/4 фіналу 1 Арсенал -Ліверпуль 2 Рома-МЮ 3 Шальке-Барселона 4 Фенербахче-Челсі 1 матчі 1-2 квітня 2 матчі 8-9 квітня 1/2 фіналу пер. Пари 1-пер.-Пари 4 2 пер.Пари 2-пер.- Пари 3 1 матчі 22-23 квітня 2 матчі 29-30 квітня Фінал Москва 21 травня!
Тільки ФК Львів!
Повідомлення відредагував Богдан - Неділя, 16.03.2008, 13:18
Итак, первая полуфинальная пара известна - это Ливерпуль-Челси. Что интересно, эти команды в полуфинале Лиги чемпионов за последние четыре года встретятся уже в третий раз!!! Тенденция, однако... Но всегда проходил Ливер! Сезон 2004/2005, 1/2 - Челси-Ливерпуль 0:0, 0:1 Сезон 2006/2007, 1/2 - Челси-Ливерпуль 1:0, 0:1, пен. 1-4
Все полуфиналисты известны. Посмотрим на статистику...
КК 1983-1984 1/4 Барселона - Манчестер Юнайтед 2:0 0:3 КК 1990-1991 финал Манчестер Юнайтед - Барселона 2:1 ЛЧ 1994-1995 группа Манчестер Юнайтед - Барселона 2:2 0:4 (Барса стала второй в группе, а МЮ третим и вылетел) ЛЧ 1998-1999 группа Манчестер Юнайтед - Барселона 3:3 3:3 (МЮ занял второе место, а Барса третье и вылетела)
Про Челси - Ливерпуль я уже писал в предыдущем сообщении. Остаётся только добавить, что в сезоне 2005-2006 они пересеклись также в групповом этапе ЛЧ: оба матча закончились 0:0, в итоге Ливерпуль стал первым, а Челси вторым.
P.S. Кстати, МЮ в матче с Ромой установил новый рекорд ЛЧ: выиграл последние 11 домашних поединков. Предыдущий рекорд принадлежал Реалу, который с 96-го по 99-й год выиграл подряд 10 игр дома. А прервал реаловскую победную серию Динамо (Киев), сыгравший на "Сантьяго Бернабеу" вничью 1:1...
Повідомлення відредагував juzeppe - Четвер, 10.04.2008, 11:49
Что интересно, все полуфиналы еврокубков закончились вничью. А там, где были результативные (1:1) ничьи, то счет сравнивался автоголом (Риисе, Лусио)...
Додано (12.05.2008, 23:12) --------------------------------------------- Головний тренер "Челсі" Авраам Грант після матчу з "Болтоном" (1:1) в якому єдиний гол "синіх" забив Андрій Шевченко, прокоментував перспективи українця в команді.
"У Шевченко був дивний сезон. Почав він його не дуже добре, але останні кілька тижнів він здорово тренувався. Якщо враховувати ту кількість хвилин, що він провів на полі в цьому сезоні, то він забив чимало. Я радий за нього, тому що він, можливо, знадобиться нам у Москві", - Грант.
Додано (12.05.2008, 23:12) --------------------------------------------- Террі і Дрогба можуть не зіграти у фіналі Ліги чемпіонів
Захисник лондонського "Челсі" Джон Террі отримав травму перед фіналом Ліги чемпіонів, у матчі останнього туру англійського чемпіонату вивихнувши лікоть.
Англійська першість завершилася перемогою клуба "Манчестер Юнайтед", а "Челсі" залишився другим. Реванш у "МЮ" команда Авраама Гранта може взяти 21 травня в Москві у фіналі Ліги чемпіонів.
Террі отримав травму на 14-ій хвилині матчу з "Болтоном" у результаті зіткнення зі своїм воротарем Петером Чехом і нападником суперників Кевіном Девісом, після чого був замінений. Невелике ушкодження в цій зустрічі отримав і кращий форвард "аристократів" Дідьє Дрогба.
Незважаючи на нерадісні новини від медиків, наставник "Челсі" Авраам Грант сподівається, що обидва гравця зможуть взяти участь у фінальному матчі проти "МЮ" у Москві. "Знаючи бійцівський характер Террі, я упевнений, що він зможе зіграти", - заявив Грант.
Грант також відзначив, що манкуніанці заслужили перемогу в чемпіонаті, але "у Москві буде зовсім інша історія".