|
| Європейский футбол | |
| |
| Kerwant | Дата: Субота, 06.10.2007, 00:38 | Сообщение # 1 |
Полковник
Група: Почесні
Репутація: 18
Статус: Offline
| Давайте тут поговорим о европейских чемпионатах, ведь мы стремимся играть с ведущими командами Европы. Так, что соперников надо изучать заранее. Пишите, какие матчи вы считаете центральными в европеских чемпионатах, будем вместе их обсуждать
|
| |
| | |
| ЯRIK | Дата: Субота, 06.10.2007, 04:04 | Сообщение # 2 |
Генерал-полковник
Репутація: 40
| Я вважаю що найяскравішим є англійський ... Хоча італія і франція теж задніх не пасуть .
|
| |
| | |
| вован | Дата: Субота, 06.10.2007, 10:41 | Сообщение # 3 |
Генерал-лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 17
| тількі англія в них на [першу лігу] ходить повні стадіони і на виїзд їздять тисячами а в нас... Добавлено (06.10.2007, 10:41) --------------------------------------------- ще в них в кожної команди є свої фани,а в нас шахтар повний стадіон,металург д-пустий.манчестер юнайт. та манчестер сіті збирають повні стадіони хоча здобутки команд різні.де європа,а де ми!
усі ми українці "разом нас багато"! та москалів є більше,курва їхня мати!
|
| |
| | |
| Gambino | Дата: Субота, 06.10.2007, 12:16 | Сообщение # 4 |
Підполковник
Репутація: 14
| Мені всі однакові. Виділив би Шотландію, найближча вершина яку треба підкорювати...
Не життя таке, ми такі!
|
| |
| | |
| Kerwant | Дата: Субота, 06.10.2007, 13:01 | Сообщение # 5 |
Полковник
| 2 gambino. А почему именно Шотландия. По моему очень средний чемп (даже уровень, на мой взгляд, похуже, чем у нас, разве что болельщики). У нас даже больше цена ошибки, чем там. Там играют в 4 круга. Можно больше проигрывать. Разве только можно учиться болеть. Но это отличительная черта всех брмитанских чемпов. у них футбол - религия Добавлено (06.10.2007, 13:01) --------------------------------------------- Итак, вот какие матчи я считаю центрвльными в Европе на этой неделе. 1. «Ливерпуль» - «Тоттенхэм». Думаю, что говорить, чем этот матч интересен, не приходится. Команда Рафы Бенитеса уже несколько матчей (исключение – поединок против «Рединга» в Кубке Лиги) демонстрирует полное бездействие в атаке. Наблюдать за мучениями форвардов «Красных» в той же игре с «Олимпиком» было просто невыносимо. «Тоттенхэм» же, а точнее его наставник Мартин Йол, находится просто в безвыходном положении. В понедельник его спасла феерическая ничья. 2. «Лацио» - «Милан». очему-то кажется, что в этом матче фаворитом выступают именно «лациале». Вторые деградирует с каждым матчем, а первые, находятся в эйфории после удачного матча с мадридским «Реалом» 3. «Валенсия» - «Эспаньол». 4. «Бордо» - «Лион». Еще над одним европейским тренером нависла угроза увольнения. Ален Перрен провалил со своим «Лионом» старт в Лиге Чемпионов с треском, да и в чемпионате пока не сыскал особых успехов. Если Улье упрекали в том, что он пришел на готовое место и ничего команде не дал, но в тоже время «Лион» удержал былые позиции, то при легендарном Перрене пока виден только откровенный «регресс». Конечно, для этого есть множество оснований, но все мы прекрасно знаем, сколь нетерпеливы современные владельцы клубов. 5. «Локомотив» - «Зенит». Кто знает, быть может, команда Бышовца станет той, которой удастся оборвать победный чемпионский путь «Зенита». Но, если вспомнить множество домашних игр «железнодорожников» этого сезона, уже не скажешь, что фактор «своего поля» будет здесь играть первую роль. 6. «Гретна» - «Селтик». «Селтик» едет в гости к «Гретне», которая в позапрошлом туре одержала свою первую, героическую, победу в истории выступлений в ШПЛ. Если вы считаете, что эти матчи не являются центрвльными в Европе, можете добавлять свои. Будет инетереснее их обсуждать
Повідомлення відредагував Kerwant - Субота, 06.10.2007, 13:03 |
| |
| | |
| вован | Дата: Субота, 06.10.2007, 21:59 | Сообщение # 6 |
Генерал-лейтенант
| ще російській чемпіонат цікавий,цска вже стане чемпіоном!а в нас тількі дві команди борються за чемпіонство
|
| |
| | |
| Kerwant | Дата: Субота, 06.10.2007, 22:48 | Сообщение # 7 |
Полковник
| 2 вован. Только не ЦСКА, а Зенит. А по интриге, ты прав нам еще расти и расти. Россияне нас обгоняют, точнее не обгоняют. У них после гегемонии Спартака появилось 2-3 команды, которые реально претендуют на чемпионство (локо, Зенит, ЦСКА), а у нас тока Шахтер
|
| |
| | |
| ЯRIK | Дата: Понеділок, 08.10.2007, 01:12 | Сообщение # 8 |
Генерал-полковник
| Опишу ситуацію яка зараз склалась в європейських чемпіонатах : 1) Німеччина : я вважаю що ще до початку чемпіонату Баварія гарантувала собі чемпіонство . 2) Португалія : скоріш за все Порту знов будуть чемпіонами . 3) Франція : Ліон 7 раз підряд стане чемпіоном . 4) Англія : Арсенал довго не протримається , МЮ - найкращі 5) Іспанія : Барса перегонить Реал 6) Італія : Інтер - чемпіонство , без надмірних зусиль 7) Голандія : Аякс всеодно найкращі 8) Шотландія : Традиційно без інтриги 9) Туреччина : На чемпіонство претендують - Галатасарай і Бешикташ .
|
| |
| | |
| вован | Дата: Понеділок, 08.10.2007, 09:36 | Сообщение # 9 |
Генерал-лейтенант
| а в росії локомотив класно відберає очки в претендентів на чемніонство!
|
| |
| | |
| Kerwant | Дата: Понеділок, 08.10.2007, 12:04 | Сообщение # 10 |
Полковник
| 2 Ягуар В Шотландии есть интрига. Или Рейнджерс или Селтик. В Италии еще есть Ювентус и Млан (хоть и не в лучшем состоянии). Как он вчера лихо с Лацио разобрался Сейчас самая крутая интрига в России. Если Спартак сегодня выиграет, то вообще, наверное он, станет чемпионом. Хотя у них еще есть матчи с ФК Москвой и Динамо. Зениту тоже играть с Москвой, но там еще кубок вписывается. Хотя... на кубок можно и забить. В общем, сегодня очень важный матч, я бы даже сказал, определяющий для интриги в чемпе России.
|
| |
| | |
| vlodyk | Дата: Вівторок, 09.10.2007, 22:03 | Сообщение # 11 |
Генерал-майор
Репутація: 20
| Я би виділяв чемпіонати, де крутяться менші гроші, але грає багато перспективних футболістів. В цих чемпіонатах вирішує все не тільки скільки десятків міліонів євро отримає команда за телевізійні права на показ матчів, щоб потім бездарно потратити їх в період трансферів, але і командний дух, тренер, особистості в команді, армія нестримних уболівальників, все-те, що зараз втратили чемпіонати великої п'ятірки! Наприклад мені дуже інтересні чемпіонати Польщі, Шотландії, Данії, Норвегії за ними я навіть стежу більше, ніж за топ 5-тіркою! Повірте по рейтенгу єврокубків не варто судити про слабість чемпіонату і думати, що коанди з цих країн не вміють грати в футбол, нашим середнякам так грати, як грають поляки і мати таку підтримку на трибунах!!!!!!!!
No one likes us and we don't care
|
| |
| | |
| juzeppe | Дата: П'ятниця, 12.10.2007, 13:36 | Сообщение # 12 |
Генерал-майор
Репутація: 22
| Мне лично более интересен английский чемпионат. Хотя, благодаря скупости "Мегаспорта", у меня нет возможности в этом сезоне его наблюдать постоянно. Вообще, оценка чемпионата - вещь достаточно субъективная, но Премьер-Лига Англии самая продаваемая в мире (в смысле телетрансляций), а это говорит уже о тенденции... vlodyk, Quote Наприклад мені дуже інтересні чемпіонати Польщі, Шотландії, Данії, Норвегії По Дании и Шотландии я ещё соглашусь, но где ты интригу заметил в Польше и Норвегии, когда Висла и Бранн выносят всех одной левой? А до конца чемпионата Норвегии осталось всего три тура. И за эти три тура «Бранну» надо набрать всего одно очко, чтобы стать чемпионом. Вряд ли он это очко не наберет. Kerwant, Quote В Шотландии есть интрига. Или Рейнджерс или Селтик. В Шотландии есть зато несколько команд, которые с удовольствием потрепают нервы грандам из Глазго... Например, тот же Хиберниан в этом чемпионате уже "обидел" их обоих.
|
| |
| | |
| Kerwant | Дата: П'ятниця, 12.10.2007, 16:01 | Сообщение # 13 |
Полковник
| 2 juzeppe Quote (juzeppe) В Шотландии есть зато несколько команд, которые с удовольствием потрепают нервы грандам из Глазго... Например, тот же Хиберниан в этом чемпионате уже "обидел" их обоих Потрепать нервы-то они могут, но в конце-концов первые два места будут за Ранджерс и Селтиком. Как и у нас - Динамо и Шахтер.
|
| |
| | |
| вован | Дата: П'ятниця, 12.10.2007, 16:16 | Сообщение # 14 |
Генерал-лейтенант
| я думаю в нашому чемпіонаті скоро все поміняється!
|
| |
| | |
| vlodyk | Дата: Вівторок, 16.10.2007, 10:45 | Сообщение # 15 |
Генерал-майор
| 2 Juzeppe Quote По Дании и Шотландии я ещё соглашусь, но где ты интригу заметил в Польше и Норвегии, когда Висла и Бранн выносят всех одной левой? так зараз Вісла демонструє непоганий футбол, але Вісла ще не грала з Лєгією (перший гол пропустила тільки в 7 турі), Гроцліном і дербі з МКС Краков'я. Інтриги не було роки 4-5 тому, коли ця команда маючи найбільший як для Польщі на той час бюджет - близько 30млн. злотих після першого кола випереджала Лєгію на 10-15 очок (як Динамо своїх суперників часів 90-х), а те що Вісла зараз лідирує ще нічого не значить, останній чемпіонат Екстраклясси вони взагалі провалили! Я ОЦІНЮЮЧИ ЧЕМПІОНАТИ НЕ МАЮ НА УВАЗІ ВЛАСНЕ ТЕПЕРІШНІЙ СЕЗОН, А СТАН ЗА ОСТАННІ 3-4 РОКИ, ТЕНДЕНЦІЇ! ТАК БРАНН буде чемпыоном, але перед стартом чемпыонату спрогнозувати хто боротиметься за чемпыонство????? - половина команд майже одного класу, просто в когось пішла гра, в когось ні! В Норвегії претендентами завжди будуть Русенборг, Воллеренга, Бранн, Старт, Стабек, Люн! Взяти той же Русенборг - це вже не 90-ті коли ця команда 11 раз підряд ставаля чемпіоном! Взагалі в Норвегії є тенденція команди, що були в трійці в попередньому чемпіонаті в наступному в середині таблиці, за винятком Бранна, котрий демонструє певну стабільність, а минулого року їм взагалі не вистачило трохи зусиль, щоб стати чемпіонами! Я взагалі вважаю, що багато хто може навести свої переконливі аргументи на користь будь-якого чемпіонату! ВСІ ЧЕМПІОНАТИ по-своєму інтересні і мають якусь свою інтригу, якусь ізюминку, а те що вони не дуже розкручені, і в нас в Україні за ними мало хто стежить, знає історію команд, гравців, тренерів... не означає що вони не цікаві, в Європі про нас взагалі крім Динамо і шахти, трохи Дніпра мало що знають! Quote В Шотландии есть зато несколько команд, которые с удовольствием потрепают нервы грандам из Глазго... Например, тот же Хиберниан в этом чемпионате уже "обидел" их обоих. По фінансах з цією двійкою може тягатися лише Хартс! Так Хайберніан хороша команда, за нею я стежу і вболіваю близько 10 років, але Хібс не мають коштів, щоб втримати своїх найкращих гравців - їхня політика пошук хороших вільних агентів, і перспективної молоді + 2-3 досвідчені гравці - результат їхньої хорошої гри! Взагалі половина гравці Селтіка і Рейнджерс - це колишні гравці едінбургців!
|
| |
| | |
| Kerwant | Дата: Середа, 17.10.2007, 20:26 | Сообщение # 16 |
Полковник
| Поздравляем сборную России с исторической победой над сборной Англии и почти 100% выходом на Евро. Будет за кого болеть. Это была действительно лучшая игра сборной Росси. С такой игрой (я говорю о втором тайме) не стыдно ехать на чемпионат Европы. Теперь главное не облажаться в Израиле и в игре с Андоррой. А это они могут
|
| |
| | |
| вован | Дата: Четвер, 18.10.2007, 00:08 | Сообщение # 17 |
Генерал-лейтенант
| чесно кажучи я був за збірну англії,росія якщо попаде на євро то зразу вилетить,а англія завжди цікава!
|
| |
| | |
| ЯRIK | Дата: Четвер, 18.10.2007, 23:41 | Сообщение # 18 |
Генерал-полковник
| На мене не ображайтесь , але москалі мене харять , сподіваюсь вони якщо і вийдуть дальше , то просрають всі 3 гри
|
| |
| | |
| vlodyk | Дата: Субота, 20.10.2007, 14:41 | Сообщение # 19 |
Генерал-майор
| Матчі збірних закінчились - у Стареньку європу повертається клубний футбол! Сьогодні одне з найстаріших дербі у світі Рейнджерс-Селтік! На ці вихідні може поміняється лідер у чемпіонаті Шотландії, адже католики наврядчи вивезуть три очки з Айброксу, а Хайберніан у разі успіху на виїзді з Мазеруеллом може очолити таблицю!
|
| |
| | |
| ЯRIK | Дата: Субота, 20.10.2007, 17:49 | Сообщение # 20 |
Генерал-полковник
| Ось моя 15-ка кращих матчів суботи : 1) Вільяреал - БАРСА 2) Еспаньол - реал 3) Вердер - Герта 4) Гамбург - Штутгарт 5) Страсбург - Бордо 6) Евертон - лівер 7) АВ - МЮ 8) спартак - москва 9) Рома - Наполі 10) Рейнджерс - Селтік 11) Хайберніан - Мазервел 12) Металург З - Чорноморець 13) Олімпіоакос - Паніоніос 14) Ааб - Копенгаген 15) Трабзонспор - Бешикташ
|
| |
| | |
| vlodyk | Дата: Субота, 20.10.2007, 18:02 | Сообщение # 21 |
Генерал-майор
| До Ягуар 11)Мазеруел-Хайберніан
|
| |
| | |
| ЯRIK | Дата: Субота, 20.10.2007, 18:24 | Сообщение # 22 |
Генерал-полковник
| vlodyk,
|
| |
| | |
| vlodyk | Дата: Субота, 20.10.2007, 20:17 | Сообщение # 23 |
Генерал-майор
| Я би ще виділив такі протистояння в Європі на цей уікенд: Польща: МКС Краков'я - Вісла Норвегія: Люн - Волеренга (також одне з найстаріших дербі у Європі) Вікінг - Стабаек (3 і 2 команда чемпіонату) Швеція: АІК - Гьотеборг
|
| |
| | |
| Богдан | Дата: Субота, 10.11.2007, 11:28 | Сообщение # 24 |
Генералісімус
Група: Модератори
Репутація: 46
| Мілан поважаю , тільки щось команда мало виграє.
Тільки ФК Львів!
|
| |
| | |
| vlodyk | Дата: Субота, 10.11.2007, 21:06 | Сообщение # 25 |
Генерал-майор
| В Україні закінчується 1 коло, а у північних країнах вже майже всюди закінчилися чемпіонати, ще тур залишилося зіграти у Литві, але там фарм-клуб Хартса - ФБК Каунас поза конкуренцією (інтересно чи вони так само впевнено будуть виглядати весною у Прибалтійській лізі?) Найцікавішим був чемпіонат у Швеції, де в останньому турі 3 команди (Гьотеборг, Кальмар і Юргорден) претендували на чемпіонство в результаті після багаторічної перерви чемпіонами стали хлопці з Гьотеборга. У Фінляндії в останні роки вимальовується нова "супер-команда" цьогорічний чемпіон Тампере Юнайтед. В Норвегії нарешті чемпіоном став Бранн! В Естонії поза конкуренцією була команда Віктора Левади - Левадія. Цікаво було в Латвії - чемпіон Вентспілс, на 2 очка відстав Металурс і на 3 ФК Рига. Лідер 90-хх Сконто лише 4. Сконто здається вже повністю зосередилося на бізнесі - підготовка молодих гравців з подальшим продажем їх у Європу... В Ісландії гегемонію Хафнарфьорда випередивши останнього на 1 очко порушив Рейк'явіцький Валур. На Фарерах чемпіоном стали хлопці з клубу Рунавік. (Інтересно скільки там сантехніків, чабанів...)
|
| |
| |
 | сайт вболівальників ФК Львів © 2007-2012  |  |
|
|
|