|
|
Архів - тільки для читання |
| Кубок УЕФА |
| seven | Дата: Субота, 10.01.2009, 12:57 | Сообщение # 126 |
маґістр
Група: Фанати
Репутація: 60
Статус: Offline
| DCH, навіть за Шахтар?
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| juzeppe | Дата: Вівторок, 13.01.2009, 09:53 | Сообщение # 127 |
Генерал-майор
Група: Почесні
Репутація: 22
| galicija, Quote Я не забуду, як Суркіс з Кравчуком придумали, шо дінама- се наша національна гордість, а тому треба їм бабло з держбюджету давати. В Европі се називаєтся- корупція, а тому обидвох до цюпи, а дінама з його галубим двіженієм- до 2 ліги й Фещука в презенті А можно конкретнее, когда это Суркис с Кравчуком бюджетные деньги в Динамо вливали? А как это называется в Европе - у Тапи с Берлускони спросить надобно... seven, Quote У 2005-му теж наші клуби вийшли в 1/16 і всі гуртом влетіли (ШД-АЗ, ДД-Партизану, ДК-Вільяреалу)... Но Шахтер то 1/16 прошел (Шальке) и влетел АЗ уже в 1/8... DCH, Quote Я Лично если выступают Украинские команды в Кубке УЕФа болею за Украинские клубы !!! Аналогично. И за все клубы экс-СССР тоже.
|
| |
| | |
| FeSTIVall | Дата: Четвер, 19.02.2009, 23:54 | Сообщение # 128 |
Полковник
Репутація: 1
| Єврокубковий сезон у 2009 відкрито Результати перших матчів: Динамо Киев 1-1 Валенсія (судя 3,14дер) Зеніт 2-1 Штутгарт Олімпіакос 1-3 Сент-Этьен Астон Вілла 1-1 ЦСКА Вердер 1-1 Мілан(повернення Бекхема у єврокубки) Сампдория 0-1 Металліст( результативний дебют Д. Олійника) Неймеген 0-3 Гамбург ПСЖ 2-0 Вольфсбург Бордо 0-0 Галатасарай Ольборг 3-0 Депортиво Брага 3-0 Стандард далі буде...Додано (19.02.2009, 23:54) --------------------------------------------- а ось і закінчився другий день 1/16: Лех 2-2 Удинезе Копенгаген 2-2 Манчестер Сити Олимпик 0-1 Твенте Фиорентина 0-1 Аякс Ш 2-0 Тоттенхэм чекаєм матчів відповідей 26/02. Україна вперед!
СВОЛОЧИ! они сварили из него пиво
|
| |
| | |
| galicija | Дата: П'ятниця, 20.02.2009, 21:32 | Сообщение # 129 |
Генерал-лейтенант
Група: Leopolitans
Репутація: 44
| juzeppe, Даю гарантію на 100%, шо це було за президентства Кравчука. Лоббіювало ся під номінацієв: фінансова підтримка гордості україньского футболу "Динамо" Київ- приблизно таке було формулювання. Про Берлусконі ніц сказати не можу, але в сусідній Польщі відкрито кілька кримінальних справ. Остання- в минулому році, проти колишнього президента "Відзева" Лодзь. Як шо пан вважає україньску ситуацію- нормальною, нема питань, дискутувати не буду
semper fidelis
|
| |
| | |
| AndKl | Дата: П'ятниця, 27.02.2009, 14:58 | Сообщение # 130 |
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 3
| Металіст у нинішньому розіграші КУЄФА грає неперевершено в порівнянні з іншими українськими клубами !!!! Я думаю що вони б набагато краще представили нашу країну у ЛЧ.Мирон Богданович молодець!!!
ФК ЛЬВІВ ВПЕРЕД !!!
|
| |
| | |
| FeSTIVall | Дата: П'ятниця, 27.02.2009, 15:41 | Сообщение # 131 |
Полковник
Репутація: 1
| Quote (AndKl) Металіст у нинішньому розіграші КУЄФА грає неперевершено в порівнянні з іншими українськими клубами !!!! Я думаю що вони б набагато краще представили нашу країну у ЛЧ хто зна... куди зайшов б металіст в лізі чемп? Однії наполеглевості могло б і не вистачити, там потрібен досвід (позитивний і не дуже) Мрії збуваються, у нас на стадії 1/8 КУЄФА 3 команди, і мінімум одна укр команда 100% проходить далі. В європі ми ще побігаємо... Віримо, знаємо , можемо!!!
СВОЛОЧИ! они сварили из него пиво
|
| |
| | |
| AndKl | Дата: П'ятниця, 27.02.2009, 19:26 | Сообщение # 132 |
Підполковник
| Так хлопці ж не на одному голому ентузіазмі та наполегливості грають, а показують непоганий футбол без гучних імен .
ФК ЛЬВІВ ВПЕРЕД !!!
|
| |
| | |
| seven | Дата: П'ятниця, 27.02.2009, 20:12 | Сообщение # 133 |
маґістр
| Метал зараз виглядає зі всіх найбільш впевнено. Цей сезон за останнє десятиріччя для України є найбільш вдалим. Статистика в підтвердження.
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| AndKl | Дата: П'ятниця, 13.03.2009, 15:47 | Сообщение # 134 |
Підполковник
| Шкода Металіста у вчорашньому матчі , на мою думку гра була майже рівна (ДК переважало тільки в першому таймі).А ще я замітив цікаву особливість матчів ДК-МХ це суддівство , чи то більшість суддів киянам вдається купити , чи то судді так вірять у віртуозну гру гравців ДК, які відверто симулюють ?? Додано (13.03.2009, 15:47) --------------------------------------------- Надіюсь МХ пройде в наступний раунд КУЄФА
ФК ЛЬВІВ ВПЕРЕД !!!
|
| |
| | |
| seven | Дата: Неділя, 15.03.2009, 15:27 | Сообщение # 135 |
маґістр
| Реально, 1:0 дуже поганий рахунок для команди, що зазнала поразки. Вдома треба атакувати, атакувати і ще раз атакувати, не даючи супернику дихати. В Шахтаря, імхо, більше шансів, ніж у Метала. Харі не вигрібають на всі фронти і плюс Динамо зараз в дуже хорошій формі
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| AndKl | Дата: П'ятниця, 20.03.2009, 08:54 | Сообщение # 136 |
Підполковник
| Металіст молодці !!!!! Їм десь трішки не вистачило сил але вчора на полі була команда в якої була жага до перемоги а не тупі артистичні падіння (особливо в кінці матчу) а-ля Мілевський .
ФК ЛЬВІВ ВПЕРЕД !!!
|
| |
| | |
| Bbats | Дата: П'ятниця, 20.03.2009, 13:36 | Сообщение # 137 |
Рядовий
Репутація: 2
| За Мілю згідний,артист-недороблений.Метал-шкода,але на більше він не тяне.А от Динамо і Шахтар,пора брати кубок УЕФА.МОЛОДЦІ!!!!!!!!
Вперед Львів і тільки Львів!!!
|
| |
| | |
| AndKl | Дата: П'ятниця, 20.03.2009, 15:30 | Сообщение # 138 |
Підполковник
| З тих команд що залишились в КУЄФА явних фаворитів немає , тому Метал я думаю потягнув би ще один раунд як мінімум. Додано (20.03.2009, 15:30) --------------------------------------------- Вердер/Удинезе - Гамбург/Ман.Сити ПСЖ/Динамо - Шахтер/Марсель Результати жеребкування навіюють думки про український півфінал
ФК ЛЬВІВ ВПЕРЕД !!!
|
| |
| | |
| seven | Дата: П'ятниця, 20.03.2009, 18:03 | Сообщение # 139 |
маґістр
| Хлопці, зараз твориться історія! Безсумнівно, найуспішніший футбольний євросезон за час незалежності України!!! Навіть, рахуючи 99-й і Динамо в 1/2 ЛЧ...
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| |
 | сайт вболівальників ФК Львів © 2007-2012  |  |
|
|
|