|
| ФК Львів-Княжа |
| NyvaFan | Дата: Вівторок, 22.01.2008, 11:31 | Сообщение # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Доброго дня шановне паньство!пропоную тему для обговорення...як відомо у цих двох команд один власник,він робить там рокіровки з гравцями...всяке таке і дико хоче пропхати опонента ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ НИВИ в першу лігу.питання:навіщо 2 комнди в одній лізі?понятно-треба відмити трохи грошей.Але ж Княжа-команда яка не має вболівальника(сам бачив,був на виїзді в Борисполі,свого стадіону в них також немає) +від цього втрачає ФК Львів(кращих гравців з нього забирають для підсилення Княжої) А що ви думаєте стосовно цього бедламу???
|
| |
| | |
| вован | Дата: Вівторок, 22.01.2008, 11:49 | Сообщение # 2 |
Генерал-лейтенант
Репутація: 17
| ну княжа якщо ще не має вболівальників то вони будуть,адже команда молода(ще грають вони в борисполі де колись був борисфен,а фани в борисфена були).А те що в команди 1 власник,вже якось розберуться(як сталь а та металург д минулого сезону у вищці).А на рахунок гравців,я би не сказав що туди пішли самі краші,тільки Худзик.
усі ми українці "разом нас багато"! та москалів є більше,курва їхня мати!
|
| |
| | |
| NyvaFan | Дата: Вівторок, 22.01.2008, 12:03 | Сообщение # 3 |
Рядовий
Репутація: 0
| та ж кажу Княжа з села Щасливе(а то не зовсім Бориспіль)...так було чоловік 200 на стадіоні(вхід безкоштовний) але то люмпен,якому треба було тупо вбити час і зовсім не вболівальники команди. а нє,був один фанат )))) бухий дядько,який весь матч кричав Кня-жа,я так думаю якби ми йому 50 налили він би кричав Ни-ва і стосовно гравців:а вам взагалі відома трансферна політика на наступне коло?бо в нас всьо на шифрах З.І.зустрінемось в першій лізі!!!палюбасіку порвем княжу!!!
|
| |
| | |
| вован | Дата: Вівторок, 22.01.2008, 12:20 | Сообщение # 4 |
Генерал-лейтенант
| трансферна політика трохи відома,але імена нам нічого не скажуть(так вчора казав наш тренер).
|
| |
| | |
| Pipo | Дата: Вівторок, 22.01.2008, 12:23 | Сообщение # 5 |
Сержант
Репутація: 4
| Хлопці, фанати ФК Львів, ви шо княжу підтримуєте??????????????
Я ЗА НЕЗАЛЕЖНУ ГАЛИЧИНУ
|
| |
| | |
| basf | Дата: Вівторок, 22.01.2008, 12:26 | Сообщение # 6 |
Підполковник
Група: Заблоковані
Репутація: 15
| NyvaFan, ОСобисто я не сприймаю всерйоз таку команду як Княжа. Футбол - це гігіантський ВАВІЛОН БІЗНЕСУ! Наш власник відноситься до бравих бізнесменів. Підтримувати ФК ЛЬВІВ - тут інша ситуація. Ця команда хоча б відстоєю честь славного футбольним минулим міста. а от Княжа, я якщо чесно не розумію, для чого ця команда існує, мабуть для реклами страхової компанії............... Так вони показують стабільний футбол, а от чи на довго це? І чи надовго проіснує ця команда з такою назвою. Вот уявіть - закривається УСК Княжа і що тоді? Клуб теж?
|
| |
| | |
| вован | Дата: Вівторок, 22.01.2008, 12:26 | Сообщение # 7 |
Генерал-лейтенант
| як компанію чи команду?
|
| |
| | |
| vlodyk | Дата: Вівторок, 22.01.2008, 23:40 | Сообщение # 8 |
Генерал-майор
Репутація: 20
| Для мене княжа виглядає у ракурсі фарм-клубу, і поки ми сидимо у 1-ліз - нафіг її пхати у нашу лігу? Адже проект Метадон - Сталь А. себе аж ніяк невиправдав, а княжа хай грає у себе у Щасливому, якщо Кіндзерський збудував стад. у добромилі, то би міг і побудувати і якийсь 1,5-2тис. і у щасливому...
No one likes us and we don't care
|
| |
| | |
| вован | Дата: Середа, 23.01.2008, 00:44 | Сообщение # 9 |
Генерал-лейтенант
| власник нашої команди трохи дивний,створив дві команди та запхав їх по селам.
|
| |
| | |
| anyuta | Дата: Середа, 23.01.2008, 09:09 | Сообщение # 10 |
Підполковник
Група: Почесні
Репутація: 19
| вован, Вибач, але ти неправий!!! Він хороший президент, він старається постійно, але проти влади не попреш, якщо вони в нас барани і нехочуть дати землю для футбольного поля, то президент в свою чергу шукає варіанти, хоча б такі, які задовільнять футболістів!!! І взагалі він молодець, він не здається і підтримує свої команди, їх дух і СПОРТ в загальному. Подумайте над цим.
Одружена :) №8
|
| |
| | |
| basf | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 13:20 | Сообщение # 11 |
Підполковник
| anyuta, ну просто ангел охоронець футболу! Так послухаєш і ще можна подумати що Кіндзерський дійсно такий класний і пухнастий. Для кожного клубу(любого) - їхній президент ідол, завжди правий і завжди хороший. Я тебе розумію.
|
| |
| | |
| anyuta | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 17:01 | Сообщение # 12 |
Підполковник
| basf, я говорю, як є. І це правда, він давненько б"ється за землю під стадіон, я не говорю те, що думаю, а говорю те, що ЗНАЮ.
|
| |
| | |
| juzeppe | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 15:22 | Сообщение # 13 |
Генерал-майор
Репутація: 22
| 1. Я вже писав на цьому сайті, що у ФК Львів і Княжа (Щасливе) не є один власник. ФК Львовом володіє власне Кіндзерський, а Княжою - одноіменна страхова компанія, де Кіндзерський всього навсього найнятий менеджер. Не сподобається він віденським папікам - звільнять його. Так, пов'язані особи, але все ж... 2. У разі виходу Княжої в першу лігу, можливий варіант її переїзду в інше місто, де народу на футбол буде ходити більше. Наприклад, Житомир. Може ж ФК Львів грати за 100 км. від місця базування... 3. Ймовірним є і злиття двох клубів, наприклад в Княжа (Львів). 4. Не треба рахувати власників клубів ідіотами - раз Княжа налаштувалась на першу лігу, значить це комусь потрібно. А "потрібно" - це значить має принести фінансові дівіденти.
|
| |
| | |
| basf | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 17:49 | Сообщение # 14 |
Підполковник
| juzeppe, за 120км
|
| |
| | |
| basf | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 17:50 | Сообщение # 15 |
Підполковник
| juzeppe, класна думка над якою можна справді довго дискутувати. І тут є над чим подумати...
|
| |
| | |
| ЯRIK | Дата: Середа, 30.01.2008, 00:59 | Сообщение # 16 |
Генерал-полковник
Репутація: 40
| Quote (juzeppe) 3. Ймовірним є і злиття двох клубів, наприклад в Княжа (Львів). Сподіваюсь такого ніколи не буде
|
| |
| | |
| Pipo | Дата: Субота, 02.02.2008, 14:14 | Сообщение # 17 |
Сержант
| Quote (juzeppe) У разі виходу Княжої в першу лігу, А такого ніколи не буде, бо у першу лігу вийде Нива
Я ЗА НЕЗАЛЕЖНУ ГАЛИЧИНУ
|
| |
| | |
| fclviv | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 14:56 | Сообщение # 18 |
|
Група: Видалені
| Перечитав я повідомлення цієї теми і так не знайшов одног, що мене дуже цікавило. Ніхто з вас не згадав про існування "Іллічівця" і "Фенікс-Іллічовця". Та "Фенікс" навіть катається на маріупольському автобусі. І ніхто не проти цього. Я розумію фанів Ниви. І навіть підтримую їх. Я б хотів щоб Нива вийшла хоча б у першу лігу. Зїздив би на пару матчів до вас. Мені з Коломиї не дуже далеко. Успіхів! Основне щоб ФК Львів залишився у першій лізі. Садовий не тормози!!!
|
| |
| | |
| anyuta | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 15:09 | Сообщение # 19 |
Підполковник
| fclviv, ти з Коломиї??? Круто, в мене там бабуля з дідулюю живуть.
|
| |
| | |
| ЯRIK | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 15:14 | Сообщение # 20 |
Генерал-полковник
Репутація: 40
| fclviv, Повір з першої ліги ми ніколи не вилетимо.
|
| |
| | |
| Pipo | Дата: Вівторок, 05.02.2008, 16:04 | Сообщение # 21 |
Сержант
| Quote (Pipo) Ніхто з вас не згадав про існування "Іллічівця" і "Фенікс-Іллічовця". Та "Фенікс" навіть катається на маріупольському автобусі. І ніхто не проти цього. Я навіть не знав про це, тепер буде ше одна причина шоб лєнінців ненавидіти і ще один приклад корумпованості нашого футболу
Я ЗА НЕЗАЛЕЖНУ ГАЛИЧИНУ
|
| |
| | |
| вован | Дата: Понеділок, 18.02.2008, 23:12 | Сообщение # 22 |
Генерал-лейтенант
| президент нашого клубу утримує щей 3 команду Княжа Добромиль. Добавлено (18.02.2008, 23:12) --------------------------------------------- президент нашого клубу утримує щей 3 команду Княжа Добромиль.
|
| |
| | |
| anyuta | Дата: Вівторок, 19.02.2008, 09:23 | Сообщение # 23 |
Підполковник
| вован, На мій поглід - це як дочірня команда Києва, але бабки там також непогані задіяні, щось неможу зрозуміти що в подальшому хоче президент
|
| |
| | |
| basf | Дата: Вівторок, 19.02.2008, 21:15 | Сообщение # 24 |
Підполковник
| anyuta, ну що? Ти ж так казала про головне завдання клубу - вища ліга. І що? Президент іншої думки. Що на це скажеш?
|
| |
| | |
| anyuta | Дата: Середа, 20.02.2008, 14:20 | Сообщение # 25 |
Підполковник
| basf, Скажу, що трохи переоцінив свої можливості і роздуми на рахунок нашої команди.
|
| |
| |
 | сайт вболівальників ФК Львів © 2007-2010  |  |
|
|
|