|
| Нова арена "Львова" у нашомі місті! | |
| |
| vlodyk | Дата: Субота, 27.10.2007, 12:25 | Сообщение # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Репутація: 20
Статус: Offline
| Юрій Кіндзерський заявляв про готовність побудувати для ФК Львова нову сучасну арену! Можливо цей процес зрушить з точки наступного року, з передачею стадіону Сільмаш у власність нашої команди. Але тут я пропоную висловити своє бачення майбутнього стадіону, адже він буде будуватися не тільки для команди, але і для нас вболівальників!
No one likes us and we don't care
|
| |
| | |
| вован | Дата: Субота, 27.10.2007, 12:29 | Сообщение # 2 |
Генерал-лейтенант
Репутація: 17
| я думаю що ніколи у львові наша команда грати не буде!для чого йому два стадіони?для чого новий стадіон?щоб збирати 700 чоловік?
усі ми українці "разом нас багато"! та москалів є більше,курва їхня мати!
|
| |
| | |
| vlodyk | Дата: Субота, 27.10.2007, 12:39 | Сообщение # 3 |
Генерал-майор
| Взагалі команді реально збирати 3-5тис. у вишці, якщо првильно підходити до маркетингу і роботи з уболівальниками, + стадіон у зручному місці, адже погодьтеся якщо його побудувати десь скажімо У Дублянах, то так і буде приходити на матчі 500-1500 глядачів!
|
| |
| | |
| Gambino | Дата: Субота, 27.10.2007, 13:38 | Сообщение # 4 |
Підполковник
Група: Почесні
Репутація: 14
| Я думаю 10-15 тисяч, більше не треба. Голоне щоб була культура вболівання. Я вважаю що краще зробити капітальну еконструкцію одного з існуючих, або знести і побудуват новий.
Не життя таке, ми такі!
|
| |
| | |
| vlodyk | Дата: Субота, 27.10.2007, 13:50 | Сообщение # 5 |
Генерал-майор
| Закидую фотки існуючих стадіонів із вмістимістю 10-15тис., було б непогано, якщо б новий стадіон увібрав найкраще, що є у цих 1-2. стадіон клубу Мідтюлланд (Данія) - 12500 3. стадіон у місті Фарум (Данія) 10000 4. Хельсинки 10700 5. Ельсборг (Швеція) 15000
|
| |
| | |
| Kerwant | Дата: Субота, 27.10.2007, 14:02 | Сообщение # 6 |
Полковник
Репутація: 18
| Я думаю, что нужно строить стадион на 7-10 тысяч не больше. Ну больше не соберет наша команда ближайшие 5 лет. А с полупустыми трибунами очень сложно будет построить культуру боления
|
| |
| | |
| vlodyk | Дата: Субота, 27.10.2007, 14:28 | Сообщение # 7 |
Генерал-майор
| До-речі про маленькі стадіончики ось затишний і недавно збудований (зовсім небагато коштів затрачено) 5-тис. клубу Млада Болеслав.
|
| |
| | |
| Kerwant | Дата: Субота, 27.10.2007, 14:41 | Сообщение # 8 |
Полковник
Репутація: 18
| Ну вот такого типа нам и надо
|
| |
| | |
| vlodyk | Дата: Субота, 27.10.2007, 15:08 | Сообщение # 9 |
Генерал-майор
| Плюс стадіон Млади Болеслав немає однієї трибуни за воротами - тобто можна побудувати подібний + плюс з додатковою трибуною, або без на 5000-7000 тис. Ось ще один цікавий маленький клубу Ексселсіор на 3500 тис. Добавлено (27.10.2007, 15:08) --------------------------------------------- Головне, щоб при новому стадіоні був і офіс клубу, і спортивний бар і магазин атрибутики...
|
| |
| | |
| Софійка | Дата: Четвер, 08.11.2007, 20:45 | Сообщение # 10 |
|
Рядовий
Репутація: 1
| Я думаю,шо якшо б фк "Львів" грав у Львові,показуваву такі ж хороші результати,вийшов в "вишку",а керівництво клубу забезпечило б хорошу рекламу клубу і афіші,то через декілька років підтримка фк "Львова" була б не дуже меншою від "карпатівської"!!!!!!! А може і навіть і більшою(судячи по відвіданості останніх матчів "Карпат"
Ми повинні зробити все можливе для того,щоб у Львові існувала ще одна команда,яка б грала у вищій лізі.І це ,звісно,має бутиФК" Львів"!!!Від нас,вболівальників теж залежить немало! Наша сила-в нашій підтримці!!!
|
| |
| | |
| ЯRIK | Дата: Четвер, 08.11.2007, 23:35 | Сообщение # 11 |
Генерал-полковник
Репутація: 40
| Софійка, для цього треба щоб ФК Львів грав як мінімум на СКА .
|
| |
| | |
| Софійка | Дата: П'ятниця, 09.11.2007, 21:52 | Сообщение # 12 |
|
Рядовий
Репутація: 1
| Повністю з тобою згодна!!!Але наша місцева влада,як завжди в свому репертуарі:не переживе,поки не повставляє палки в колеса...
Ми повинні зробити все можливе для того,щоб у Львові існувала ще одна команда,яка б грала у вищій лізі.І це ,звісно,має бутиФК" Львів"!!!Від нас,вболівальників теж залежить немало! Наша сила-в нашій підтримці!!!
|
| |
| | |
| Богдан | Дата: Субота, 10.11.2007, 18:56 | Сообщение # 13 |
Генералісімус
Група: Модератори
Репутація: 46
| Кіндзерський - молодець!
Тільки ФК Львів!
|
| |
| | |
| vlodyk | Дата: Середа, 14.11.2007, 23:10 | Сообщение # 14 |
Генерал-майор
| Ось нарив проект стадіону, що будується у Мєдзі - стадіон Орла Бялего, вмістимість 6177, вартість 24,4 млн. злотих:
|
| |
| | |
| Богдан | Дата: Четвер, 15.11.2007, 08:04 | Сообщение # 15 |
Генералісімус
| Для Львова новий стадіон має містити як мінімум 30000 місць!
Тільки ФК Львів!
|
| |
| | |
| Gambino | Дата: Четвер, 15.11.2007, 09:48 | Сообщение # 16 |
Підполковник
Репутація: 14
| Quote (Богдан) Для Львова новий стадіон має містити як мінімум 30000 місць! Якщо говорити про Євро то так, якщо про Фк Львів, то 10-15 тис має цілком хвати, зараз і напротязі всієї незалежності більше 10 тис збирають команди тупу Шахтар і вискочки, тимчасові бронзові призери мингулихроків на період своєї вдалої гри. І практично всі команди у матчах з Динамо та Шахтерам. Тут і питання чи варто викидати шалені гроші заради амбіцій?
Не життя таке, ми такі!
|
| |
| | |
| Богдан | Дата: Четвер, 15.11.2007, 10:18 | Сообщение # 17 |
Генералісімус
| Цілком згодний з тобою Gambino!
Тільки ФК Львів!
|
| |
| | |
| vlodyk | Дата: Четвер, 15.11.2007, 10:22 | Сообщение # 18 |
Генерал-майор
| Треба завжди починати з малих стадіонів, адже великий стадіон - це не тільки пусті трибуни під час матчів, але і витрати на його утримання... Можливо через певні десятиліття в нас поміняється культура вболівання (наприклад в Швеції жінки бізнесмени змушені ходити на футбольні матчі, бо велика доля угод заключається власне під час відвідин гри...) - зросте відвідуваність в декілька разів - тоді вже і треба задумуватися про велику вмістимість, але я не думаю, що на ФК Львів в рядових матчах чемпіонату в найкращих випадках буде приходити більше 8000 (не рахуючи матчів з топ-командами).
|
| |
| | |
| juzeppe | Дата: Четвер, 15.11.2007, 12:12 | Сообщение # 19 |
Генерал-майор
Репутація: 22
| Я согласен с vlodyk. Если говорить именно о стадионе ФК Львов, то вместимость 7-10 тысяч - самое то. Это должен быть небольшой, уютный и чисто футбольный стадион. Кстати, для такого стадиона легче найти место в самом городе, а не выносить гиганта за город.
|
| |
| | |
| Богдан | Дата: Четвер, 15.11.2007, 14:06 | Сообщение # 20 |
Генералісімус
| Дійсно для ФК Львова підійшов стадіон на 10-15 тисяч . Більший і не потрібно.
Тільки ФК Львів!
|
| |
| | |
| vlodyk | Дата: П'ятниця, 16.11.2007, 19:36 | Сообщение # 21 |
Генерал-майор
| Ось іще нарив проект у скандинавському стилі на 10000 місць!
|
| |
| | |
| вован | Дата: П'ятниця, 16.11.2007, 20:04 | Сообщение # 22 |
Генерал-лейтенант
Репутація: 17
| хтось писав про стадіон на вул.стрийській,а де він може бути?можливо на місці хлібзаводу або на території стрийського парку?
усі ми українці "разом нас багато"! та москалів є більше,курва їхня мати!
|
| |
| | |
| vlodyk | Дата: П'ятниця, 16.11.2007, 20:10 | Сообщение # 23 |
Генерал-майор
| Знаєте ми багато чого можем розмірковувати відносно ділянок, але є генплан міста, геологічна структура грунту... нюансів купа, так на стрийській хороше з однієї сторони місце (колись там були стадіони усіх за винятком Гассмонеї довоєнних львівських клубів) Стрийський парк явно не поступиться на користь стадіону, а в принципі і за податковою місце є... Але вже краще будувати щось нове на місці стадіонів Торпедо чи Сільмаш.
|
| |
| | |
| Богдан | Дата: П'ятниця, 16.11.2007, 20:40 | Сообщение # 24 |
Генералісімус
| ззаду податкової є велика територія , хто не бачив і вонає занедбаною зараз!
Тільки ФК Львів!
|
| |
| | |
| juzeppe | Дата: П'ятниця, 16.11.2007, 23:52 | Сообщение # 25 |
Генерал-майор
Репутація: 22
| vlodyk, Quote Знаєте ми багато чого можем розмірковувати відносно ділянок, але є генплан міста, геологічна структура грунту... нюансів купа Есть ещё интересы строительных компаний, которые гоняются за свободными участками с целью застроить их жилыми домами... Кстати, можно реконструировать Юность, которая в ПКИО. Когда-то ФК Львов именно там играл.
|
| |
| |
 | сайт вболівальників ФК Львів © 2007-2010  |  |
|
|
|