|
| Персонально про гравців |
| seven | Дата: Субота, 28.03.2009, 12:13 | Сообщение # 126 |
маґістр
Група: Фанати
Репутація: 60
Статус: Offline
| Так, Валєрка показує висококласну гру, розвивається. Відпрацьовує і в захисті, і в нападі, і голи забиває. Молодчина!
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| Гр@вВецЬ | Дата: Субота, 28.03.2009, 12:38 | Сообщение # 127 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 19
| да ВІН СУПЕР!!! ВЕДЕ ЗА СОБОЮЮ КОМАНДУ!!! тільки б та команда за ним ішла!!!!!!!
|
| |
| | |
| seven | Дата: Субота, 28.03.2009, 12:40 | Сообщение # 128 |
маґістр
Репутація: 60
| Це точно. Нам би ще кілка таких Федорчуків, було б заєбца!
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| Гр@вВецЬ | Дата: Субота, 28.03.2009, 13:05 | Сообщение # 129 |
Лейтенант
Репутація: 19
| угу... і ішли вперед б командою!!!!!!а не одним федорчуком!!!!!
|
| |
| | |
| Арні | Дата: П'ятниця, 04.09.2009, 11:07 | Сообщение # 130 |
Полковник
Група: Leopolitans
Репутація: 5
| Ура мій самий гірший гравець свалив
don't stop leopolitans
|
| |
| | |
| Dorian | Дата: П'ятниця, 25.09.2009, 22:49 | Сообщение # 131 |
Полковник
Група: Leopolitans
Репутація: 24
| Ура мій самий гірший гравець свалив. відколи Арні президент Львова?
Жовту-жовту!!!!
|
| |
| | |
| FeSTIVall | Дата: Четвер, 03.03.2011, 12:46 | Сообщение # 132 |
Полковник
Репутація: 1
| Від екс-капітана Львова, Л. Гальчука прийшло таке повідомлення : "привіт!наші вірні вболівальники!!!це Любчик,побачив вашу підтримку на збереження клубу,і в цьому вас поважаю та підтримую,нажаль склались такі обставини що в даний момент я буду захищати кольори іншого клубу,і якщо доведеться грати проти Львівськоі команди,завжди буду з радістю відчувати вашу підтримку!і в душі поважати Вас!!!" Нагадаю, що Гальчук перейшов у харківський Геліос. Пригадую як після виїздного матчу з Чорноморцем він зайшов в автобус і подякував за підтримку. Та й взагалі відносини по трохи переходили від "матч-роздягалка" у більш позитивні. Дружина у нього теж футбол любить, буває на матчах. Був цікавий епізод коли ультраси намалювали портрети гравців, але матч команда програла, малюнки повикидали на поле. Жінка Любчика підійшла і типу що робите? за що викинули зображення з Гальчуком? що вам не подобається? запрошуємо в гості поговормо. Ну вони й подарували портрет їй з капітаном. У відповідь хочеться сказати: Любчик ми все розуміємо, усі гравці були виставленні на трансфер, та й ситуація була дуже незрозуміла, інаке думаю ти б і далі захищав синьо-золоті кольора, удачної футбольної карєри, завжди грай серцем і до останього борись на полі. Пам'ятай, що фанати це душа команди.
СВОЛОЧИ! они сварили из него пиво
Повідомлення відредагував FeSTIVall - Четвер, 03.03.2011, 12:47 |
| |
| | |
| ForZ | Дата: Четвер, 03.03.2011, 16:58 | Сообщение # 133 |
Рядовий
Репутація: 0
| Завжди поважав Гальчука і надалі поважаю 23 квітня. Львів- Геліос. Цікаво буде на нього глянути, як і на інших ( Кобець, Кандауров, Кікоть)
''Чоловіки, які не цікавляться футболом, потенційно небезпечні для суспільства.Футбол-у крові будь-якого нормального чоловіка''. Беніто Мусоліні
|
| |
| | |
| FeSTIVall | Дата: Середа, 16.03.2011, 15:34 | Сообщение # 134 |
Полковник
Репутація: 1
| Сьогодні своє Дн святкує, Андрій Радь. Бажаю Тобі Андріє, набрати потрібну форму і швидше повернутись у великий футбол! Андрій любить посидіти вконтакті так що можна привітати його і тут http://vkontakte.ru/id10853091 думаю йому буде приємно, що не забувають.
СВОЛОЧИ! они сварили из него пиво
|
| |
| | |
| юний_технік | Дата: Субота, 26.03.2011, 14:11 | Сообщение # 135 |
Підполковник
Група: Адміністратори
| Перед матчем з Кримтеплицею таємним голосуванням серед гравців було обрано нового капітана «Львова». Ним став Білий Іван:
...
|
| |
| | |
| юний_технік | Дата: Субота, 26.03.2011, 14:20 | Сообщение # 136 |
Підполковник
Група: Адміністратори
| також було обрано нового віце-капітана - Яворського Тараса:
...
|
| |
| | |
| foresight | Дата: Неділя, 20.11.2011, 15:00 | Сообщение # 137 |
|
Рядовий
| Звертаюсь до керівництва ФК Львів. Я переглянула фото гравців Вашої команди і можу назвати причину незадовільної гри. У більшості закрита енергетика, тому не мають вдачі. На подібне, поки що, не звертається увага через відсутність наукового підтвердження. Сьогодні ви граєте з Арсеналом БЦ. Я спробую дати вплив на команду, але через вказане порушення - не можу гарантувати значного поліпшення. Щасти Вам. Везіння!
Ilona
|
| |
| |
 | сайт вболівальників ФК Львів © 2007-2012  |  |
|
|
|