|
| Підтримай улюблену команду! |
| seven | Дата: П'ятниця, 25.07.2008, 18:58 | Сообщение # 76 |
маґістр
Група: Фанати
Репутація: 60
Статус: Offline
| Я з вами не згоден, бо не можу вже цього терпіти. Сподіваюся, побачимо там Львів. До речі, для цього є відповідна тема про розіграш Кубка України 2008/2009
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| vandri | Дата: П'ятниця, 25.07.2008, 20:27 | Сообщение # 77 |
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 10
| та втій темі потрібно лише говорити який класний МІЛАН, чи хтось сумнівається в ньому
РОЗОМ НАС БАГАТО - РАЗОМ НАМ ВТІКАТИ
|
| |
| | |
| Gans | Дата: П'ятниця, 25.07.2008, 20:44 | Сообщение # 78 |
Сержант
Репутація: 3
| мілан - це повна, стара, комуністична, гімняна лажа
Fuck Off Jews!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hamass Hamass - gas the jews!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
| | |
| vandri | Дата: П'ятниця, 25.07.2008, 21:14 | Сообщение # 79 |
Полковник
| Gans, МІЛАН НАЙЛУТШИЙ (В НЬГО БАГАТО МОЛОДИХ ТАЛАНТІВ. І ДО ЧОГО ТУТ КОМУНІСТИ)
|
| |
| | |
| Gans | Дата: П'ятниця, 25.07.2008, 21:47 | Сообщение # 80 |
Сержант
| якшо ти дупля не шариш, то не тринди. комуністи тут до того: 1 фани в мілана ліві. 2 керівництво - соціалісти молоді тланти: чогось крім пато, там молодих нікого нема в основі чи найближчому резерві. середній вік - 29,5 років. і взагалі, навчись говорити - найлутша команда.Додано (25.07.2008, 21:47) --------------------------------------------- а іше 3 мілан був заснований, як клуб супротив лаціо (на той час, та і сьогодні - послідовники ідей мусоліні) я надіюсь ти знаєш хто такий мусоліні?!
Fuck Off Jews!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hamass Hamass - gas the jews!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
| | |
| vandri | Дата: П'ятниця, 25.07.2008, 21:59 | Сообщение # 81 |
Полковник
| Gans,ЯКИЙ ЄВРОИЕЙСЬКИЙ КЛУБ ДЛЯ ТЕБЕ ІДЕАЛ???? МОЛОДІ ДАРМІАН,ДІГАО,ПОЛОСКІ, АУБАМЕЯНГ, А ТАКОЖ ГУРКЮФ З ФЛАМІНІ.. В ОДНОМУ МІСТІ МЕНІ КЕРІВНИЦТВО, ВІК КОМАНДИ, ІСТИРІЯ, І ТИДодано (25.07.2008, 21:59) --------------------------------------------- МІЛАН - НАЙКРАЩИЙ
|
| |
| | |
| seven | Дата: Субота, 26.07.2008, 00:27 | Сообщение # 82 |
маґістр
Група: Фанати
Репутація: 60
| Я в Італії не підтримую жоден клуб. Фанатів поважаю, хоча там є такі гарячі голови, що ого-го-го
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| Gans | Дата: Субота, 26.07.2008, 12:49 | Сообщение # 83 |
Сержант
| гюркуф перейшов до франції(хоч він і так не грав в основі) аубамеянг також подався до франції(і він і його брат ніразу не грали в основі) одним словом ти назвав глибоких глибоких дублерів. мій ідеал - динамо загреб (він кує таланти для європи)
|
| |
| | |
| vandri | Дата: Субота, 26.07.2008, 13:02 | Сообщение # 84 |
Полковник
| аубамеянга і гуркюфа не продали а просто відали в оренду на 1 рік. вони вернуться і ще заграють
|
| |
| | |
| RIM | Дата: Четвер, 25.09.2008, 23:43 | Сообщение # 85 |
|
Рядовий
Репутація: 0
| Залишиться, тому що вони грають комбінаційно, а ПЛ так грає лише Динамо, короткий пас, контроль м"яча, запорука успіху, цим мені вони і подобаються, звичайно потрібно досвіду команді, такий гравець як Гоменюк(Таврія) незавадив команді. Ну і в оренду можна Морозюка треба швидкості
RIM
|
| |
| |
 | сайт вболівальників ФК Львів © 2007-2012  |  |
|
|
|