|
| Інші види спорту |
| seven | Дата: Понеділок, 02.06.2008, 22:09 | Сообщение # 1 |
маґістр
Група: Фанати
Репутація: 59
Статус: Offline
| Дописуємо, звісно, не тільки про ті види спорту, де вдало виступає наша нація
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| Богдан | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 01:18 | Сообщение # 2 |
Генералісімус
Група: Модератори
Репутація: 46
| seven, http://www.dan-grabov.ucoz.ru/ На моєму сайті пише про все!
Тільки ФК Львів!
|
| |
| | |
| seven | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 15:03 | Сообщение # 3 |
маґістр
| Богдан, ти молодець!
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| juzeppe | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 15:22 | Сообщение # 4 |
Генерал-майор
Група: Почесні
Репутація: 22
| Богдан, респект!
|
| |
| | |
| juzeppe | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 21:42 | Сообщение # 5 |
Генерал-майор
| Впервые пробившись в полуфинал национального чемпионата, львовская «Политехника» с первой попытки взобраться на пьедестал почета не сумела. Конечно, четвертое место для вчерашнего бесперспективного аутсайдера - отменный результат, но аппетит, как известно, приходит во время еды. «Студенты» хотят быть призерами в ближайшем будущем, а потому уже сейчас готовы к существенной кадровой встряске. О пролонгации контрактов с Гуртовым и Зубрицким мы уже сообщали, то же самое сделали Улянко, Коровяков и Кузьмин. На данный момент решаются последние вопросы по поводу Лобанова, Голубева и Умбрашко. Галичане близки к подписанию контракта с аргентинским разыгрывающим Гарсией Родригесом, который выступает в польском «Турове». В поле зрения львовян также находятся защитник национальной сборной Белоруссии Александр Кудрявцев (ранее выступал в польской команде «Энергия Чарны», его соотечественник центровой Николай Алексеев, американец Грэхем Браун и николаевец Сергей Гладырь. При таких перспективах никак не обойтись без тех, кто «Политехнику» покинет. В новом сезоне не будет Анненкова, Голяхова и Булаича. Значительные кадровые, а следовательно, и игровые пертурбации наступившим летом ждут БК «Одессу». Клуб из Южной Пальмиры готов вложить средства в шестерку новых легионеров, двое из которых ранее выступали в чемпионате Израиля. Речь идет об израильтянине Лиоре Лифшице из команды второго дивизиона «Гиват Шамуэль» и американце Адриане Пледжере из «Ирони». Кроме этих игроков уже подписаны контракты с еще одним американцем и сербом, имена которых пока держатся в секрете. Состав будут дополнять украинцы - два ветерана и четверо молодых исполнителей (на эти места претендуют Швец, Кальниченко, Фрасенюк, Подолян). Действующие контракты имеются у Рыбалко, Балашова, Юшкина и Кузнецова, но не факт, что все они останутся в «Одессе», в которой должность главного тренера остается вакантной. В конце несколько слов о слухах, которые пока официального подтверждения не имеют. Пятикратный чемпион Украины «Азовмаш» заинтересован в услугах словенского разыгрывающего греческого «Паниониса» Александра Капина. Ранее игрок своей национальной сборной выступал на родине и в Италии. Сейчас местная пресса пишет о переходе Капина в «Азовмаш» как о свершившемся факте. А вот БК «Киев», по мнению европейских экспертов, готов отправить в отставку Томо Махорича, а на его место пригласить сербского тренера Алекса Трифуновича. Под началом этого специалиста «Лиетувос Ритас» год назад выиграл Балтийскую лигу, но в нынешнем сезоне проиграл «Жальгирису» все национальные трофеи, и тренер был уволен.
|
| |
| | |
| Богдан | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 22:52 | Сообщение # 6 |
Генералісімус
| Скоро Олімпіада! А ось ссилка з фотками Олімпійських обєктів! http://www.noc-ukr.org/ua....5e98a1b
Тільки ФК Львів!
|
| |
| | |
| seven | Дата: Середа, 04.06.2008, 19:54 | Сообщение # 7 |
маґістр
| Політех на досягнутому не зупинеться. Але juzeppe, ти не в ту тему скинув . Там є про українсську суперлігу
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| Naz | Дата: Середа, 04.06.2008, 22:09 | Сообщение # 8 |
Лейтенант
Репутація: 6
| Поки не буде великого палацу спорту доти про якісь плани серйозні не доводиться.
|
| |
| | |
| seven | Дата: Четвер, 05.06.2008, 13:09 | Сообщение # 9 |
маґістр
| Хокей.Збірну України може очолити канадець У вівторок головний тренер збірної України Володимир Голубович був відправлений у відставку. Його наступником може стати экс-наставник магнітогорського "Мєталурга" Дейв Кінг, який в минулому сезоні очолив німецький "Мангейм". Основна перешкода для запрошення канадця - його контракт з клубом, що діє до 2010 року: на випадок дострокового розірвання в ньому передбачено значну компенсацію.
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| juzeppe | Дата: П'ятниця, 06.06.2008, 16:38 | Сообщение # 10 |
Генерал-майор
| Усі шляхи ведуть до Львова У місті Лева хокей з'явився більше, ніж 100 років тому У 2010 році спортивна Україна святкуватиме соту річницю народження українського хокею. Насправді «гокей», чи «гаківка», як називали галичани льодову гру з ключками та шайбою, у Львові з'явилися дещо раніше: ще в 1904 році газети писали про організацію та перші ігри хокейних команд... «Ще на початку XX століття хокей у Західній Україні був найпопулярнішим зимовим видом спорту, — розповів мистецтвознавець та художник Олесь Нога. — Досліджуючи у львівській пресі тих часів моделювання одягу, я випадково наштовхувався на цікаві й не відомі громадськості факти з історії місцевого спорту. Тому почав досліджувати перші кроки зародження спорту на Львівщині. У спорті я дилетант, однак, працюючи з газетами та журналами, знайшов багато фактів, що змінили уявлення про спорт України та про львівський спорт зокрема. Я й подумати не міг, що мої відкриття стануть відкриттям для істориків львівського спорту. Так, ще донедавна вважалося, що львівський хокей з'явився лише в 1924 році. А коли став досліджувати архіви, виявилося, що в 1904-му. Мало хто знає, що не лише майже екзотичний для України хокей, але й переважна більшість популярних в Україні видів спорту починалася у Львові. Щодо львівського хокею, то його історія має ще багато «білих плям» — справжні дослідження тільки починаються».
|
| |
| | |
| juzeppe | Дата: П'ятниця, 06.06.2008, 16:41 | Сообщение # 11 |
Генерал-майор
| [продовження] - До Львова хокей прийшов з Чехії, — веде далі Олесь Нога. — У львів'ян були хороші контакти з чеськими пандами, і саме за принципами їх організації у місті Лева почали створювати свої льодові дружини. Вже в 1904 році найстаріше в Україні «Львівське товариство лижвярське» та клуб «Чарні» уклали правила гри, а в 1905 організували перший хокейний матч на території України. На ставах Паненських (були неподалік від Стрийського парку, тепер вони вже відійшли в історію) навколо льодового майданчика скульптори збудували з льоду вісім фігур язичницьких богів. Стадіон підсвічували кольоровими лампочками. Це було не лише змаганням, а й видовищем, святом для всіх львів'ян: перед матчем люди каталися на ковзанах, дарували один одному квіти. Ініціаторами першого хокейного матчу були львівські журналісти, які писали про хокейні змагання у Празі, запалили львів'ян бажанням самим вийти на лід. А «Товариство лижвярське» втілило цей задум. За канадськими правилами та з необхідним обладнанням на Львівщині почали грати в січні 1909 року. У народі хокей вимовляли з канадським акцентом — гокей. Модним якийсь час було давати видам спорту власне українські назви, тому хокей паралельно називали гаківкою від слова «гак» — ключка. Хокей був масовим захопленням, шайбу любили ганяти як чоловіки, так і жінки. І хоча у Львові не було штучного льодового майданчика — хокейне життя починалося лише тоді, коли взимку замерзав лід, — це не завадило львів'янам активно формувати команди та перемагати польських візаві, які мали можливість на спеціальних майданчиках тренуватися цілий рік. Одним з перших львівських клубів був «Чарні». Його гравці вибороли останній перехідний кубок у 1910 році. У 1912 році намагалося створити свою команду товариство «Україна», але перші спроби не увінчалися успіхом. Пік слави хокейної команди «Україна» прийшов через десятиліття. Команду з одноіменною назвою в 1930-х роках створили члени СТ «Україна» Радловський та Конашевич, закликаючи різні установи та інших прихильників спорту допомогти придбати потрібне обладнання. Люди приносили гроші і не залишилися розчарованими: їх улюбленці грали дедалі краще і з часом на радість усім перемогли чемпіона Польщі «Погонь». Серед найяскравіших зірок «України» були сини видатного українського художника Івана Труша — Мирон та Роман. Після перемоги «українців» в одному з матчів у газетах написали, що брати Труші — великі майстри. Хлопці показали газету батькові, на що той сказав: «Я все життя мріяв, щоб мене назвали майстром, а газети написали про вас». Чимало талановитих художників, письменників, акторів були задіяні в популяризації хокею. Найбільшим популяризатором цієї гри в 30-х і на початку 40-х років був відомий актор та режисер Володимир Блаватський. Досі живе у Львові один із засновників та гравців легендарної хокейної команди «Україна» Юрій Зубач. Десятки українців були членами польських спортивних клубів. Так, у «Погоні», «Лехії», «Чарні» ворота захищали українці Ванчицький, Бедрило, Лукашевич, на поле у кольорах польських команд виходили Соколовський, Ступницький, які вважалися серед найкращих в Європі, а також Лемішко, брати Ялові, Коржанівський, Катала, Ковальський, Панас, Яців, Медвідь та інші. Така ж ситуація була і в національній збірній Польщі. Відомий львівський спортсмен Бучацький згадував: «...чи ти знаєш про те, що [...] в тодішній збірній Польщі грали шість українців? Що половина хокейової репрезентації Польщі — то наші лемки з околиці...» Окрім суто спортивних моментів у тодішньому хокеї вже проявлялися політичні. Так, представники львівської команди «Україна» виходили на майданчик у чорно-червоній формі з синьо-жовтими стрічками. У такий спосіб вони хотіли донести до глядачів певні ідеали своєї нації.
|
| |
| | |
| juzeppe | Дата: П'ятниця, 06.06.2008, 16:42 | Сообщение # 12 |
Генерал-майор
| [продовження] Перші хокейні воротарі не мали шоломів та щитків на ногах, кути ключок не були закругленими. А вже в 20-х роках у львівських магазинах були спеціальні прилавки, де продавалось канадське обладнання — на ті часи дуже дороге. Щоб сформувати команду, потрібно було мати чималі гроші. В селах люди не могли дозволити собі такої розкоші, проте і від хокею відмовлятися не мали жодного наміру. Тому робили собі обладнання з того, що було під рукою. За легендою першу хокейну маску воротаря придумав львів'янин Микола Скрипій на прізвисько «Тигрис», якого боялися всі нападники. Під час одного з матчів йому шайбою вибили зуби, але він не залишив рамку воріт — закусив льодову бурульку і знову вийшов на гру. А через тиждень став у рамку воріт у «масці»: австрійський шолом обкрутив дротом. До цього випадку європейські голкіпери також вдягали маски — полотняні, що захищали нижню частину обличчя, з дірочками для дихання. Але прототип сучасного захисного обладнання голкіпера винайшов львівський «Тигрис». Своя хокейна команда була створена і під час німецької окупації у Львові. На турнірі у Кракові львів'яни перемогли й поляків, і німців. Але після повернення до рідного міста дізналися, що гестапо заборонило їм збиратися разом, виступати у турнірах. Команду просто заборонили. Усі вони переїхали до Коломиї, грали в хокей, але до Львова повернутися не мали права. Це було карою за перемогу над «арійцями». Після завершення війни українські хокеїсти зі Львова переїхали до Західної Європи, США, Канади та Австралії, створили свої команди, які мали українські назви і грали в різних чемпіонатах. Навіть перемагали. Це тривало до 50-х років. Потім хокейний рух занепав. Своїх героїв минулих років прихильники хокею могли лише згадувати: розповідати про їх льодові перемоги та участь у феєричних карнавалах, куди вони приходили в хокейному обладнанні і зривали найбільше оплесків та овацій. Олена САДОВНИК, «Спортивна газета»
|
| |
| | |
| seven | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 11:02 | Сообщение # 13 |
маґістр
| Лємберг-Центр, що будується на перетині Наукової та Кульпарківської буде мати також хокейну ковзанку, що буде діяти круглорічно ... Це я так ... для відступу  Додано (09.06.2008, 11:02) --------------------------------------------- Збірна Словаччини з рахунком 3:0 переграла Боснію і Герцеговину, і гарантувала собі вихід у фінальну частину Євро від групи А. Збірна Украïни зайняла в групі друге місце у неділю вигравши з рахунком 3:0 в Португаліï, і тепер проведе зустріч плей-офф ps p,shyj. Хорватії за право зіграти на Євро-2009.
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| seven | Дата: Неділя, 15.06.2008, 12:54 | Сообщение # 14 |
маґістр
| Узєлков нокаутував Шимчіча і відстояв титул 14 червня в Києві відбувся черговий, уже третій турнір з професійного боксу, проведений промоутерською компанією "K2 East Promotions"» цього року в столиці України. Усього в рамках вечора пройшло вісім двобоїв, включаючи головний бій за титул Інтерконтинентального чемпіона з версії WBA у напівважкій вазі (до 79,4 кг) В'ячеслава Узелкова. Свій другий захист титулу Узєлков почав, не форсуючи події, які і його суперник Денис Шимчіч. Здавалося, що такий невисокий темп був на руку Шимчічу, що боксував другим номером і не дозволить українцю створити щось небезпечне. Утім, В'ячеслав сам до цього не занадто прагнув. Так пройшли два стартових раунди і половина третього, як раптом Узєлков точно вистрілив правим кросом, після якого Шимчіч звалився, як підкошений. Денис зміг піднятися до закінчення рахунка рефері, але явно не був готовий продовжувати двобій. Третя людина у ринзі була іншої думки, але як тільки Узєлков пішов на рішуче добивання, кут словенця викинув білий рушник. Таким чином, Узєлков здобув перемогу технічним нокаутом у третьому раунді. Після бою Узєлков заявив: "Вдячний усім уболівальникам за те, що незважаючи на таку погоду, в яку хочеться сидіти вдома, вони прийшли поуболівати за мене. Я завжди обіцяю своїм шанувальникам, що покажу гарний, якісний і красивий бокс. Коли я виходжу в ринг, у мене немає почуття, що я можу виграти або програти. Я просто виходжу боксувати. А боксую я добре, ви всі це знаєте. Це моя професія, що я люблю і виконую так, як можу. Я хочу зустрітися з будь-яким чемпіоном світу. У мене немає пріоритетів, я просто хочу заволодіти чемпіонським поясом". --- Бій Кличко - Повєткін може пройти в Росії, або Німеччині Прес-аташе німецької промоутерської компанії "SauerlandEvents" Хайко Мальвіц повідомив, що поєдинок Олександра Повєткіна з Володимиром Кличком пройде в Німеччині або Росії. "Якщо ми отримаємо право на проведення цього бою, він відбудеться або в Німеччині, або в Росії. Але точно не в США", - заявив Мальвіц на зустрічі з журналістами в підмосковному Чехові. "Те, де відбудеться бій Повєткіна з Кличком, залежатиме виключно від грошових пропозицій учасникам поєдинку з боку промоутерських компаній. Я розцінюю шанси сторін отримати право на організацію бою як рівні - 50 на 50, - розповів Мальвіц. " На стороні команди Кличка титул і той факт, що чемпіон отримує 75 відсотків гонорару за бій, а претендент - тільки 25". Представник компанії "SauerlandEvents" висловив думку, що призовий фонд бою Кличко - Повєткін буде більшим, ніж в поєдинку українця з росіянином Султаном Ібрагімовим. Проте Мальвіц відмовився називати навіть приблизні суми призових, відзначивши: "До бою на рингу відбудеться інший бій - промоутерів. І перед ним ми б не хотіли відкривати свої карти". Мальвіц відзначив, що шанси американця Тоні Томпсона відняти титули Кличка в липневому поєдинку мінімальні. "Кличко міг вийти на ринг проти Повєткіна, але він вибрав Томпсона. Очевидно, що він вважає його менш сильним суперником. І, на мій погляд, навряд чи Володимир втратить титул влітку".
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| juzeppe | Дата: Вівторок, 17.06.2008, 11:57 | Сообщение # 15 |
Генерал-майор
| В субботу в Будапеште состоялась жеребьевка второго по значимости хокейного клубного европейского турнира В очередном розыгрыше Континентального Кубка примут участие клубы из 19 стран, в том числе и чемпион Украины киевский «Сокол». Согласно существующему рейтингу наша самая титулованная команда свой поход за трофеем начнет со второго раунда, игры которого пройдут с 17 по 19 октября нынешнего года. «Сокол» попал в группу B, которая соберется в литовском городе Электренай. Конкурентами украинцев в борьбе за единственную путевку в следующий раунд будут хоккеисты местной команды «Энергия», краковской «Краковии» и голландского «Тилбурга» (все - чемпионы своих стран). В случае успеха с 21 по 23 ноября подопечных Александра Сеуканда ждут матчи третьего раунда в группе D, которая выявит сильнейшего в латвийской Лиепае. Победитель группы В присоединится к местному «Металлургсу» (чемпионом Латвии руководит бывший главный тренер сборной Украины Владимир Голубович), минскому «Керамину» и казахскому «Горняку». Победитель всего турнира будет определен по итогам «Финала четырех», который намечен на 16-18 января следующего года и состоится в Руане (находится ровно в ста километрах от Парижа). Два участника этой стадии розыгрыша уже известны. Это французский «Руан» и словацкий «Мартин».
|
| |
| | |
| Naz | Дата: Вівторок, 17.06.2008, 15:03 | Сообщение # 16 |
Лейтенант
| Чекаємо на палац льодовий у Львові.
|
| |
| | |
| seven | Дата: Вівторок, 17.06.2008, 15:18 | Сообщение # 17 |
маґістр
| Naz, буде льодова ковзанка у ТЦ Лємберг, що зараз будується на Кульпарківській. Вона буде діяти круглий рік. А про палац я нічого не чув.
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| Naz | Дата: Вівторок, 17.06.2008, 15:50 | Сообщение # 18 |
Лейтенант
| це я чув - і до речі наскільки памятаю від тебе. Але от цікаво яка вона буде? Чи будуть трибуни? чи є десь фото проекту? Це буде щось подібне на Термінал в Броварах?
|
| |
| | |
| Богдан | Дата: Вівторок, 24.06.2008, 07:21 | Сообщение # 19 |
Генералісімус
| Відкритий командний чемпіонат Росії зі Спідвею! Шахтар (Червоноград) - Мега-Лада (Тольяті) 51-39 Шахтар (Червонгорад) - Салават (Салават) 53-37 СК Турбіна (Балаково) - Восток (Владівосток) 47-43 Мега-Лада (Тольяті) - Салават (Салават) 53-36 Г О +/- 1 Шахтар (Червоноград) 2 4 +28 2 Мега-Лада (Тольяті) 2 2 +5 3 СК Турбіна (Балаково) 1 2 +4 4 Восток (Владивосток) 1 0 -4 5 Салават (Салават) 2 0 -33 Наступні матчі(Гонки): СК Турбіна - Салават 26 червня Восток - Мега-Лада 26 червня Восток - Шахтар 24 липня СК Турбіна - Мега -Лада 24 липня Мега-Лада -Шахтар 30 липня СК Турбіна - Шахтар 31 липня Восток Салават 31 липня
Тільки ФК Львів!
Повідомлення відредагував Богдан - Вівторок, 24.06.2008, 07:37 |
| |
| | |
| Богдан | Дата: Вівторок, 24.06.2008, 07:31 | Сообщение # 20 |
Генералісімус
| Друга (відкрита) польська ліга зі спідвею (гонки за участю "Рівненських вепрів"). Ополе - Рівне 51-42 Лодзь - Рівне 59-23 Рівне - Мішкольц 48-38 Гнезно - Рівне 49-44 Рівне - Кросно 56-36 Кросно -Рівне 40-50 Турнірна таблиця № Команда Г О +/- 1 Гнезно 5 10 +66 2 Рівне 6 7 -12 3 Мішкольц 5 6 +16 4 Лодзь 6 5 +23 5 Ополе 6 4 -18 6 Кросно 6 4 -75 Наступні гонки за участю Рівненських вепрів! 22 червня Рівне - Гнездо 6 липня Мішкольц - Рівне 27 липня Рівне - Лодзь 10 серпня Рівне - Ополе
Тільки ФК Львів!
Повідомлення відредагував Богдан - Вівторок, 24.06.2008, 07:39 |
| |
| | |
| seven | Дата: Вівторок, 24.06.2008, 18:18 | Сообщение # 21 |
маґістр
| Львівську „Галичанку” очолив Георгій Воронов Новим-старим тренером львівської гандбольної „Галичанки” став Георгій Воронов. У 2001-2002 роках він уже працював у Львові, а останні два роки фахівець працював головним тренером азербайджанського клубу «АБУ» та водночас очолював збірну Азербайджану. Як з’ясувалося, нове місце праці він знайшов через ... Інтернет. За інформацією прес-служби „Галичанки”, заслужений тренер України Георгій Воронов усе життя прожив у Запоріжжі, хоча народився в Харкові 19 травня 1946 року. Працював асистентом у Леоніда Ратнера, коли він був головним тренером запорізького «Мотору». Згодом Георгій Воронов став головним тренером «Мотору» (1997-1998). Наступні два роки (1998-2000) працював у Словаччині з командою «Банська Бистриця», коли вона була чемпіоном цієї країни. На сезон повернувся у Запоріжжя, після чого був головним тренером «Галичанки» (2001-2002). Після Львова знову повернувся у Запоріжжя, де працював з «Мотором-2». Ще пізніше ще раз поїхав у Словаччину, тепер у місто Михайловіце, де Воронова призначили головним тренером Центру підготовки молодих гравців. Та втілити в реальність намічені плани словакам не вдалося і в українського фахівця з’явилася пропозиція очолити азербайджанський клуб «АБУ» і паралельно – збірну Азербайджану. „Як тільки побачив на офіційному сайті «Галичанки» повідомлення про оголошення конкурсу на посаду головного тренера, надіслав своє резюме, – розповів прес-службі «Галичанки» новоспечений наставник Георгій Воронов. – До речі, це вперше так демократично клуб шукав наставника для своєї команди. Повірте, я вперше з таким зіткнувся за довгі роки своєї тренерської діяльності. Оскільки я дуже люблю Львів і навіть колись тренував «Галичанку», а потім постійно стежив за виступами цієї команди, я зрадів, що отримав шанс повернутися у древнє місто Лева. Дізнався, що Валерія Тищенко подала заяву, бо для мене це важливий фактор чи я приходжу на так зване живе місце і людина через мене залишається без роботи…” Перед новоспеченим наставником керівництво клубу поставило завдання здобути з «Галичанкою» золоті медалі національної Суперліги. „Розумію, що зробити це буде дуже непросто, -- каже Георгій Воронов. -- Головне зараз довести до гравців поставлене завдання й надихнути їх працювати на повну силу. Водночас, треба так побудувати тренувальний процес, аби ця робота – гра в гандбол – приносила їм задоволення й радість. Потенціал у дівчат дуже високий. Його лише треба зреалізувати й тоді з «Галичанкою» реально боротися за золоті медалі”.
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| seven | Дата: П'ятниця, 04.07.2008, 18:35 | Сообщение # 22 |
маґістр
| Корпорация "Украинская баскетбольная Лига" уже зарегистрирована! Свершилось! Вслед за футбольной Премьер-лигой в Украине официально появилась аналогичная баскетбольная организация. Как стало известно basket.com.ua, уже зарегистрирована корпорация "Украинская баскетбольная Лига", в которую вошли шесть клубов Суперлиги - "Будивельнык", "Днепр", БК "Одесса", "Политехника-Галычина", "Кривбассбаскет" и "Черкаськи Мавпы". С рядом остальных клубов продолжаются переговоры. В первых числах августа состоится пресс-конференция с участием президентов клубов, вошедших в корпорацию. Там же будет озвучена программа сроком на три года, регламент лиги, а так же представлены директора подразделений и телевизионный партнер. Лига уже подписала рекламный пакет с компанией "Биола" на сезон 2008-2009 на сумму 5 млн. долларов. Напомним, что идея создания профессиональной лиги появилась совсем недавно, но ее активно отстаивали многие баскетбольные деятели и, как видим, добились своего. оце новина!!!
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| seven | Дата: П'ятниця, 04.07.2008, 18:37 | Сообщение # 23 |
маґістр
| Украинский "Танк" продан за 2 500 000 долларов! Наш левый крайний Руслан Федотенко подписал однолетний контракт с финалистом Кубка Стэнли "Питтсбург Пингвинз". Федотенко, выступавший ранее за "Нью-Йорк Айлендерс", призван заменить ушедшего в "Детройт" Марьяна Госсу. Финансовые условия сделки не разглашаются, однако некоторые американские СМИ уверенно сообщают о сумме в $2,5 млн. В минувшем сезоне 29-летний Федотенко по прозвищу "Танк" провёл за "островитян" 67 встреч, в которых забросил 16 шайб, отдал 17 голевых передач и заработал 40 минут штрафного времени, сообщает "Газета.ру". "Руслан будет играть в одной из трёх первых троек нападения, как он и играл на протяжении всей своей карьеры в НХЛ, — уверен генеральный менеджер "пингвинов" Рэй Шеро. — Он универсален и способен играть на любой позиции, так что, думаю, он отлично дополнит нашу команду".
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| fclviv | Дата: П'ятниця, 04.07.2008, 18:47 | Сообщение # 24 |
Головний адмін
Репутація: 21
| Quote (seven) Свершилось! Вслед за футбольной Премьер-лигой в Украине официально появилась аналогичная баскетбольная организация. Ще би в футзалі створили ПЛ. А то грають напіваматори.
Собаки гавкають, караван іде... You'll never walk alone!!! День без футболу - втрачений день (с) (Ернст Хаппель)
|
| |
| | |
| ЯRIK | Дата: Понеділок, 07.07.2008, 00:23 | Сообщение # 25 |
Генерал-полковник
Репутація: 40
| Сьогодні в фіналі Вімблдону, одного з найпрестижніших тенісних турнірів, іспанець Рафаель Надаль переміг швейцарця Роже Федерера в п*ятисетовому поєдинку 6:4, 6:4, 6:7, 6:7, 9:7.
|
| |
| |
 | сайт вболівальників ФК Львів © 2007-2010  |  |
|
|
|