|
| Стадіон |
| вован | Дата: Середа, 10.10.2007, 11:44 | Сообщение # 51 |
Генерал-лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 17
Статус: Offline
| до ягуара про події на матчі фк львів металіст харків.бійка була між фанами карпат та фк львів це точно Добавлено (06.10.2007, 22:34) --------------------------------------------- хто був на матчі фк львів-єнергетик бурштин і підтримував команду?тоді ще я вісив 2 банера з другом!ще тоді хотіли заснувати свою банду! хто був? Добавлено (10.10.2007, 11:44) --------------------------------------------- то як там зі стадіоном у львові,що олійник не чухаєть з шматком землі на сільмаші?
усі ми українці "разом нас багато"! та москалів є більше,курва їхня мати!
|
| |
| | |
| ЯRIK | Дата: Субота, 13.10.2007, 18:59 | Сообщение # 52 |
Генерал-полковник
Група: Почесні
Репутація: 40
| Чому така тиша на сайті ? . Народ ви де ?
|
| |
| | |
| вован | Дата: Субота, 13.10.2007, 19:37 | Сообщение # 53 |
Генерал-лейтенант
| сьогодні сходив на ска був матч карпати-бєлхатув,так фани карпат на 16 секторі встали так щоб вони утворили фашистську свастику,цікаво що вони хотіли тим сказати?
|
| |
| | |
| basf | Дата: Вівторок, 16.10.2007, 10:17 | Сообщение # 54 |
Підполковник
Група: Заблоковані
Репутація: 15
| вован, за таке в Європі можна добряче поплатитися. Наприклад відсутність вболівальників протягом всього сезону. Ось тоді б їх навчило. Мали б час подумати, які вони дауни і як сильно підводять клуб. Це не вболівальники. Впевнений, що майже ніхто з них навіть не знає в якому році клуб заснований.
|
| |
| | |
| вован | Дата: Вівторок, 16.10.2007, 11:32 | Сообщение # 55 |
Генерал-лейтенант
| впринципі так,дауни,але я важаю що фаєри на стадіоні гарно.
|
| |
| | |
| Kerwant | Дата: Вівторок, 16.10.2007, 13:06 | Сообщение # 56 |
Полковник
Репутація: 18
| 2 вован. Имеется ввиду не фаеры, а свастика. К стати, фашистские выходки "фанов" "Карпат" меня начинаю уже доставать. И я уже жду-недождусь, когдда ФК Львов выйдет в вышк, чтоб можно было бы посмотреть н их игру по ТВ
|
| |
| | |
| вован | Дата: Вівторок, 16.10.2007, 13:20 | Сообщение # 57 |
Генерал-лейтенант
| вони демонстртють свастику,а коли заб'є темношкірий батіста вони радуються як діти!
|
| |
| | |
| Kerwant | Дата: Вівторок, 16.10.2007, 13:43 | Сообщение # 58 |
Полковник
| ну так видишь, они сами этого не понимаю. они просто дети, которым заплатили (подкупили)
|
| |
| | |
| Gambino | Дата: Вівторок, 16.10.2007, 13:48 | Сообщение # 59 |
Підполковник
Репутація: 14
| То не фани, а зграйка людей які хочуть привернути до себе увагу. Так я згідний вони забезпечують шумовий ефект на стадіоні, пробують щось організувати заради підтримки, але: - які нормальні фани будуть зневажати свою команду після ряду невдалих ігор (гра з Нафтовмком яйця і каміння в клубний автобус з погрозами ві п...дити всіх футболістів). - нормальні фани потрібні команді найбільше саме в скрутну хвилину, а не слова типу ганьба, чому не ми в вас вірим. - видовище треба, але цивілізоване - поодинокі вигуки на стадіоні я завтра Фещука на районі злапаю і дам йому по голові не додасть гри команді а тільки відверне від фанів і цивілізовних глядачів. Я за чистий футбол і коректне вболівання.
Не життя таке, ми такі!
|
| |
| | |
| Kerwant | Дата: Вівторок, 16.10.2007, 14:09 | Сообщение # 60 |
Полковник
| Абсолютно с тобой согласен. Но какой-то осадок остается от этого. Я знаю, что это НЕ фаны. И я уже в предидущем посте писал, что это типа "фаны" и что может их кто-то подкупил. И действительно, пока у нас не будет такая же культура боления, как в Англии (где даже на Лидс ходит полный стадион и ни о каких свастиках речь не идет) - не видать на успехов в Европе. Вот завтра посмотрим, сколько народу будет на матче с Фарерами. Это может в меньшей степени относится к заполнению трибун в домашних матчах "Карпат", но в целом - это негативная особенность болельщиков Украины. А по поводу этих горе-болельщиков - я даже не знаю, что делать. Самый адекватный способ - непускать их на стадион. Но как это сделать? Кто будет этим заниматься? Кому это надо? Вот эти вопросы надо в первую очередь решить Надеюсь, болельщики ФК Львова никогда до такого не опустятся.
|
| |
| | |
| вован | Дата: Вівторок, 16.10.2007, 14:23 | Сообщение # 61 |
Генерал-лейтенант
| не до свастики ми не додумаємся!для чого?всі пам'ятають про той прапор на матчі динамо-карпати,всі казали що це прийшли ліві люди спеціально для провокацій-брехня,то були фани карпат! Добавлено (Сегодня, 14:23) --------------------------------------------- зайдіть на сайт www.hooligans.com.ua виберіть фото галерею,та команду карпати.Ось вам докази-фани карпат расисти!!
|
| |
| | |
| Kerwant | Дата: Вівторок, 16.10.2007, 15:00 | Сообщение # 62 |
Полковник
| 2 вован. Это такие же фаны, как и я фан сборной Антигуа и Бермуды. Хотя... Я сейча вспоминаю, что в одной статье о фанах было напсано, что почти в каждой команде есть такая группа фанов, у которых есть ультраправый взгляды (они вроде так и называются - нацисты). Может это они?
|
| |
| | |
| вован | Дата: Вівторок, 16.10.2007, 15:13 | Сообщение # 63 |
Генерал-лейтенант
| hooligans-ультра праві,патріоти,расисти-це вони,ніколи не бачив по вулицях міста написи white power,nazi 14 88 це все фани карпат
|
| |
| | |
| Gambino | Дата: Вівторок, 16.10.2007, 15:13 | Сообщение # 64 |
Підполковник
| на останньому матчі Карпат (домашній проти Металіста) два оббуханих фани, що сиділи за мю йшли розбиратись з суддею під час матчу. Міліція з суддею. Кулаками чемпіонство не візмеш. Хіба що перекалічиш всіх суперників. Та так і не цікаво, хай створять свій клуб і відчують як їм така увага і вболівання. А саме болюче те, що таких людей одиниці, набагато більше тих які не мають своєї думки і ідуть на поводу псевдо фанів, а це вже нагадує стадо з пастухами. Маю надію що все виправиться.
Не життя таке, ми такі!
|
| |
| | |
| Kerwant | Дата: Середа, 17.10.2007, 20:11 | Сообщение # 65 |
Полковник
| Я ТОЖЕ Добавлено (Сегодня, 20:11) --------------------------------------------- Ну вот. Я же говорил. Народу чуть больше, чем на киевском Арсенале. Идля кого они стараются? Забили уже четвертый мяч.
|
| |
| | |
| вован | Дата: Четвер, 18.10.2007, 16:00 | Сообщение # 66 |
Генерал-лейтенант
| бачів на вулиці фашистську свастику намальовану на будинку,а в кожному проміжку ініціали карпат F.C.K.L. тількі її вже видалили з фасаду будинка,ось такі фани! Добавлено (Сегодня, 16:00) --------------------------------------------- мені здається що Кіндзерській вже ніколи не побудує стадіон у львові,в добромилі він збирає від 2000 до 3500 чоловік,а в нас від сили 700.В нас тількі на кубок нормально ходили!
|
| |
| | |
| Marik | Дата: Четвер, 18.10.2007, 22:35 | Сообщение # 67 |
Сержант
Репутація: 4
| Всім привіт!!!! давненько небув на форумі!!! скажіть мені хтось, а ФК Львів повернеться до Львова, чи буде в Добромилі грати?
|
| |
| | |
| вован | Дата: П'ятниця, 19.10.2007, 23:10 | Сообщение # 68 |
Генерал-лейтенант
| скажіть хто знає які команди були до 2 світової у місті львові?
|
| |
| | |
| vlodyk | Дата: Субота, 20.10.2007, 13:20 | Сообщение # 69 |
Генерал-майор
Репутація: 20
| До Вован Найбільш титуловані це Чарні, Погонь (остання тепер - це Погонь Щецін), стадіон Погоні був на території теперішньої податкової... Взагалі на теперішній вулиці Стрийські знаходилися всі стадіони тодішніх команд, до нашого часу зберігся лише Сокола-батька - теперішній інфізу, де виступала команда Сокіл. Крім вищезгаданих були ще Спарта, Лєхія, ТЗР. На Кривчицях жиди мали свою команду Гасмонея, де і був їхній стадіон. Здається професійні команди всі згадав.
No one likes us and we don't care
|
| |
| | |
| вован | Дата: Субота, 20.10.2007, 13:27 | Сообщение # 70 |
Генерал-лейтенант
| vlodyk дякую
|
| |
| | |
| vlodyk | Дата: Субота, 20.10.2007, 13:48 | Сообщение # 71 |
Генерал-майор
Репутація: 20
| Будь-ласка!  Добавлено (Сегодня, 13:48) --------------------------------------------- ЗАБУВ! Ще була ФК Україна!
No one likes us and we don't care
|
| |
| | |
| basf | Дата: Понеділок, 22.10.2007, 01:34 | Сообщение # 72 |
Підполковник
Група: Заблоковані
Репутація: 15
| Що я казав?/.. ЛЬВІВ ЛЬВІВ ТІЛЬКИ ЛЬВІВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Енергетик скромно розірвемо і підійдемо до лідерської планки. Вітаю з перемогою. Справді дуже цікаво дивитись на молоду команду. Є якийсь інтерес. Не те що Карпати....
|
| |
| | |
| Gambino | Дата: Понеділок, 22.10.2007, 11:49 | Сообщение # 73 |
Підполковник
| Не забувайте в нас ще кубок в запасі, треба і там трохи показати, з якого твста ми злплені
Не життя таке, ми такі!
|
| |
| | |
| вован | Дата: Понеділок, 22.10.2007, 16:53 | Сообщение # 74 |
Генерал-лейтенант
| а що з стадіоном ска?на ньому взагалі ще хтось буде грати чи тількі для спідвею?
|
| |
| | |
| ЯRIK | Дата: Понеділок, 22.10.2007, 23:38 | Сообщение # 75 |
Генерал-полковник
Репутація: 40
| вован, На ска дубль Карпат грає
|
| |
| |