|
| Претенденти на підвищення | |
| |
| juzeppe | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 10:12 | Сообщение # 51 |
Генерал-майор
Група: Почесні
Репутація: 22
Статус: Offline
| Quote (seven) *А як ці смайли закинути? www.kolobok.us - кликаешь на смайлик и вверху появляется его ubb код. Копируешь его и вставляешь в тело сообщения. Да простят меня великие и ужасные админы за оффтопик... Антиоффтоп: В воскресенье в программе "Про футбол" Саши Гливинского было блиц-интервью с Киндзерським после матча с Динамо-2. Не могу его пересказать дословно, но главные мысли там звучали такие: 1. Мы и сами в шоке от самих себя. 2. Если попадем в ПЛ, то будем договариваться с соседями из "Карпат" про стадион "Украина". 3. Если договориться не получится, что скорее всего, то реконструируем стадион в Добромиле.
Повідомлення відредагував juzeppe - Вівторок, 03.06.2008, 10:25 |
| |
| | |
| Strannik | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 11:27 | Сообщение # 52 |
|
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 1
| Quote (juzeppe) А тебе не кажется, что строительство в Счастливом обусловлено совсем не личным меценатством Киндзерського, а необходимостью выполнения договорных обязательств УСК Княжа перед ФФУ? И что именно поэтому "Центр высшего спортивного мастерства" расположился в Счастливом (5 км. от границы Киева - даже Конча-Заспа находится немного дальше), а не где-нибудь ещё? И иницива о строительстве исходила не от Юрия Ивановича, а от Григория Михайловича Суркиса? Звісно виключати такий варіант розвитку подій з розгляду було б не розумно. Враховуючи нашу дійсність і відомий всім людський фактор. Для виникнення такої думки достатньо знати здібності самих Суркісів. А за ними впевнений слідкують майже всі з самого початку їх появи в українському футбольному світі. Але…. «Для мене ж є найважливішим той факт, що я люблю футбол і є патріотом Галичини. Тому я і взявся за цю справу»,- ці слова приписують Ю. Кіндзерському. Що ж, тепер в першій частині цього твердження в мене сумнівів не виникає. Про другу звісно нічого не знаю а тому щось говорити напевно не коректно. Хоча звісно певні думки в мене з точки зору позитиву є. Враховуючи що Галичина і особливо Львів мають свою потужну особливу філософію, ментальність і ауру. Я цілком допускаю що певні домовленості різного плану між Суркісом і Кіндзерським є. Між їхніми структурами, я маю на увазі ФФУ і Княжу існують договірні стосунки. Та наскільки мені відомо Оболонь також мала не абиякі стосунки з футбольними структурами Суркіса. І я не впевнений що буквально вся діяльність Кіндзерського на ниві футболу буде підпорядкована Суркісу. Крім того є ще такий варіант. Добре, нехай чимось Кіндзерський змушений буде пожертвувати. Чому цією жертвою має бути ФК Львів? Може ФК Львів справа для душі? У всякому випадку мені б цього дуже хотілось. Крім цього під час перебування в Щасливому я уважно ходив все роздивлявся і старався все уважно слухати. Так ось підслухав я цілком випадково розмову двох місцевих жителів. Судячи з теми розмови і з її тону, зрозуміло що все це далося Кіндзерському досить не просто. Одним словом виникло дуже багато…. Але…в цьому випадку. Ряд думок не пишу, по скільки все це напевно не має сенсу. Це все написав для полеміки – не більше не менше.
Я просто один из многих С тех, кто всегда в дороге С тех, кто всегда в пути.
|
| |
| | |
| juzeppe | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 12:44 | Сообщение # 53 |
Генерал-майор
| Strannik, в принципе, я с тобой согласен. Когда у человека (компании) есть желание заниматься меценатством - это прекрасно! Каждый делает это по своему: одни строят детские площадки (как Порошенко и Клички), другие покровительствуют искусству (как Пинчук), третьи - оборудуют больицы и т.д. Но нас же интересует не счастье счастливцев, а судьба ФК "Львов". Настораживает любовное отношение Киндзерского к "Княжей" и недоумение по поводу успехов добромильчан/львовян. И ссылка на львовских бюрократов - это стандартная отмазка. У нас в стране каждый ребёнок знает, что страшнее чиновника зверя нет... Думаю, никто бы не мешал УСК "Княжа" построить подобный счастливскому комплекс в Добромиле. Так же и эта бодяга между Дыминским и горсоветом по поводу "Украины", к которой сейчас присоединился и Киндзерский - мы видим только вершину айсберга, которую нам позволяют видеть. А что там в кулуарах - мы можем только догадываться. Не жалуется же Галлиани на мэра Милана Летицию Моратти за то, что она, зараза, не отдаёт "Милану" в аренду на 10 лет за 1 евро стадион "Сан-Сиро". Наоборот, заставила "Милан" раскошелиться на 20 миллионов евро на ремонт. И лондонский "Арсенал" не жалуется, что ему втулили землю под строительство "Эмирейтс Стэдиума" почти за 100 миллионов фунтов, а не выделили бесплатно, как того хотят Киндзерский и Рабинович... Поэтому, детки - это хорошо, а судьба ФК "Львов", в случае их попадания в вышку, остаётся тёмной. Сам Киндзерский не смог на это ответить. Держать высшелиговую команду в карпатском селе - утопия. Это же не Ахтырка и не Кривой Рог. И не расположено оно так близко от мегаполиса, как Счастливое.
|
| |
| | |
| seven | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 15:31 | Сообщение # 54 |
маґістр
Група: Фанати
Репутація: 59
| Quote (juzeppe) Мы и сами в шоке от самих себя Отож бо й воно
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| Strannik | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 19:05 | Сообщение # 55 |
|
Рядовий
| Quote (juzeppe) Но нас же интересует не счастье счастливцев, а судьба ФК "Львов". Настораживает любовное отношение Киндзерского к "Княжей" и недоумение по поводу успехов добромильчан/львовян. И ссылка на львовских бюрократов - это стандартная отмазка. У нас в стране каждый ребёнок знает, что страшнее чиновника зверя нет... Думаю, никто бы не мешал УСК "Княжа" построить подобный счастливскому комплекс в Добромиле. Так же и эта бодяга между Дыминским и горсоветом по поводу "Украины", к которой сейчас присоединился и Киндзерский - мы видим только вершину айсберга, которую нам позволяют видеть. А что там в кулуарах - мы можем только догадываться. Що стосується долі ФК Львів, то у мене тяжке передчуття. Чому? Важко сказати. Дуже вже багато запитань на які я не знаходжу відповідей. Хоча звісно це все не може бути порядним аргументом. У мене як і всіх, тут я Тобою погоджуюсь, не має інформації. Віра, має відношення зовсім до інших сфер нашого життя. Що стосується львівських бюрократів, то це, в моєму розумінні не «стандартная отмазка», а на жаль об’єктивна реальність. Насторожує мене багато факторів. Однак, на жаль, від мене доля ФК Львів абсолютно не залежить. На жаль. Хоча скажу чесно, судячи з розвитку подій, надії на розвиток футболу у Львові на високому рівні під керівництвом Димінського, абсурд. Але це знову ж абсолютно моя суб’єктивна думка. Аргументи приводити не має бажання. Все це на рівні, відчуття. Що стосується думок Кіндзерського на рахунок долі львів’ян, то вони мене теж дуже насторожують. По скільки середньо статистична людина з точки зору психології починає захищати ті думки які вона виголосила публічно. А це в даному випадку для нас, як прихильників ФК Львів, на жаль, дуже сумно. Надія лиш на те, що Кіндзерський якраз не належить до цієї категорії людей. Хоча розумію, що надія слабенька. Що стосується побудови подібного комплексу у рідному Добромилі, то щось подібне на кшталт цього з його уст прозвучало. Хіба я не правильно його зрозумів, або це був жарт з його сторони. Порівнювати розвиток подібних подій з Італією і тим більше з Міланом, просто не хочу коментувати. По скільки, все що стосується Мілану, з моєю сторони буде мати абсолютно суб’єктивний характер. Вибачаюсь. Тут порівняння не має під собою ніякого підґрунтя. Для мене Мілан, це щось особливе. На рахунок отримання землі «бесплатно» зі сторони Юрія Івановича, я не чув. Навпаки, у Щасливому, в розмові з пресою, чітко прозвучало «я готовий заплатити». Цікаво що буде написано в пресі, дана розмова проходила без камер. Хоча звісно я не профі і міг щось і проворонити. Про утримання команди такого рівня в Добромилі не має сенсу коментувати, друже. Тому цього і не робитиму. Так що на жаль повинен з Вами погодитись, що подальша доля ФК Львів більше нагадує сценарій всесвітньо відомого мультиплікаційного фільму «Ежик в тумане». Прошу вибачення якщо когось образив даним порівнянням. Хоча яке все це має відношення до спортивного інтересу, до результату. На місці гравців команди, напевно вартує все таки прийти до фінішу в першій двійці. В пику всім. В будь якому випадку, гра забувається а результат залишається. Удачі Вам, львів’яни.
|
| |
| | |
| seven | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 19:33 | Сообщение # 56 |
маґістр
| Quote (Strannik) на жаль повинен з Вами погодитись, що подальша доля ФК Львів більше нагадує сценарій всесвітньо відомого мультиплікаційного фільму «Ежик в тумане». Їжак-не їжак, але претендентів на підвищення у класі ДВА - Іллічівець ... та Футбольний Клуб "LVIV". Крапка.
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| Strannik | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 19:58 | Сообщение # 57 |
|
Рядовий
| Quote (seven) Їжак-не їжак, але претендентів на підвищення у класі ДВА - Іллічівець ... та Футбольний Клуб "LVIV". Крапка. Більше всього не хочу псувати Вам настрій, друзі. Але якщо вже "Іллічівець", то відповідно - Футбольний клуб "Львів". Я Вас прошу! Давайте вже бути послідовними. А то якось виглядає трішечки смішно. Якщо мяко сказати.
|
| |
| | |
| seven | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 20:29 | Сообщение # 58 |
маґістр
| Пане Strannik, ваше серйозне ставлення до сьогоднішніх подій викликає іронічну посмішку. Поглянь на турнірну таблицю і почитай текстовий онлайн того, що нині робилося в Добромилі, проаналізуй останні події, перемели їх (вибачаюсь за певну брутальність), і заходи на форум. В будь-якому разі, ми вдячні тобі за власну позицію!
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| Степан | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 20:51 | Сообщение # 59 |
Рядовий
Репутація: 0
| Вітаю вболівальників ФК "Львів"!!!
|
| |
| | |
| juzeppe | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 20:56 | Сообщение # 60 |
Генерал-майор
| Quote (seven) В будь-якому разі, ми вдячні тобі за власну позицію! Присоединяюсь. У человека есть МНЕНИЕ. Мало того, это мнение АРГУМЕНТИРОВАНО. Я сколько угодно могу соглашаться, или не соглашаться с ним, но не признавать его наличия не имею права. Всегда приятно поспорить с умным человеком, а не с такими особями, как vova2...
|
| |
| | |
| Strannik | Дата: Середа, 04.06.2008, 09:51 | Сообщение # 61 |
|
Рядовий
| Quote (seven) Пане Strannik, ваше серйозне ставлення до сьогоднішніх подій викликає іронічну посмішку. Поглянь на турнірну таблицю і почитай текстовий онлайн того, що нині робилося в Добромилі, проаналізуй останні події, перемели їх (вибачаюсь за певну брутальність), і заходи на форум. В будь-якому разі, ми вдячні тобі за власну позицію! «….ваше серйозне ставлення до сьогоднішніх подій викликає іронічну посмішку». Чи можна Вас, шановний, в такому випадку, зрозуміти так, що Ви до сьогоднішніх подій ставитесь не серйозно. ;-)))) . Дуже вдячний juzeppe за корисну і цікаву полеміку. Взагалі то я розпочав її більше для себе. Хотілось побачити слабкі місця в своєму баченні ситуації з розвитком подій навколо ФК «Львів». Шановні форумчани. Те що мій нік - Strannik, зовсім не означає, що я тут випадкова людина. Мені не потрібно нічого «перемелювати», друже. За командою я слідкую постійно і конкретно. Знаю її гру. Ї чудово розумію що зараз відбувається. Те що я далекий від такої райдужної ейфорії, яку дехто тут так випромінює, значить маю на це солідні підстави. Ось і все. Взагалі то я добре знаю долю як і теперішнього ФК «ЛЬВІВ», так і долю ФК «ЛЬВІВ» Діденка. Тоді я також уважно за всім слідкував і сформував свій розвиток подій. Так ось саме цікаве почалось пізніше. Вже коли ця команда перестала існувати, мене колеги познайомили з Діденком. Ми з ним побалакали більше двох годин. Обговорили багато речей пов’язаних звісно з футболом. Так ось друзі, те що я вивів на підставі свого аналізу проблем і те що сталося в реальному житті співпало фактично на 90 відсотків. На жаль, звісно. І ще один момент, футбольні люди, наскільки мені відомо, дуже не люблять, коли про щось говорять як про достеменний факт, до закінчення епізоду. А тут дехто цим дуже зловживає, як на мене. Вельми вдячний за увагу і толерантність.
Повідомлення відредагував Strannik - Середа, 04.06.2008, 10:30 |
| |
| | |
| seven | Дата: Середа, 04.06.2008, 20:52 | Сообщение # 62 |
маґістр
| Strannik, постійно виникає таке відчуття, що ти відлітаєш у далекі краї і на прощання дописуєш свої міркування щодо ФК Львів. Інтернет - така річ, що тут ніхто ні за що не відповідає (хоча можна вичеслити по айпі і отримати проблеми). Це я кажу до того, що ми достеменно не можемо знати, що Ви за людина, Strannik. Адже не кожному дано було перебувати у Щасливому (якщо це правда), спілкуватися з Діденком ... Ми також не почули конкретних думок, аргументів - лише недоговорки. Мовляв, не тіштеся ілюзіями, все , що діється скоро завершиться і ви впадете в глибоку депресію. Ну, грубо кажучи. Якщо можна, кілька лаконічних висновків і прогнозів ...
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| Naz | Дата: Середа, 04.06.2008, 22:08 | Сообщение # 63 |
Лейтенант
Репутація: 6
| Із Strannikом я все таки згоден - я також немаю впевненості в щасливому майбутньому. Але в принципі взагалі ні в чому не можна бути впевненим.
|
| |
| | |
| seven | Дата: Четвер, 05.06.2008, 13:32 | Сообщение # 64 |
маґістр
| Quote (Naz) Але в принципі взагалі ні в чому не можна бути впевненим. Браво! Влучно в ціль!
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| Strannik | Дата: П'ятниця, 06.06.2008, 22:53 | Сообщение # 65 |
|
Рядовий
| Шлях в Прем’єр лігу України команди ФК ЛЬВІВ виходить дуже вже тернистим і не простим. На цьому шляху маса знаків запитання розставлених скандалами різного ґатунку і звинуваченнями. Звинуваченнями як завжди і безпідставними і тими що мають за собою солідні підстави. Масла в вогонь підливають всі бажаючі і не бажаючі. Я маю на увазі офіційних представників клубу. А це говорить про досить спірний рівень володіння ситуацією кругом команди. Які події відбулись за досить короткий час пов’язані з ФК Львів. Почнемо з перемоги над другою командою київського Динамо. Без коментарів. Заявка команди подано так що складом команди можна спокійно маніпулювати в тому чи іншому напрямку абсолютно без наказано. Що і успішно робиться. В цей же день, однак, на прес конференції в Щасливому в честь відкриття Спорткомплексу в присутності п. Суркіса. Ю.І. Кіндзерський прокоментував майбутнє команди ФК Львів в такому ракурсі, що виникло ще більше запитань ніж відповідей. Далі були наступні матчі як і оболонців так і львів’ян. Які в супроводжувались скандалами і намаганнями вирвати свисток у судді і засунути його йому саме менше в ніс. Не зарахований гол оболонців красиво підкреслили призначення двох пеналів в ворота харків’ян. Причому публіка зразу поділилась на два табори. Тих хто вважає все правильно і відповідно тих хто вважає, що судді нехороші люди, м’яко кажучи. Траєкторія польоту залежала чітко від того з якого табору був нанесений постріл. Тут також коментувати нічого. Нормальне явище. А що могло бути по іншому? Та не смішіть мене. Далі в хід пішов абсолютно безглуздий каток на ФК Львів з боку оболонців. Все це смішно читати. Тай говорить це все не більше не менше, як про низький професійний рівень штабу Оболоні. Панове, все, боротьбу за межами футбольного майданчику Ви також вже програли. Майже одночасно у відповідь вдарив сірий кардинал українського футболу пан Суркіс. Браво. Розвідка свій хліб їсть не дарма. Досвідчений апаратник відповів чітко і в правильному напрямку. На підставі висновків експертної комісії ФФУ про низький рівень якості суддівства під час ігор І-ої ліги президент ФФУ Григорій Суркіс відсторонив від обов’язків Голову Комітету арбітрів ФФУ – Что стало последней каплей? – Решение о назначении киевского судьи Владимира Топихи, к которому несколько туров назад имела претензии Оболонь по матчу с Динамо-2, на игру ее прямого конкурента - ФК Львов - с Гелиосом. Это стало очередным поводом для замечаний к названному арбитру - причем как со стороны как оболонцев, так и со стороны харьковчан. Що у когось ще є запитання до пана Суркіса? Дарма. Оболонці, Ви що в цьому сумнівались. Шкода, друзі. І це ще не все. Тут же виходить в світ вражаюче інтерв’ю Ю.І. Кіндзерського про те що «що все хорошо прекрасная маркиза, все хорошо, все ХОРОШО» . Кому адресоване це інтерв’ю, Суркісу , нам з Вами, команді. Ну звісно, треба ж усіх заспокоїти. Ну ми і втішимося за австрійську кишеню. Правда сумніви все ж залишаються. Он в Кривбасу теж спонсор з-за горбів. Але чомусь хлопакам з Кривого Рогу явно не солодко. Що ж на закінчення можна сміливо резюмувати. Хочемо ми чи не хочемо але в Прем’єр лігу внесуть нашу команду. Що буде в наступних трьох турах мене вже не цікавить. А ось що буде по їх завершенню, цікавить і навіть дуже. Адже це команда нашого рідного міста. Міста Львова. І назва в неї відповідна. Футбольний клуб «ЛЬВІВ». І я мрію про те що гасло виписане на рекламних бігбордах про любов до міста не пусті слова. І в них є доля істини. Як що ж ні, панове, то краще перейменовуйте все це хоч в «Абракадабру» і не травіть нам душу.
Повідомлення відредагував Strannik - П'ятниця, 06.06.2008, 23:54 |
| |
| | |
| seven | Дата: П'ятниця, 06.06.2008, 23:06 | Сообщение # 66 |
маґістр
| Quote (Strannik) рекламних бігбордах а їх не бачив. В якому районі вони вивішені? ) Раз клуб так рветься в УПЛ, значить він там комусь (???) потрібен. Ну, звісно, я маю на увазі не тільки вболівальників "Львова"...
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| Strannik | Дата: Неділя, 08.06.2008, 11:04 | Сообщение # 67 |
|
Рядовий
| Quote (seven) Раз клуб так рветься в УПЛ, значить він там комусь (???) потрібен. Ну, звісно, я маю на увазі не тільки вболівальників "Львова"... Просто хочу бути впевненим, що він потрібен тому комусь ради ідеї присвяченої футболу і Львову. А не тимчасових хворобливих амбіцій тих чи інших персонажів. Що уже не раз було не футбольних теренах України. Я наприклад допускаю, що така прихильність декого до нашої команди скоріше за все повязана з зведенням особистих рахунків.
|
| |
| | |
| seven | Дата: Неділя, 08.06.2008, 17:14 | Сообщение # 68 |
маґістр
| Strannik, можна і таке допускати, але згадай , як тішилися перемозі Львова над Карпатами у кубковому матчі усі депутати в ложі, міський голова... Я думаю, ФК Львів - це хороший проект, який призначений не лише для "зведення особистих рахунків", а й для футбольних вболівальників Львівщини. Можливо разом ми доб"ємось значних успіхів.
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| ЯRIK | Дата: Неділя, 15.06.2008, 03:41 | Сообщение # 69 |
Генерал-полковник
Репутація: 40
| Ех народ, як далеко ми відійшли від теми розділу. Скільки разів можна повторювити знов і знов що існують відповідні теми, але ніхто не стане, тому що так цікаво читати ваші суперечки Таким чином форум звісно процвітає. Завдяки вам.
|
| |
| | |
| seven | Дата: Неділя, 15.06.2008, 11:56 | Сообщение # 70 |
маґістр
| Ярослав, я б не сказав, що вже аж так далеко ми вдійшли від теми. ФК Львів - найреальніший претендент на підвищення, тому все ок
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| Hatsik | Дата: Неділя, 15.06.2008, 18:38 | Сообщение # 71 |
Лейтенант
Група: Заблоковані
Репутація: 2
| ФК ЛЬВІВ - вища ліга (Прем'єр ліга)
|
| |
| | |
| Богдан | Дата: Четвер, 19.06.2008, 21:25 | Сообщение # 72 |
Генералісімус
Група: Модератори
Репутація: 46
| Сталося - те що мало статися рано чи пізно! А в вишку вийшли ті команди , які цьоого найбільше хотіли!
Тільки ФК Львів!
|
| |
| | |
| seven | Дата: П'ятниця, 20.06.2008, 00:30 | Сообщение # 73 |
маґістр
| А щ казали перед початком сезону? Ха-ха! Ось вам! Не чекали - отримайте!
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| vova2 | Дата: Понеділок, 08.09.2008, 18:36 | Сообщение # 74 |
|
Сержант
| Зараз я хотів би,що вийшли Закарпаття та Волинь,може Охтирка і щоб фк львів залишився,оце було б аццкі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
| | |
| seven | Дата: Понеділок, 08.09.2008, 18:40 | Сообщение # 75 |
маґістр
| vova2, в 1 лізі така ситуація , що крім зв'язки букв "хз" нічого більше не напрошується
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| |
 | сайт вболівальників ФК Львів © 2007-2010  |  |
|
|
|