|
|
Архів - тільки для читання |
| Претенденти на підвищення | |
| |
| Богдан | Дата: Середа, 26.12.2007, 20:29 | Сообщение # 26 |
Генералісімус
Група: Модератори
Репутація: 46
Статус: Offline
| Матчі з Іллічівцем і Оболонню дадуть відповідь . чи зможе ФК Львів вийде в вищу лігу!
Тільки ФК Львів!
|
| |
| | |
| juzeppe | Дата: Четвер, 27.12.2007, 17:34 | Сообщение # 27 |
Генерал-майор
Група: Почесні
Репутація: 22
| Богдан, вот в мае и узнаем... И Ильича, и пивоваров мы принимаем дома, соответственно 4 и 14 мая.
|
| |
| | |
| Pipo | Дата: П'ятниця, 11.01.2008, 13:30 | Сообщение # 28 |
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 4
| Блін, Кгяжа не дає Ниві вийти в 1 лігу, того я проти неї, а ФК Львів підтримую і бажаю вам виходу у вишку, яка ймовірно в наступному сезоні стане Прем"єр Лігою.
Я ЗА НЕЗАЛЕЖНУ ГАЛИЧИНУ
|
| |
| | |
| ЯRIK | Дата: П'ятниця, 11.01.2008, 15:08 | Сообщение # 29 |
Генерал-полковник
Репутація: 40
| Pipo, Дякую за побажання.
|
| |
| | |
| вітос | Дата: Четвер, 24.01.2008, 12:39 | Сообщение # 30 |
Лейтенант
Репутація: 8
| Ахметов викупив Луганську "Зорю"
|
| |
| | |
| вован | Дата: Четвер, 24.01.2008, 15:29 | Сообщение # 31 |
Генерал-лейтенант
Репутація: 17
| ахметов викупив зорю?для чого?
усі ми українці "разом нас багато"! та москалів є більше,курва їхня мати!
|
| |
| | |
| ЯRIK | Дата: П'ятниця, 25.01.2008, 01:12 | Сообщение # 32 |
Генерал-полковник
Репутація: 40
| Quote (вітос) Ахметов викупив Луганську "Зорю" Це правда ???
|
| |
| | |
| Богдан | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 20:38 | Сообщение # 33 |
Генералісімус
| Напевно зробить Зорю своїм фарм-клубом для Шахтаря!
Тільки ФК Львів!
|
| |
| | |
| seven | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 22:00 | Сообщение # 34 |
маґістр
Група: Фанати
Репутація: 60
| ага .. викупив .. щас ... городяни відчіпили волиняків і теперрррр ... ЛЕМКи сунуть у вишку ..! тупе поганяло ... самі винні
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| juzeppe | Дата: П'ятниця, 30.05.2008, 10:19 | Сообщение # 35 |
Генерал-майор
| Прес-конференція президента ФК "Княжа" Ю.Кіндзерського з нагоди відкриття нового манежу в с. Щасливе Бориспільського р-ну. Пан Кіндзерський, що спонукало вас до спорудження такого центру? Бажання прославитися чи щось інше? - Ні, це не бажання прославитися – можете в своїх новинах мене не показувати і не називати мого прізвища. А що спонукало – якщо ви побачите, то у нас зараз проходить фінал Київської області по „Шкіряному м‘ячу”, то подивіться просто в очі цих дітей. Я думаю, це може спонукати навіть саму черству людину створювати такі комплекси. І покриття, і купол стадіону відповідає найвищім стандартам і екологічним, і санітарним, і безпеки – ми дійсно не пожалкували коштів і не стали економити на здоров‘ї. Які подальші плани будівництва комплексу? - Третя черга – це реабілітаційний центр спортивного напрямку, в першу чергу футбольний. Він має бути створений за два роки. Скажіть будь ласка, яка вартість проекту? Чому було обрано саме село Щасливе? - Попередня вартість цього проекту 25 млн. євро, на сьогодні вже є дві черги (стадіон ФК „Княжа” – „Княжа Арена” місткістю 1000 місць був зданий в експлуатацію у жовтні минулого року – прим. О.Г.), і це десь третина затрат, що заплановані на цей чудовий комплекс. Село Щасливе – тому що ми й досі шукаємо місця на будівництво таких комплексів, і це неможливо зробити ні у Львові, ні в Київській області через важку ситуацію із землею. А в цьому чудовому селищі знайшлися люди, депутати, голова, директор школи, прості жителі, які, довго перевіряючи нас, чи це правда чи неправда, чи ми зможемо тут будувати комплекс для дітей – надали нам у оренду цю ділянку. За це ми дуже вдячні, і, сподіваюсь, сьогодні вони побачили, що ми зробили те, що пропонували. Який строк експлуатації газону? - При повному завантаженні – гарантія 15 років, ми сподіваємось що років 7 прослужить. ФК „Княжа” можно привітати з достроковим виходом у Першу Лігу. Але у Першій Лізі боротьбу за путівку на підвищення в класі веде ФК „Львів”, генеральним спонсором якого є „Княжа”. Чи бажаєте ви себе представити у вищій лізі? - Я не приховував, що з першого дня заснування ФК „Княжа” наша мета – це вища ліга. У нас найвищі задачі. Рік назад ми ставили ФК „Княжа” завдання не Перша ліга, а вища – у дворічний термін. Для того, щоб ніхто не спав, не відпочивав, щоб дійсно ми боролись за найвищі показники. Щодо ФК „Львів”, в якого є спонсором та сама страхова компанія, то у кожному колективі, якщо там здоровий дух, завжди є спортивний інтерес, боротьба за спортивні принципи. Ще є кілька турів до закінчення – побачимо. Як складеться ситуація. З прес-релізу: Компанія «Княжа» постійно втілює подібні заходи. Так, вона підтримує команду спортивно-танцювального клубу «Березіль», допомагаючи приймати участь у міжнародних змаганнях зі спортивного танцю на візках. УСК «Княжа» організувала дитячо-юнацьку спортивну школу в селі Щасливе і підтримує у ній навчання 200 юних дарувань. Велику увагу компанія приділяє розвитку футбольного напрямку. УСК «Княжа» заснувала та підтримує власний професійний футбольний клуб 2-ї ліги «Княжа» та є генеральним спонсором професійного футбольного клубу 1-ї ліги - ФК «Львів». 2 квітня 2008 року Українська страхова компанія «Княжа» отримала почесний статус Офіційного страхового партнера Федерації футболу України та Преміум-спонсора Національної збірної України з футболу. Компанія приєдналася до «Команди найкращих брендів», створеної Федерацією футболу України спільно з ЗАТ «Україна футбол Інтернешнл». «Княжа» буде підтримувати Національну збірну країни при її підготовці до участі в чемпіонаті Європи 2012 року. Також до Євро-2012 компанія завершить будівництво дев'ятиповерхового реабілітаційно-оздоровчого комплексу. ___________________________________________________________________________________________ Не понравились мне слова Киндзерского про ФК "Львов"... Ой, не понравились. Такое впечатление, что основной претендент на Премьер-Лигу - отломаный лапоть, а все усилия будут направляться на "Княжу".
|
| |
| | |
| seven | Дата: П'ятниця, 30.05.2008, 16:25 | Сообщение # 36 |
маґістр
| Буде або як з ФК Арсенал Харків або Кіндзерський дасть настанову програти останні тури. Висновок з цих слів пана президента нашого клубу один - Княжа є власником ФК Львів і вона його проковтне. Виявляється, що Княжа має ціль - УПЛ, а в нас - спортивний інтерес. Багатий, ти, Юрій Іванович...
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| Strannik | Дата: П'ятниця, 30.05.2008, 16:53 | Сообщение # 37 |
|
Рядовий
Репутація: 1
| А мені все сподобалось. Власне все бачив на власні очі і все чув на власні вуха. Багато чого чув, що говорилось за «кулисами». Враження від побаченого і почутого надзвичайно позитивні. Поспілкувався в хорошому колективі і з самим Юрієм Кіндзерським. Враження дуже позитивні. Власне після того, що зробила ця людина для футболу України і в першу чергу для розвитку дитячого футболу, треба поважати. Які ще можуть бути розмови. Аргументи можуть бути єдині. Треба кинути йому відкритий виклик і зробити те що зробив він краще від нього. Якщо слабо, то не має про що говорити. Таким людям треба просто допомагати в міру своїх сил і можливостей, а не видумувати і не фантазувати.
Я просто один из многих С тех, кто всегда в дороге С тех, кто всегда в пути.
|
| |
| | |
| juzeppe | Дата: П'ятниця, 30.05.2008, 21:21 | Сообщение # 38 |
Генерал-майор
| Quote (Strannik) А мені все сподобалось. Власне все бачив на власні очі і все чув на власні вуха. Багато чого чув, що говорилось за «кулисами». Враження від побаченого і почутого надзвичайно позитивні. Поспілкувався в хорошому колективі і з самим Юрієм Кіндзерським. Враження дуже позитивні. Власне після того, що зробила ця людина для футболу України і в першу чергу для розвитку дитячого футболу, треба поважати. Які ще можуть бути розмови. Аргументи можуть бути єдині. Треба кинути йому відкритий виклик і зробити те що зробив він краще від нього. Якщо слабо, то не має про що говорити. Таким людям треба просто допомагати в міру своїх сил і можливостей, а не видумувати і не фантазувати. А нету никаких фантазий. Я тоже уважаю Юрия Ивановича за его вклад в развитие футбола. И братьев Суркисов за это уважаю, и Рината Леонидовича, и ещё много кого... Но меня, как потребителя, в первую очередь интересует судьба команды, за которую я болею и которая носит имя моего города. И хочется видеть успехи именно львовской команды. А село Счастливое для меня всего лишь точка на карте... А фраза насчет открытого вызова - это бред. Мы с Киндзерським на разных полюсах торгово-финансовых отношений - я покупатель, а он продавец товара под названием "спортивное зрелище". Если тебе, допустим, не нравится сорт пива, ты же не идешь варить его сам, а тихо (или громко) материшь производителя...
|
| |
| | |
| Strannik | Дата: П'ятниця, 30.05.2008, 23:54 | Сообщение # 39 |
|
Рядовий
| Quote (juzeppe) А фраза насчет открытого вызова - это бред. Мы с Киндзерським на разных полюсах торгово-финансовых отношений - я покупатель, а он продавец товара под названием "спортивное зрелище". Если тебе, допустим, не нравится сорт пива, ты же не идешь варить его сам, а тихо (или громко) материшь производителя... "бред" так "бред", Вам видніше. Я зовсім не посягаю на Ваше право когось там матюками обставляти. І мені байдуже будете Ви це робити тихо чи голосно. Та в мене є своє право робити висновки так як я їх розумію. Тай коментувати речі в яких не розуміюсь, тай ще й з недоречними висловами вважаю смішним. Колись можна натрапити на людину яка чудово розуміє те про що ми висловлюємось, то цілком можна поставити себе в незручне становище. Та це власне моя особиста думка. Можливо для когось це все і не має принципового значення.
Повідомлення відредагував Strannik - П'ятниця, 30.05.2008, 23:55 |
| |
| | |
| seven | Дата: Субота, 31.05.2008, 15:26 | Сообщение # 40 |
маґістр
| Strannik, тут в основному фани ФК Львова і ми хочемо зрозуміти, які насправді амбіції є у Юрія Івановича щодо нашої команди.
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| Naz | Дата: Субота, 31.05.2008, 17:01 | Сообщение # 41 |
Лейтенант
Репутація: 6
| Що стосується Княжої - банально все. Зараз Княжа отримала під Києвом підтримку матеріальну у вигляді землі от на них ставку 100 % робиться. А по Львову ще не визначена ситуація - тому як буде в майбутньому невідомо. Але віримо в краще. До речі в Англії подібний приклад є - Фулхем років 7 назад купив єгипетський мільярдер. Планував будувати у Західному Лондоні стадіон великий для команди - хотів цю команду вивести на рівень Арсенала, Челсі, Тоттенхема. Але не отримав землі - в результаті команда й дальше грає на маленькому стадіоні і є аутсайдером ПЛ англійської, оскільки фінансування було скорочене.
hc.lviv.ua - Хокей у Львові
|
| |
| | |
| seven | Дата: Субота, 31.05.2008, 19:12 | Сообщение # 42 |
маґістр
| Naz, по твоєму ми маємо виходити по прикладу Фулхема в УПЛ і боротись за виживання? Смішно. Кіндзерський здивований, мабуть, сам з того , що Львів другий. Але навіщо тоді договорняк з ДК2? Щось Юрій Іванович хоче, але сам не знає що. Зате знаю я : всі хочуть одне й теж - побільше землі за якнайменшу ціну. Банально? Безперечно, так. Хочеться лише додати, що сайт Княжої з 2 ліги з"явився швидше ніж оф. сайт Львова. Звичайний збіг чи справжнє "наплювательство"?Чекаємо матчу з Геліосом і нових коментарів президента. Не будемо завчасно панікувати
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| Богдан | Дата: Субота, 31.05.2008, 23:01 | Сообщение # 43 |
Генералісімус
| Все-таки в вишку (прем'єр-лігу) підуть Іллічівець і ФК Львів! Оскільки ФК Львів вже переріс рівень першої ліги!
Тільки ФК Львів!
|
| |
| | |
| seven | Дата: Субота, 31.05.2008, 23:04 | Сообщение # 44 |
маґістр
| Богдан, а що з Княжою? Куди її запхнути? Особливо, якщо Львів і село опиняться в одному дивізіоні (допустимо УПЛ) ? Ох, якби команду не перейменували! Добре, не будемо про погане, не будемо !
Kmdsd gjyfl ect !
Повідомлення відредагував seven - Субота, 31.05.2008, 23:05 |
| |
| | |
| Strannik | Дата: Неділя, 01.06.2008, 23:19 | Сообщение # 45 |
|
Рядовий
| Різонуло слух. Село Щасливе для мене крапка на карті України. Можливо для багатьох так воно і є. Але не для людей які футбол і Львів сприймають близько до свого серця і при тому не кривлять душею. З тих пір як у Щасливому ввели в дію чудовий спортивний дитячий комплекс який спеціалізується на футболі. Щасливе для Львова перестало бути простою крапкою на карті України. Враховуючи той факт хто приклав до цієї справи серце і душу. Умовно кажучи висловлюючись використовуючи футбольну термінологію чиновники і депутати Львова просто на просто всунули в свої ворота автогол з особливим цинізмом. Доля підпорядковуючись Богу робила все аби цей подарунок долі виріс у Львові. Та…… . Наші рідні чиновники були іншої думки. Цей «м’яч» ніяк не хотів влітати в свої ворота. Він крутився вертівся як дзиґа, пробував змією проповзти поміж ніг уважних чинуш, птахом злітав під хмари, одним словом робив все тільки не влітати у львівські ворота. Він спав і бачив як тріпотить в сітці воріт наших суперників. Однак його мріям не судилося збутися. Чиновники «новоявлені матросови» грудьми кидалися під політ м’яча ставали дибки повзали на колінах і ….. . Бог дивився на їхні героїчні зусилля, врешті розвів руками, повів плечима, плюну з пересердя і звернув свою увагу на Щасливе. Назва в цього села йому сподобалась, або може люди які там живуть більше походили на поважних людей, ніж наші герої. Власне це вже йому одному відомо. Однак м’яч уже перестав впиратися і чинуші всіма можливими частинами своїх тіл запхали його в свої ворота ї з гордо піднятими головами і з почуттям виконаного обов’язку перед громадою міста всілися на свої крісла, задоволені собою. Але чи це насправді так панове? Це що я побачив у Щасливому в виконанні Кіндзерського Ю.І. заставило мене тільки в вашу адресу тихо матюкатися. Вибачте що тихо. Голосно виховання не дозволило. Хоча розумію, що вам глибоко начхати на те, що я думаю про вас. Звісно що для вас своя кишеня ближча до тіла ніж весь дитячий львівський футбол зі всіма його проблемами. Це що пишу не пусті слова. Я разом з сином ось уже майже вісім років пройшов по цій стезі. Стільки бруду скільки я побачив там врешті решт змусило мене забрати дитину з футболу і пробувати вмовити його вибрати інший шлях. в житті. Це не тільки львівська проблема. Ми разом колесили майже по всій Україні по різних турнірах. І майже всюди одне і теж. Шкода.. Судячи зі всього Бог вирішив дати нашим дітям шанс. І знайшлася людина , яка мала не тільки бажання а що саме головне можливості щось зробити на цьому не легкому шляху. А Ви ……… цю людину послали в ……. Щасливе. Що ж, Бог вам і суддя.
|
| |
| | |
| вітос | Дата: Понеділок, 02.06.2008, 11:55 | Сообщение # 46 |
Лейтенант
Репутація: 8
| Завтра 3червня від офісу (Лемківська 15а)буде автобус Запрошуемо всіх бюажаючих поїхати підтримати команду. Додано (02.06.2008, 11:55) --------------------------------------------- В 13-00
|
| |
| | |
| juzeppe | Дата: Понеділок, 02.06.2008, 18:06 | Сообщение # 47 |
Генерал-майор
| М-да... Прям поэт! Quote (Strannik) Бог дивився на їхні героїчні зусилля, врешті розвів руками, повів плечима, плюну з пересердя і звернув свою увагу на Щасливе. Назва в цього села йому сподобалась, або може люди які там живуть більше походили на поважних людей, ніж наші герої. А тебе не кажется, что строительство в Счастливом обусловлено совсем не личным меценатством Киндзерського, а необходимостью выполнения договорных обязательств УСК Княжа перед ФФУ? И что именно поэтому "Центр высшего спортивного мастерства" расположился в Счастливом (5 км. от границы Киева - даже Конча-Заспа находится немного дальше), а не где-нибудь ещё? И иницива о строительстве исходила не от Юрия Ивановича, а от Григория Михайловича Суркиса? Quote (Strannik) Різонуло слух. Село Щасливе для мене крапка на карті України. Можливо для багатьох так воно і є. Але не для людей які футбол і Львів сприймають близько до свого серця і при тому не кривлять душею. Честно говоря, не понял причинно-следственной связи...
|
| |
| | |
| seven | Дата: Понеділок, 02.06.2008, 18:15 | Сообщение # 48 |
маґістр
| Quote (juzeppe) строительство в Счастливом обусловлено совсем не личным меценатством Киндзерського, а необходимостью выполнения договорных обязательств УСК Княжа перед ФФУ вихід Княжі в УПЛ - це теж обов"язок такий перед ФФУ? 25 мільйонів євро на цей палац пішло ... ФК Львів боровся би за чемпіонство, напевно, якби влітку виклав такі гроші в розумному напрямку. (ну, можливо, я трохи загнув )
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| juzeppe | Дата: Понеділок, 02.06.2008, 18:34 | Сообщение # 49 |
Генерал-майор
| Quote (seven) вихід Княжі в УПЛ - це теж обов"язок такий перед ФФУ? Нет... Но вот тут причинно-следственная связь как раз видна...
|
| |
| | |
| seven | Дата: Понеділок, 02.06.2008, 18:58 | Сообщение # 50 |
маґістр
| juzeppe, я скинув замітку на сайт - почитаєш. Там Quote (juzeppe) причинно-следственная связь как раз видна *А як ці смайли закинути?
Kmdsd gjyfl ect !
Повідомлення відредагував seven - Понеділок, 02.06.2008, 18:58 |
| |
| |
 | сайт вболівальників ФК Львів © 2007-2012  |  |
|
|
|