Create site free
Фенікс-Іллічовець - ФК Львів (5) - Архів Першої Ліги - Архів - Форум Сайт фанатів Львова - Форум

[ Головна ] [ Форум ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 5 з 6«123456»
Архів - тільки для читання
Форум » Архів » Архів Першої Ліги » Фенікс-Іллічовець - ФК Львів
Фенікс-Іллічовець - ФК Львів
БогданДата: Вівторок, 17.06.2008, 22:43 | Сообщение # 101
Генералісімус
Група: Модератори
Репутація: 46
Статус: Offline
seven,
Прикарпатя має ще шанс зачепитися!
1 Виграти в Іллічівця!
2 Олександрія має мочити Дніпро (Черкаси)
3 І найголовніше ФК Львів має допомогти і обіграти Фенікс-Фллічівець з Калініно!
А що реально! biggrin

Тільки ФК Львів!

Повідомлення відредагував Богдан - Вівторок, 17.06.2008, 22:43

sevenДата: Вівторок, 17.06.2008, 23:35 | Сообщение # 102
маґістр
Група: Фанати
Репутація: 60
Quote (Богдан)
1 Виграти в Іллічівця!

1. В Маріуполі буде випендрьош, вони не віддадуть очки, а навіть якщо так, то ...

Quote (Богдан)
2 Олександрія має мочити Дніпро (Черкаси)

2. ... то черкаський Дніпро кістьми буде лягати проти невмотивованої Олександрії. До речі, саме черкашчани допомогли нам дістатися до 2-ї сходинки і стати учасниками УПЛ

Quote (Богдан)
3 І найголовніше ФК Львів має допомогти і обіграти Фенікс-Фллічівець з Калініно!

3. Ми виграємо, звісно, думаю буде цікавий матч, тому висновок напрошується один -

Дніпро збереже прописку в 1 лізі!
Шкода наших сусідів, але такий футбол. До речі, це шанс взяти когось з гравців цього чудового клубу, наприклад, форварда важкого типу - Худоб"яка. Ще когось переглянути можна... Цинічно, але це виживання... Це футбол, повторюся ...

Kmdsd gjyfl ect !

fclvivДата: Середа, 18.06.2008, 00:25 | Сообщение # 103
Група: Видалені

Може вже пора подумати про підтримку команди організовано? Та й вчитися є в кого. Те ж Прикарпаття. Менше ніж за сезон підтримка підвищилась дуже сильно.

MarikДата: Середа, 18.06.2008, 00:44 | Сообщение # 104
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 4
fclviv,
спершу потрібно взнати де будуть грати!
бо якщо будуть далі у Добромилі, то сумніваюсь, що зі Львова туди будуть їздити підтримувати, хіба на дербі!
от якщо будуть у Львові, то мені здається, що Львів буде поділено на тих, що за ФК Львів, і тих, що за ФК Карпати!

З.І. Моя думка!

vlodykДата: Середа, 18.06.2008, 09:33 | Сообщение # 105
Генерал-майор
Репутація: 20
Грати точно будуть у Львові, оскільки стадіон в добромилі не відповідає вимогам ПЛ - зокрема вмістимість має бути не меншою ніж 5000

No one likes us and we don't care

MarikДата: Середа, 18.06.2008, 14:05 | Сообщение # 106
Сержант
vlodyk,
У Львові це типу де? сумніваюсь, що ППД дасть їм грати на ст. Україна, а якщо й дасть, то загне таку суму за оренду, що... surprised

juzeppeДата: Середа, 18.06.2008, 15:35 | Сообщение # 107
Генерал-майор
Група: Почесні
Репутація: 22
Quote (Marik)
У Львові це типу де? сумніваюсь, що ППД дасть їм грати на ст. Україна, а якщо й дасть, то загне таку суму за оренду, що...

Стадион "Украина", всё-таки, комунальная собственность.

sevenДата: Середа, 18.06.2008, 15:41 | Сообщение # 108
маґістр
Та блін, вже все вирішено. В четвер офіційно повідомлять про те, що Львів гратиме на Україні. Ну до кінця тижня - це гарантія. Цікавий хід зробив Димінський, щоб його ніхто не рухав і не питав з цього приводу

Kmdsd gjyfl ect !

fclvivДата: Середа, 18.06.2008, 20:48 | Сообщение # 109

seven, Ну якщо вирішено, що команда гратиме у Львові, тоді ж можна вже й про організовану підтримку подумати. Нажаль я в цьому не зможу взяти участь, так як не є зі Львова. Тому прийдеться вам це організовувати. Чому я це пишу? Просто хочеться щоб у ФК було як і в інших нормальних команд якась нормальна підтримка.

БогданДата: Середа, 18.06.2008, 21:02 | Сообщение # 110
Генералісімус
fclviv,
Якщо буде в Львові ! Організуємо! biggrin cool newrus ok tommy wink

Тільки ФК Львів!

sevenДата: Середа, 18.06.2008, 22:40 | Сообщение # 111
маґістр
Я за англійськи стиль вболівання. Хтось нехай баннерами займається, щось ще чимісь. Я готовий з 1 хвилини підтримувати команду оплесками, співами, кричалками ... Можна створити фірму, але таку справжню фанатську. Без хуліганства biggrin

Kmdsd gjyfl ect !

MarikДата: Середа, 18.06.2008, 23:31 | Сообщение # 112
Сержант
seven, Без хуліганства, це типу ультрас фірму) wink

sevenДата: Середа, 18.06.2008, 23:45 | Сообщение # 113
маґістр
Ну ультрас це субкультура. Те, що вони вболівають на стадіоні - це не головна їхня принада. Вони у житті теж ультрас, вдягаються так само ...
А я кажу про більш помірковану і найвідданішу групу підтримки. Бо у Карпатах трапляються унікуми у фансекторі, які і півскладу команди не назвуть ...

Kmdsd gjyfl ect !

yaluДата: Четвер, 19.06.2008, 11:41 | Сообщение # 114
Рядовий
Репутація: 3
Думаю проблем у "Львова" бути не повинно. Принаймні, з моральної точки зору. Головне мати бажання грати. "Фенікс-Іллічівець" не є команда, якої потрібно боятися. Тим паче, я вважаю, що це якась пародія, а не команда. Взагалі, такими пародіями аж кишить перша ліга. Видно, що там вже давно треьа зробити ревізію. А то великою кількістю команд ПФЛ нічого доброго не добється.

sevenДата: Четвер, 19.06.2008, 11:59 | Сообщение # 115
маґістр
yalu, зараз і поважливіжі речі є ніж гра зі селом Калініно. Це буде як контрольна гра, підготовка до нового сезону.

Kmdsd gjyfl ect !

yaluДата: Четвер, 19.06.2008, 12:06 | Сообщение # 116
Рядовий
Репутація: 3
seven, повністю з вами згіден. Але буває ж і таке, що, окрилені успіхом, команди на клас сильніші програють аутьсайдерам. Не хотів би, щоб так сталося і зараз

juzeppeДата: Четвер, 19.06.2008, 13:17 | Сообщение # 117
Генерал-майор
Репутація: 22
Игроки - люди всё же не железные... Подозреваю, что ребятам будет сложно морально настроится на игру с Калинином зная, что уже через месяц матч с Шахтёром. Но, с другой стороны, это будет, скорее всего, прощальный матч в Добромыле.

sevenДата: Четвер, 19.06.2008, 17:50 | Сообщение # 118
маґістр
Після того, як я читаю інтерв"ю Кіндзеерського мене бере мандраж. Він приколюється так чи що?
ЮІК обіцяв , що відбувного номеру на матчі з Ф-І не буде

Kmdsd gjyfl ect !

БогданДата: Четвер, 19.06.2008, 21:19 | Сообщение # 119
Генералісімус
seven,
Калінінців треба рубати і Прикарпаття врятувати!
Ну як рифма!
ФК Львів треба вирати останнй матч в першій лізі!

Тільки ФК Львів!

sevenДата: П'ятниця, 20.06.2008, 00:29 | Сообщение # 120
маґістр
Богдан, там нереальний має бути збіг, що франківців врятувати. І чомусь мені черкаси симатичніші. А Калініно у Львові все одно програє. ЮІК таке свято запланував, не думаю, що футболісти зіпсують загальну картину.

Kmdsd gjyfl ect !

sevenДата: П'ятниця, 20.06.2008, 01:45 | Сообщение # 121
маґістр
Останній шанс Франківська. Шкода Дніпро cry

Бюро ПФЛ. Чиновники отправляют черкасский "Днепр" во вторую лигу?!

В четверг состоялось очередное бюро ПФЛ. Несмотря на то, что команды элиты проходят межсезонную подготовку, заседание получилось насыщенным и продлилось порядка двух часов.

В очередной раз досталось черкасскому «Днепру», причем, все идет к тому, что это наказание станет для клуба роковым и повлечет за собой понижение в классе… Как известно, за невыполнение аттестационных норм КДК ФФУ обязал снять с днепрян три очка. Черкасчане подали протест, но апелляционный комитет ФФУ на днях его отклонил.

Кроме того, на бюро ПФЛ был рассмотрен вопрос о невыполнении днепрянами обязательств относительно трансфера Артема Мостового из донецкого «Металлурга». Черкасчан по этому поводу предупреждали уже несколько раз, но финансовый рассчет с «металлургами» до сих пор осуществлен не был… Санкции, предложенные куратором первой лиги, Валерием Баглаем, были очень жесткими - снять с "Днепра" очередные три очка и обязать в течение семи дней расплатиться с «Металлургом».

Присутствующий на заседании генеральный менеджер «Днепра» Вячеслав Заховайло обратился к членам бюро с просьбой смягчить санкции. Заховайло напомнил, что клуб сейчас переживает временные финансовые трудности, которые постепенно решаются.

- Вы же понимаете, это не скоротечный процесс, - сказал Заховайло. - Мы как раз договорились с новыми инвесторами и с большей частью долгов уже рассчитались (кстати, только на счет ПФЛ за последние дни было перечислено 40 000 гривен). Я постоянно поддерживаю связь с руководством «Металлурга», прошу немного потерпеть. Поначалу донетчане шли нам навстречу…

В общем, хочу предупредить, если по отношению к нам вновь последуют жесткие санкции, не исключено, что «Днепр» снимется с соревнований. Мы и так ощущаем постоянное давление со стороны ПФЛ. Так, в последнем поединке первого круга с ПФК «Александрия» нам было засчитано техническое поражение из-за того, что в снегопад мы не сумели как следует подготовить поле. В то же время, матч «Динамо» - «Шахтер» состоялся не в более комфортных условиях!

В ответ на это Анатолий Попов заметил, что ПФЛ неоднократно шла навстречу «Днепру» в плане отсрочки штрафов и вот к чему это привело. Чуть позже члены бюро ПФЛ единогласно проголосовали за снятие очков с «Днепра».

Стоит ли говорить, что после заседания Вячеслав Заховайло выглядел подавленным. В беседе с журналистами он заметил, что это решение не вписывается ни в какие рамки. В момент, когда клуб ведет отчаянную борьбу за выживание, его лишают шести очков (и это за тур до конца первенства!)… Таким образом, черкасчане практически обречены на понижение в классе. Менеджер «Днепра» не исключает, что это решение – своеобразная месть исполнительного директора ПФЛ, который отказался давать ход устному заявлению Заховайло, связанного с тем, что представители днепродзержинской «Стали» якобы хотели договориться о фиксированном результате матча. Заховайло не исключает того, что после совещания с боссами клуба, «Днепр» подаст апелляцию на решение ПФЛ.

Kmdsd gjyfl ect !

fclvivДата: П'ятниця, 20.06.2008, 10:12 | Сообщение # 122

При цьому багато що залежить від ФК ЛЬвів. Треба бити Фенікс. Це обовязково.

sevenДата: П'ятниця, 20.06.2008, 11:03 | Сообщение # 123
маґістр
Quote (fclviv)
При цьому багато що залежить від ФК ЛЬвів. Треба бити Фенікс. Це обовязково.

А ще від Іллічівця ... Чи захочуть вони програти вдома в останньому турі 1 ліги аутсайдеру?

Kmdsd gjyfl ect !

fclvivДата: П'ятниця, 20.06.2008, 14:36 | Сообщение # 124

І також не треба забувати, що Іллічівець і Фенікс-Іллічовець мають досить близькі відносини.

вітосДата: Субота, 21.06.2008, 09:29 | Сообщение # 125
Лейтенант
Репутація: 8
Сьогодні 21 червня від офісу їде автобус в Добромиль о 14-00 і привезе назад .Запрошуемо усіх бажаючих.

Форум » Архів » Архів Першої Ліги » Фенікс-Іллічовець - ФК Львів
Сторінка 5 з 6«123456»
Пошук:

Реклама

сайт вболівальників ФК Львів © 2007-2012      Створити сайт безкоштовно