|
|
Архів - тільки для читання |
| ФК Львів - Енергетик Бурштин | |
| |
| Gambino | Дата: Понеділок, 29.10.2007, 16:58 | Сообщение # 51 |
Підполковник
Група: Почесні
Репутація: 14
Статус: Offline
| До anyuta, Від Універу, скинь на мило моб.
Не життя таке, ми такі!
|
| |
| | |
| ЯRIK | Дата: Субота, 03.11.2007, 17:54 | Сообщение # 52 |
Генерал-полковник
Репутація: 40
| Gambino, Класні фотки
|
| |
| | |
| Богдан | Дата: П'ятниця, 09.11.2007, 23:20 | Сообщение # 53 |
Генералісімус
Група: Модератори
Репутація: 46
| Получив банку Бурштин!
Тільки ФК Львів!
|
| |
| | |
| seven | Дата: Середа, 04.06.2008, 21:01 | Сообщение # 54 |
маґістр
Група: Фанати
Репутація: 60
| В Бурштині можна достроково оформити путівку в УПЛ, а можна навіть подарювати очки
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| Naz | Дата: Середа, 04.06.2008, 22:04 | Сообщение # 55 |
Лейтенант
Репутація: 6
| Ні - в Бурштині навіть териоретично немає шансів оформити путівку на 100 %. Ні прияких умовах.
hc.lviv.ua - Хокей у Львові
|
| |
| | |
| juzeppe | Дата: Четвер, 05.06.2008, 12:33 | Сообщение # 56 |
Генерал-майор
Репутація: 22
| Quote (Naz) Ні - в Бурштині навіть териоретично немає шансів оформити путівку на 100 %. Ні прияких умовах. Ну почему? Если ФК "Львов" выигрывает в Бурштыне у "Энергетика", а "Оболонь" дует дома "Днепру", то львовяне оформляют путёвку в вышку.
|
| |
| | |
| seven | Дата: Четвер, 05.06.2008, 13:33 | Сообщение # 57 |
маґістр
| Тоді в Оболоні залишиться надія, що Львів програє двічі і вони по різниці вийдуть у вишку.
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| juzeppe | Дата: Четвер, 05.06.2008, 14:17 | Сообщение # 58 |
Генерал-майор
| Quote (seven) Тоді в Оболоні залишиться надія, що Львів програє двічі і вони по різниці вийдуть у вишку. Но разница то лучше у ФК "Львов" - у нас +27, у "Оболони" +22. В случае нашего выигрыша и проигрыша киевлян в следующем туре, эта разница ещё усугубится. Причем, если даже "Оболонь" догонит нас по мячам, то по личным встречам всё равно ФК "Львов" впереди.
|
| |
| | |
| BlackStarr | Дата: Четвер, 05.06.2008, 14:30 | Сообщение # 59 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 2
| Рахується не по очних зустрічах, а по перемогах.А потім здається якшо всьо рівне тоді по карточках(чим більше червоних і жовтих , тим гірше)
|
| |
| | |
| seven | Дата: Четвер, 05.06.2008, 14:33 | Сообщение # 60 |
маґістр
| [Quote (BlackStarr) А потім здається якшо всьо рівне тоді по карточках(чим більше червоних і жовтих , тим гірше) А ти мене справді насмішив juzeppe, підправити різницю м"ячів в 1 лізі - це "раз плюнути". Тим більше у матчі з ЦСКА. Щось ми неймовірні варіанти продивляємося, хоча вже фактично в УПЛ знаходимося
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| BlackStarr | Дата: Четвер, 05.06.2008, 14:40 | Сообщение # 61 |
Рядовий
| Севен , нє ну я снатурі десь таке читав про карточки.Ну але в вашому випадку я думаю до такого недойде)
|
| |
| | |
| seven | Дата: Четвер, 05.06.2008, 16:12 | Сообщение # 62 |
маґістр
| Хочу почитати то
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| BlackStarr | Дата: Четвер, 05.06.2008, 20:13 | Сообщение # 63 |
Рядовий
| Ой сорі та інформація про карточки то відносится до 1 ліги але ДЮФЛ))Бо недавно відбувся останній тур 1 ліги ДЮФЛ.І Енергетик U-17 мали порівну очок з Калушом.І перемог мали порівно,але там очки додаються U-17 + U-15, і в результаті у нас було на одну перемогу більше , але я читав в регламеті , що коли вже все рівне , тоді дивляться на карточки.Я просто перепутав )))
|
| |
| | |
| seven | Дата: Четвер, 05.06.2008, 20:40 | Сообщение # 64 |
маґістр
| Та бувають такі глюки
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| BlackStarr | Дата: Четвер, 05.06.2008, 20:50 | Сообщение # 65 |
Рядовий
| А ти приїдеш в Бурштин?Хотілося б з тобою побазарити , можливо колись побачу тебе на екрані телевізора на матчі ФК Львів - Динамо, в якості вболівальника))
|
| |
| | |
| fclviv | Дата: Четвер, 05.06.2008, 23:56 | Сообщение # 66 |
|
Група: Видалені
| BlackStarr, це ти недавно на сайті "Прикарпаття" всіх діставав своїми повідомленнями? Той тіп теж так підписувався. Якщо так то я тебе попереджаю, і щоб ти не казав, що я не попереджав, я тебе просто заблокую. Зразу, після першого повідомлення, що буде проти ФК "Львів" (якесь нечесне судівство, нечесна гра футболістів і щось таке). Ти вже напрацював давно на червону картку. А якщо це не ти, то просто це не до тебе! І ви вже створили сайт вболівальників? Чи й далі тусуєтесь по сайтах інших команд?
|
| |
| | |
| вован | Дата: П'ятниця, 06.06.2008, 00:40 | Сообщение # 67 |
Генерал-лейтенант
Репутація: 17
| www.batareyki.ucoz.ru :-):-):-):-):-)
усі ми українці "разом нас багато"! та москалів є більше,курва їхня мати!
|
| |
| | |
| juzeppe | Дата: П'ятниця, 06.06.2008, 12:21 | Сообщение # 68 |
Генерал-майор
| Quote (BlackStarr) Рахується не по очних зустрічах, а по перемогах.А потім здається якшо всьо рівне тоді по карточках(чим більше червоних і жовтих , тим гірше) Quote Севен , нє ну я снатурі десь таке читав про карточки.Ну але в вашому випадку я думаю до такого недойде) Ну, читать тоже надо знать где, а не фантазировать. Открываем замечательный сайт ПФЛ и смотрим Регламент: Стаття 15. Визначення місць команд у турнірній таблиці 1. За перемогу у матчах чемпіонату та першостей команді нараховується три очки, за нічию – одне очко, за поразку очки не нараховуються. 2. Місця команд у чемпіонаті та першостях визначаються за такими показниками, отриманими в усіх матчах: а) більша кількість набраних очок; б) більша кількість перемог; в) краща різниця забитих і пропущених м’ячів; г) більша кількість забитих м’ячів. 3. У випадку рівності показників, вказаних в п. 2. ст. 15 Регламенту, у двох (крім випадку визначення чемпіона України) і більше команд, перевагу отримують команди, які у матчах з усіма конкурентами мають кращі показники: а) більша кількість набраних очок; б) більша кількість перемог; в) краща різниця забитих і пропущених м’ячів; г) більша кількість забитих м’ячів; ґ) більша середня оцінка у конкурсі „Чесна гра” (за результатами усіх матчів). 4. За рівності показників, вказаних в п. 3 ст. 15 Регламенту, місця команд визначаються жеребкуванням, що проводить Бюро. 5. Якщо тільки дві команди набрали однакову найбільшу кількість очок в усіх матчах чемпіонату, чемпіон України визначається у додатковому („Золотому”) матчі між ними на нейтральному полі. Рішення щодо місця і дати його проведення приймає Бюро. 5.1. Якщо основний час матчу закінчиться внічию, то призначається додатковий час (2 тайми по 15 хв. без перерви). 5.2. Якщо і додатковий час закінчиться внічию, то призначається серія 11-метрових ударів.
|
| |
| | |
| BlackStarr | Дата: П'ятниця, 06.06.2008, 14:16 | Сообщение # 69 |
Рядовий
| То був не я.Може просто нік похожий.Сайт не створили бо нема кому.Всім впадло.Тай вболівальників в нас сильних нема Додано (06.06.2008, 14:16) --------------------------------------------- Джузеппе ну капєц перепутав.Шо в цьому такого?
|
| |
| | |
| seven | Дата: П'ятниця, 06.06.2008, 14:37 | Сообщение # 70 |
маґістр
| BlackStarr, ти мене по телику побачиш і почуєш (я скажу коли ), але не в якості вболівальника - гарантую! То трохи напряг їхати в Бурштин, але твердо відмовити не можу, бо ніяких планів , окрім Євро2012 на неділю не мав
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| BlackStarr | Дата: П'ятниця, 06.06.2008, 14:46 | Сообщение # 71 |
Рядовий
| А в якості кого (якшо не секрет).Жаль шо в тебе напряг.А на Євро надіюсь не за Росію??
|
| |
| | |
| seven | Дата: П'ятниця, 06.06.2008, 15:35 | Сообщение # 72 |
маґістр
| BlackStarr, ні, коли наших нема, я вболіваю за шведів (вони схожі на нас багато чим). А цьогоріч ще за Іспанію вболіватиму ... Трохи за Португалію. Ну і проти Расєї, звісно, хоча не здивуюся, якщо вони виграють Євро. -- та ні, забудь , що я сказав, а то до мене на формі занадто серйозно будуть ставитись  Додано (06.06.2008, 15:35) --------------------------------------------- Намічається в Бурштині програш ФК Львова. Пройшла інфа про стимуляцію зі сторони Оболоні. Після прес-конференції тренера пивоварів, ця інфа лише підтверджується.
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| anyuta | Дата: П'ятниця, 06.06.2008, 16:49 | Сообщение # 73 |
Підполковник
Репутація: 19
| seven, ця інфа гуляє по всім останнім нашим іграм, але хрен їм, ми виграємо!!!!!!!!!!!! А потім вони знов будуть казати, що судді їх валять і нашу команду за вуха тягнуть. На ау футболі такий брєд пишуть навть львів"яни, що аж стидно.
Одружена :) №8
|
| |
| | |
| seven | Дата: П'ятниця, 06.06.2008, 17:00 | Сообщение # 74 |
маґістр
| anyuta, що там Чорноморець -справді нагострився на братиків наших? Як я розумію, ні Боря з Грішою, ні Кіндзерський не виступають ЗА цей трансфер? Ну Юр Іванович вже висловився, але що там насправді?
Kmdsd gjyfl ect !
|
| |
| | |
| anyuta | Дата: П'ятниця, 06.06.2008, 17:08 | Сообщение # 75 |
Підполковник
Репутація: 19
| seven, Повір, що навыть Грыша з Борьою нічого толком незнають, вони тільки як то кажуть "товар" на ринку футболу. Конкретно з ними ні про що не говорять.
Одружена :) №8
|
| |
| |
 | сайт вболівальників ФК Львів © 2007-2012  |  |
|
|
|