ФК Львів - Енергетик Бурштин - Архів Першої Ліги - Головний розділ - Форум Сайт фанатів Львова - Форум

[ Головна ] [ Форум ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 3 з 5«12345»
Форум » Головний розділ » Архів Першої Ліги » ФК Львів - Енергетик Бурштин (Наступний матч ФК Львова)
ФК Львів - Енергетик Бурштин
Хто переможе в матчі ФК Львів - Енергетик ?
1.ФК Львів[ 4 ][80.00%]
2.Буде нічия[ 1 ][20.00%]
3.Енергетик[ 0 ][0.00%]
Опитування завершено - П'ятниця, 26.10.2007, 00:42
Усього відповідей: 5
GambinoДата: Понеділок, 29.10.2007, 16:58 | Сообщение # 51
Підполковник
Група: Почесні
Репутація: 14
Статус: Offline
До anyuta,
Від Універу, скинь на мило моб.

Не життя таке, ми такі!

ЯRIKДата: Субота, 03.11.2007, 17:54 | Сообщение # 52
Генерал-полковник
Репутація: 40
Gambino, Класні фотки happy

БогданДата: П'ятниця, 09.11.2007, 23:20 | Сообщение # 53
Генералісімус
Група: Модератори
Репутація: 46
Получив банку Бурштин!
Прикріплення: Bear.bmp(14Kb)

Тільки ФК Львів!

sevenДата: Середа, 04.06.2008, 21:01 | Сообщение # 54
маґістр
Група: Фанати
Репутація: 59
В Бурштині можна достроково оформити путівку в УПЛ, а можна навіть подарювати очки

Kmdsd gjyfl ect !

NazДата: Середа, 04.06.2008, 22:04 | Сообщение # 55
Лейтенант
Репутація: 6
Ні - в Бурштині навіть териоретично немає шансів оформити путівку на 100 %. Ні прияких умовах.

juzeppeДата: Четвер, 05.06.2008, 12:33 | Сообщение # 56
Генерал-майор
Репутація: 22
Quote (Naz)
Ні - в Бурштині навіть териоретично немає шансів оформити путівку на 100 %. Ні прияких умовах.

Ну почему? Если ФК "Львов" выигрывает в Бурштыне у "Энергетика", а "Оболонь" дует дома "Днепру", то львовяне оформляют путёвку в вышку.

sevenДата: Четвер, 05.06.2008, 13:33 | Сообщение # 57
маґістр
Тоді в Оболоні залишиться надія, що Львів програє двічі і вони по різниці вийдуть у вишку.

Kmdsd gjyfl ect !

juzeppeДата: Четвер, 05.06.2008, 14:17 | Сообщение # 58
Генерал-майор
Quote (seven)
Тоді в Оболоні залишиться надія, що Львів програє двічі і вони по різниці вийдуть у вишку.

Но разница то лучше у ФК "Львов" - у нас +27, у "Оболони" +22. В случае нашего выигрыша и проигрыша киевлян в следующем туре, эта разница ещё усугубится. Причем, если даже "Оболонь" догонит нас по мячам, то по личным встречам всё равно ФК "Львов" впереди.

BlackStarrДата: Четвер, 05.06.2008, 14:30 | Сообщение # 59
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 2
Рахується не по очних зустрічах, а по перемогах.А потім здається якшо всьо рівне тоді по карточках(чим більше червоних і жовтих , тим гірше)

sevenДата: Четвер, 05.06.2008, 14:33 | Сообщение # 60
маґістр
[
Quote (BlackStarr)
А потім здається якшо всьо рівне тоді по карточках(чим більше червоних і жовтих , тим гірше)

А ти мене справді насмішив biggrin biggrin biggrin
juzeppe, підправити різницю м"ячів в 1 лізі - це "раз плюнути". Тим більше у матчі з ЦСКА. Щось ми неймовірні варіанти продивляємося, хоча вже фактично в УПЛ знаходимося smile

Kmdsd gjyfl ect !

BlackStarrДата: Четвер, 05.06.2008, 14:40 | Сообщение # 61
Рядовий
Севен , нє ну я снатурі десь таке читав про карточки.Ну але в вашому випадку я думаю до такого недойде)

sevenДата: Четвер, 05.06.2008, 16:12 | Сообщение # 62
маґістр
Хочу почитати то smile

Kmdsd gjyfl ect !

BlackStarrДата: Четвер, 05.06.2008, 20:13 | Сообщение # 63
Рядовий
Ой сорі та інформація про карточки то відносится до 1 ліги але ДЮФЛ))Бо недавно відбувся останній тур 1 ліги ДЮФЛ.І Енергетик U-17 мали порівну очок з Калушом.І перемог мали порівно,але там очки додаються U-17 + U-15, і в результаті у нас було на одну перемогу більше , але я читав в регламеті , що коли вже все рівне , тоді дивляться на карточки.Я просто перепутав ))) biggrin

sevenДата: Четвер, 05.06.2008, 20:40 | Сообщение # 64
маґістр
Та бувають такі глюки wink

Kmdsd gjyfl ect !

BlackStarrДата: Четвер, 05.06.2008, 20:50 | Сообщение # 65
Рядовий
А ти приїдеш в Бурштин?Хотілося б з тобою побазарити , можливо колись побачу тебе на екрані телевізора на матчі ФК Львів - Динамо, в якості вболівальника))

fclvivДата: Четвер, 05.06.2008, 23:56 | Сообщение # 66
Група: Видалені

BlackStarr, це ти недавно на сайті "Прикарпаття" всіх діставав своїми повідомленнями? Той тіп теж так підписувався. Якщо так то я тебе попереджаю, і щоб ти не казав, що я не попереджав, я тебе просто заблокую. Зразу, після першого повідомлення, що буде проти ФК "Львів" (якесь нечесне судівство, нечесна гра футболістів і щось таке). Ти вже напрацював давно на червону картку. А якщо це не ти, то просто це не до тебе!
І ви вже створили сайт вболівальників? Чи й далі тусуєтесь по сайтах інших команд?

вованДата: П'ятниця, 06.06.2008, 00:40 | Сообщение # 67
Генерал-лейтенант
Репутація: 17
www.batareyki.ucoz.ru :-):-):-):-):-)

усі ми українці "разом нас багато"! та москалів є більше,курва їхня мати!

juzeppeДата: П'ятниця, 06.06.2008, 12:21 | Сообщение # 68
Генерал-майор
Quote (BlackStarr)
Рахується не по очних зустрічах, а по перемогах.А потім здається якшо всьо рівне тоді по карточках(чим більше червоних і жовтих , тим гірше)

Севен , нє ну я снатурі десь таке читав про карточки.Ну але в вашому випадку я думаю до такого недойде)

Ну, читать тоже надо знать где, а не фантазировать. Открываем замечательный сайт ПФЛ и смотрим Регламент:

Стаття 15. Визначення місць команд у турнірній таблиці

1. За перемогу у матчах чемпіонату та першостей команді нараховується три очки, за нічию – одне очко, за поразку очки не нараховуються.

2. Місця команд у чемпіонаті та першостях визначаються за такими показниками, отриманими в усіх матчах:
а) більша кількість набраних очок;
б) більша кількість перемог;
в) краща різниця забитих і пропущених м’ячів;
г) більша кількість забитих м’ячів.

3. У випадку рівності показників, вказаних в п. 2. ст. 15 Регламенту, у двох (крім випадку визначення чемпіона України) і більше команд, перевагу отримують команди, які у матчах з усіма конкурентами мають кращі показники:
а) більша кількість набраних очок;
б) більша кількість перемог;
в) краща різниця забитих і пропущених м’ячів;
г) більша кількість забитих м’ячів;
ґ) більша середня оцінка у конкурсі „Чесна гра” (за результатами усіх матчів).

4. За рівності показників, вказаних в п. 3 ст. 15 Регламенту, місця команд визначаються жеребкуванням, що проводить Бюро.

5. Якщо тільки дві команди набрали однакову найбільшу кількість очок в усіх матчах чемпіонату, чемпіон України визначається у додатковому („Золотому”) матчі між ними на нейтральному полі. Рішення щодо місця і дати його проведення приймає Бюро.

5.1. Якщо основний час матчу закінчиться внічию, то призначається додатковий час (2 тайми по 15 хв. без перерви).

5.2. Якщо і додатковий час закінчиться внічию, то призначається серія 11-метрових ударів.

BlackStarrДата: П'ятниця, 06.06.2008, 14:16 | Сообщение # 69
Рядовий
То був не я.Може просто нік похожий.Сайт не створили бо нема кому.Всім впадло.Тай вболівальників в нас сильних нема

Додано (06.06.2008, 14:16)
---------------------------------------------
Джузеппе ну капєц перепутав.Шо в цьому такого?

sevenДата: П'ятниця, 06.06.2008, 14:37 | Сообщение # 70
маґістр
BlackStarr, ти мене по телику побачиш і почуєш (я скажу коли smile ), але не в якості вболівальника - гарантую! smile То трохи напряг їхати в Бурштин, але твердо відмовити не можу, бо ніяких планів , окрім Євро2012 на неділю не мав

Kmdsd gjyfl ect !

BlackStarrДата: П'ятниця, 06.06.2008, 14:46 | Сообщение # 71
Рядовий
А в якості кого (якшо не секрет).Жаль шо в тебе напряг.А на Євро надіюсь не за Росію??

sevenДата: П'ятниця, 06.06.2008, 15:35 | Сообщение # 72
маґістр
BlackStarr, ні, коли наших нема, я вболіваю за шведів (вони схожі на нас багато чим). А цьогоріч ще за Іспанію вболіватиму ... Трохи за Португалію. Ну і проти Расєї, звісно, хоча не здивуюся, якщо вони виграють Євро.
--
та ні, забудь , що я сказав, а то до мене на формі занадто серйозно будуть ставитись smile

Додано (06.06.2008, 15:35)
---------------------------------------------
Намічається в Бурштині програш ФК Львова. Пройшла інфа про стимуляцію зі сторони Оболоні. Після прес-конференції тренера пивоварів, ця інфа лише підтверджується.

Kmdsd gjyfl ect !

anyutaДата: П'ятниця, 06.06.2008, 16:49 | Сообщение # 73
Підполковник
Репутація: 19
seven,

ця інфа гуляє по всім останнім нашим іграм, але хрен їм, ми виграємо!!!!!!!!!!!! А потім вони знов будуть казати, що судді їх валять і нашу команду за вуха тягнуть. На ау футболі такий брєд пишуть навть львів"яни, що аж стидно.

Одружена :) №8

sevenДата: П'ятниця, 06.06.2008, 17:00 | Сообщение # 74
маґістр
anyuta, що там Чорноморець -справді нагострився на братиків наших? Як я розумію, ні Боря з Грішою, ні Кіндзерський не виступають ЗА цей трансфер? Ну Юр Іванович вже висловився, але що там насправді?

Kmdsd gjyfl ect !

anyutaДата: П'ятниця, 06.06.2008, 17:08 | Сообщение # 75
Підполковник
Репутація: 19
seven,

Повір, що навыть Грыша з Борьою нічого толком незнають, вони тільки як то кажуть "товар" на ринку футболу. Конкретно з ними ні про що не говорять.

Одружена :) №8

Форум » Головний розділ » Архів Першої Ліги » ФК Львів - Енергетик Бурштин (Наступний матч ФК Львова)
Сторінка 3 з 5«12345»
Пошук:

Реклама

сайт вболівальників ФК Львів © 2007-2010