Create site free
ФК Львів - ФСК Прикарпаття (2) - Архів Першої Ліги - Архів - Форум Сайт фанатів Львова - Форум

[ Головна ] [ Форум ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 2 з 3«123»
Архів - тільки для читання
Форум » Архів » Архів Першої Ліги » ФК Львів - ФСК Прикарпаття (Прогнози, чутки, передчуття і все інше, що стосується матчу)
ФК Львів - ФСК Прикарпаття
anyutaДата: П'ятниця, 25.04.2008, 16:51 | Сообщение # 26
Підполковник
Група: Почесні
Репутація: 19
Статус: Offline
SYPERFANK,

Сорі, шановний.

Одружена :) №8

SYPERFANKДата: П'ятниця, 25.04.2008, 19:58 | Сообщение # 27
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 3
Quote (anyuta)
Сорі, шановний.
та лан smile smile smile smile smile

sevenДата: Субота, 26.04.2008, 22:27 | Сообщение # 28
маґістр
Група: Фанати
Репутація: 60
і знову після гри з Севастополем

Kmdsd gjyfl ect !

fclvivДата: Неділя, 27.04.2008, 14:25 | Сообщение # 29
Група: Видалені

seven, так побудований календар.

А матч має бути цікавим. Шкода, що Худобяка в Прикарпаття не буде. Хотілося б щоб команди грали в оптимальних складах. Надіюсь попасти на цей матч.
Був вчора в Львові на Карпатах. Позор львівянам. На матчі з Шахтарем 7-10 тисяч глядачів(15300 - на сайті ПФЛ - не правда). На такий матч порожні трибуни.В першому таймі гостьовий сектор Шахтаря перекрикував стадіон (порожній). Після такого не скоро я поїду на Карпати :'(

Прикріплення: 9236017.jpg(64Kb)

вованДата: Неділя, 27.04.2008, 21:51 | Сообщение # 30
Генерал-лейтенант
Репутація: 17
fclviv а ти будеш на стадіо в франк-сіті?давай хоч ти підтримай команду!

усі ми українці "разом нас багато"! та москалів є більше,курва їхня мати!

SYPERFANKДата: Понеділок, 28.04.2008, 02:24 | Сообщение # 31
Рядовий
вован,прочитай перші пости теми!!!Для чувака це дві майже рідні команди(ФК Коломия завжди в його серці буде,і я розумію чого),а ви могли б і самі в Франик приїхати!!!А Ромчика:) попрошу в цьому матчі нечіпати.А тепер питання до адміна:)...Чому ти написав що команда утворилась із факела?Нагадаю що Спартак утворився із лукора(м.Калуш) а ця ПРІКА майже та що була колись,самий вагомий аргумент президент клубу...Ану згадайте хто виводив ПРІКУ У ВИШКУ?

sevenДата: Понеділок, 28.04.2008, 11:54 | Сообщение # 32
маґістр
Хочеться подивитися на це дербі. Шкода, що так і не змогли домовитися про трансляції. Можливо зі створенням УПЛ все зміниться?

Kmdsd gjyfl ect !

БогданДата: Понеділок, 28.04.2008, 17:03 | Сообщение # 33
Генералісімус
Група: Модератори
Репутація: 46
Шкода! Я би теж хотів подивитись вживу на цей матч!

Тільки ФК Львів!

вованДата: Понеділок, 28.04.2008, 17:46 | Сообщение # 34
Генерал-лейтенант
я взагалі хотів би дивитись кожен матч але...от цікаво як вдається їздити на виїзди в європейськіх країнах?особливо англія,шотландія і всі інші.

БогданДата: Вівторок, 29.04.2008, 07:26 | Сообщение # 35
Генералісімус
ФК Львів - нам порібна тільки перемога! На цей раз над Прикарпаттям!

Тільки ФК Львів!

juzeppeДата: Вівторок, 29.04.2008, 10:43 | Сообщение # 36
Генерал-майор
Репутація: 22
Quote (SYPERFANK)
Шановна а ви бачили за яке число той пост ????? Той пост ще за перше коло,а два вищесказані пости уже про матч який відбудеться у вівторок в моему сіті

Поэтому я и сторонник создания отдельной темы на каждый матч, а не объединения выездного с домашним матчем на форуме. 36 тем плюс 3-4 общеговорильные - это не есть так уж много. А народ уже путаться начинает...

вованДата: Вівторок, 29.04.2008, 11:13 | Сообщение # 37
Генерал-лейтенант
ну якщо народ на дату не дивиться,то йому напевно в магазині продають все просрочене,в ліфті не нату кнопку натискати...а так є можливісь подивитись чим закінчився минулий матч.

SYPERFANKДата: Вівторок, 29.04.2008, 12:06 | Сообщение # 38
Рядовий
Quote (вован)
ну якщо народ на дату не дивиться,то йому напевно в магазині продають все просрочене,в ліфті не нату кнопку натискати...а так є можливісь подивитись чим закінчився минулий матч.

а що як нова тема буде заведена то небуде можливості глянути попередній результат??? cool biggrin biggrin biggrin

Додано (29.04.2008, 12:06)
---------------------------------------------
я взагалі то згідний з паном juzeppe,

juzeppeДата: Вівторок, 29.04.2008, 12:50 | Сообщение # 39
Генерал-майор
Репутація: 22
вован, треба, або об'єднувати всі матчі чемпіонату в одну тему, тоді кожен матч буде логічно витікати з попереднього. Або на кожний матч туру заводити окрему тему. Інакше я не бачу логіки в продовженні теми матчу, який став вже історією півроку тому...

вованДата: Вівторок, 29.04.2008, 17:32 | Сообщение # 40
Генерал-лейтенант
все!годі про теми!ми розриваємо франківськ 0:2 і вже на 90% перемога за нами!

SYPERFANKДата: Вівторок, 29.04.2008, 19:19 | Сообщение # 41
Рядовий
Питання до адміна...Ромчик що скажеш???Як тобі наші кончіні мусора(ствол їм в жопу).Про гру нічого нескажу(1 тайм ми небачили)а за результат встидно мені друзі(((

БогданДата: Вівторок, 29.04.2008, 19:25 | Сообщение # 42
Генералісімус
Молодці ! Шикарна перемога!
SYPERFANK,
Бажаю вам удачі в наступному матчі!

Тільки ФК Львів!

SYPERFANKДата: Вівторок, 29.04.2008, 19:42 | Сообщение # 43
Рядовий
Богдан, пізніше відпишу про всі перепитії у матчі cry :'( cry

Додано (29.04.2008, 19:29)
і навколо матчу

Додано (29.04.2008, 19:42)
Кароч все діло було так,прийшли ми на стадіо(готувались до матчу,там баннери почепити і т.д),дивимся а до нас куча мусорів рулинь,обкружили вони весь сектор,і базарять нам типо перші 2 ряда ви не стоїте,чувак їм говорить тип яке ви маєте право,ці со старта його забрали,ми зарядили раз СТАНІСЛАВІВ і пішли всі з сектору за ним....мусора його непускали на стадіо і ми нейшли без нього заряджали біля стадіону...тоді прийшов один з керівників клубу і сказав всіх пустити на сектор...прийшли ми всі разом знову на наш рідний сектор,навколо нас знову стала куча мусорів....кароч цілий перший тайм ми стояли спиною до поля....Після (в перериві пішли за стадіо поговорити з Худобяком,він обітцяв що поговорить з керівництвом,в другому таймі ми почали вже заряджати(але тоді ПРІКА вже грала в десятьом...гри вже як такої небуло....
ФРАНИК.ФРАНИК,ФРАНИК,ФРАНИК,ФРАНИК,ФРАНИК,ТІЛЬКИ - ФРАНИК

Повідомлення відредагував SYPERFANK - Вівторок, 29.04.2008, 20:05

БогданДата: Вівторок, 29.04.2008, 21:47 | Сообщение # 44
Генералісімус
SYPERFANK,
НУ і мусора гавно справжнє! Ще раз переконуюсь! А вам удачі і залишитись в першій лізі!

Тільки ФК Львів!

fclvivДата: Середа, 30.04.2008, 02:21 | Сообщение # 45
Група: Видалені

Я на стадіоні був. Цікавий був матч. Репортаж по ньому в новинах обох сайтів. А важко вбоівати за команду яку вперше бачиш вживу проти команди на яку регулярно ходиш деякий час (вперше був ще на Спартаку коли вони із Зорею 1:1 зіграли).

Quote (SYPERFANK)
Чому ти написав що команда утворилась із факела?Нагадаю що Спартак утворився із лукора(м.Калуш) а ця ПРІКА майже та що була колись,самий вагомий аргумент президент клубу...Ану згадайте хто виводив ПРІКУ У ВИШКУ?

Поясніть мені тупому чому на емблемі Прикарпаття стоїть дата 1989. Якщо я не помиляюся ТЕПЕРІШНЄ Прикарпаття є правонаступником ФАКЕЛУ, що минулого року виграв другу лігу. А яке відношення (юридичне. документальне) ця команда має до того Прикарпаття. Так що там мав стояти 2004 рік (заснування Факелу) чи 2007 (переіменування Факелу на Прикарпаття).
Президент президентом, але документи (на скільки мені відомо) говорять про дещо інше.

І ще одне. Був я на матчі. А мусора взагалі оборзіли. Навіть в суботу на Карпати-Шахтар не було такого шмону і вони так не нагліли.
SYPERFANK, пропоную тобі (чи комусь із фансектору) написати свого роду "лист-звернення" із описом цього безпределу і своєрідним зверненням до громадськості. А то зараз органами активно ведеться робота по створенню легеди про "злого і небезпечного фаната". Дискредетують вас усіма способами по всій країні. І розмістимо цю статтю на першій сторінці цього сайту і на першій Неофіційного сайту Прикарпаття (я думаю Саша не буде проти).
Я написав в звіті про матч те що я бачив зі сторони (із 3-го сектору). А ви напишіть те що ви бачили.

anyutaДата: Середа, 30.04.2008, 09:59 | Сообщение # 46
Підполковник
Репутація: 19
fclviv,

Я там теж була. :))) Да, матч цікавий. Перед матчем якраз була в Коломиї, в вас там багато чого змінилось, багато класних великих будинків. Гріша Баранець получив карточку і проти Іллічівця грати небуде, також грати небуде Ханас Андрій. От такі-то справи кепські. Хотіла запитати, а що означає те. що фани Прикарпаття весь 1 тайм стояли спиною до поля, склавши руки за шию???

Додано (30.04.2008, 09:59)
Вже прочитала причину такого поводження фанів.

Одружена :) №8

sevenДата: Середа, 30.04.2008, 13:18 | Сообщение # 47
маґістр
ACAB

Kmdsd gjyfl ect !

SYPERFANKДата: Середа, 30.04.2008, 22:42 | Сообщение # 48
Рядовий
сосати(ФІРАНИК ЛУТЧИЙ)вибачте за слово01))))))

Додано (30.04.2008, 22:42)
Я ЛЮБЛЮ СВІЙ СІТІ І КОЛОМИЮ(В ЯКІЙ НЕЗАБАРОМ БУДУ ЖИТИ)(НА АПЕВНИЙ ЧАС)І МІЙ КЛУБ НАЙКРАЩИЙ

вованДата: Середа, 30.04.2008, 23:23 | Сообщение # 49
Генерал-лейтенант
походу тіп бухий,особливо мій клуб найкращій гг!

SYPERFANKДата: Середа, 30.04.2008, 23:32 | Сообщение # 50
Рядовий
Quote (вован)
походу тіп бухий,особливо мій клуб найкращій гг!
чувак ти вгадав на вс і 100 за що тобі +1,але все одно ми найкращі у будь які лізі,бажаю вам друзі удачі,але і нам того ж бажаю,ФРАНИК ЗАВЖДИ І БУВ І БУДЕ В МОЄМУ СЕРЦІ НАЙКРАЩИМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

Повідомлення відредагував SYPERFANK - Середа, 30.04.2008, 23:34

Форум » Архів » Архів Першої Ліги » ФК Львів - ФСК Прикарпаття (Прогнози, чутки, передчуття і все інше, що стосується матчу)
Сторінка 2 з 3«123»
Пошук:

Реклама

сайт вболівальників ФК Львів © 2007-2012      Створити сайт безкоштовно