| ФК Львів - ФСК Прикарпаття |
|
|
|
|
| fclviv | Дата: Четвер, 30.08.2007, 01:11 | Сообщение # 3 |
|
Група: Видалені
| До Ягуар, В Львів приїжджає команда, на яку я регулярно хожу. Вчуся я в Франіку. Так що обігрувати можна, але сильно рвати не бажано.
|
| |
| |
|
| ЯRIK | Дата: Четвер, 30.08.2007, 01:57 | Сообщение # 4 |
Генерал-полковник
Група: Почесні
Репутація: 40
Статус: Offline
| До Admin Як на рахунок 3:2 ?  Добавлено (30.08.2007, 01:57) --------------------------------------------- Я мав на увазі до fclviv
|
| |
| |
|
| SYPERFANK | Дата: Четвер, 30.08.2007, 08:04 | Сообщение # 5 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 3
| АДМІН ЩО ТИ МЕЛЕШ?ЯК ЦЕ ВИГРАВАТИ МОЖНА?ТИ З ЯКОЇ ЗЕМЛІ...А ТИ З ПРИКАРПАТТЯ!!!ПРІКА ЗАРА НЕ ТА ЩО ГРАЛА НА КУБОК У ЛЬВОВІ НЕДАВНО!ПРІКА ЗІГРАЄ З ВАМИ В НІЧИЮ АБО ВИГРАЄ!!!P.S. КОЛОМИЯ
|
| |
| |
|
| juzeppe | Дата: Четвер, 30.08.2007, 12:06 | Сообщение # 6 |
Генерал-майор
Репутація: 22
| SYPERFANK, а що за два тижні в "Прикарпатті" змінилося?
|
| |
| |
|
| SYPERFANK | Дата: Четвер, 30.08.2007, 14:42 | Сообщение # 7 |
Рядовий
| В НЕДІЛЮ ПОБАЧИШ ЩО ЗМІНИЛОСЬ.ДО РЕЧІ ДУМАЮ ЩО Я ПРИЇДУ У ЛЬВІВ НА ЦЕЙ МАТЧ.АДМІН А ЇДЬ У ЛЬВІВ В НЕДІЛЮ З НАМИ?!
|
| |
| |
|
| ЯRIK | Дата: Четвер, 30.08.2007, 15:30 | Сообщение # 8 |
Генерал-полковник
| Я обов*язково буду на цьому матчі
|
| |
| |
|
| SYPERFANK | Дата: Четвер, 30.08.2007, 19:34 | Сообщение # 9 |
Рядовий
| ТИ БУДЕШ!!!А FCLVIV ЧИ ВІН Ж З ФРАНИКА?ОТ Я ПИТАЮ ЧИ ВІН ПОЇДЕ З НАМИ(ФАНАМИ ПРІКИ) ДО ВАС В ЛЬВІВ???А?
|
| |
| |
|
| fclviv | Дата: П'ятниця, 31.08.2007, 02:16 | Сообщение # 10 |
|
| To SYPERFANK, Я з Коломиї(Славне місто не березі Пруту).Ні з поїздкою в Львів не вийде. Трохи не до футболу буде в неділю. Бажаю вболівальникам обох команд цікавої гри і нехай переможе найкращий. Це найтупіший матч першого кола для мене. Коли підтримуєш обидві команди (саме підтримуєш, а не вболіваєш. Бо вболіваю я за КАРПАТИ і за ЛІВЕРПУЛЬ), а вони грають між собою. Як тобі такий варіант? Кожна з команд виграє в себе вдома. А щодо сили Прикарпаття. То й справді, це вже не та команда, що грала в кубку проти ФК Львів. Сильніша стала. Правда воротар на виходах далі грає, як клоун. Нащо Новака в Карпати віддали? Може б меньше тоді б пропустили на старті. Хоча той тоже любить творити. Згадати хоча б матч СПАРТАК-ОБОЛОНЬ. Минулого сезону. Гол з штрафного -його.
|
| |
| |
|
| SYPERFANK | Дата: П'ятниця, 31.08.2007, 14:27 | Сообщение # 11 |
Рядовий
| Я РОЗУМІЮ ЩО ТИ ВБОЛІВАЄШ ЗА КАРПАТИ (Я ЗА НИХ ТЕЖ ВБОЛІВАЮ У ВИШЦІ) АЛЕ ЩО ТИ МАЄШ СПІЛЬНОГО З ФК ЛЬВІВ???ЖИВЕШ У КОЛОМИЇ(Я ТАМ БУВАЮ КОЖНОГО ТИЖНЯ,У МЕНЕ В КОЛОМИЇ ЖИВЕ ДІВЧИНА(НА вул.ПЕТЛЮРИ))УЧИШСЯ ТИ В ФРАНИКУ?ХОДИШ НА ДОМАШНІ ІГРИ ПРИКАРПАТТЯ!ЩО Ж У ТЕБЕ СПІЛЬНОГО З ФК ЛЬВІВ?ТИ Ж НАПЕВНЕ НАВІТЬ ЇХНЬОЇ ГРИ НЕ БАЧИВ...І Я ЗНАЮ ЩО В ДУШІ ТИ БУДЕШ В НЕДІЛЮ ВБОЛІВАТИ ЗА ПРИКАРПАТТЯ! Добавлено (31.08.2007, 14:27) --------------------------------------------- P.S. НЕХАЙ МОСКВА ЛЕЖИТЬ В РУЇНАХ,А НАМ НА ЦЕ НАСРАТИ,ЗА НАМИ ВСЯ ВЕЛИКА УКРАЇНА І НАС НЕ ПОДОЛАТИ!!!
|
| |
| |
|
| ЯRIK | Дата: П'ятниця, 31.08.2007, 15:19 | Сообщение # 12 |
Генерал-полковник
| До SYPERFANK Не наїзжай на fclviv . Краще будь радий що людина з іншого міста вболіває за ЛЬВІВ
|
| |
| |
|
| fclviv | Дата: П'ятниця, 31.08.2007, 17:30 | Сообщение # 13 |
|
| to SYPERFANK, Підтримувати буду Прикарпаття в будь-якому матчі, крім матчу з ФК Львів і ФК Карпатами. Вибачай. І нема що мене провокувати. Я буду на всіх домашніх матчах Прикарпаття. Але в цьому матчі я ні закого не вболіваю. КАРПАТИ - ЧЕМПІОН! Ти в форумі пишеш, що буваєш в Коломиї. В тебе на Петлюри дівчина живе. Я теж на Петлюри живу.
|
| |
| |
|
| SYPERFANK | Дата: П'ятниця, 31.08.2007, 18:55 | Сообщение # 14 |
Рядовий
| ТА ХТО ТЕБЕ ПРОВОКУЄ?!ПРОСТО БЛІН Я НЕРОЗУМІЮ ЧОМУ ТИ ВІДДАЄШ ПЕРЕВАГУ ФК ЛЬВІВ?ХІБА ТИ БАЧИШ ЇХНІ ІГРИ?ХІБА ТИ ХОДИШ ДО НИХ НА СТАДІОН?Я ПРОСТО ЦЬОГО НЕРОЗУМІЮ.ПРІКА Ж ДЛЯ ТЕБЕ ПРАКТИЧНО РІДНА КОМАНДА(ТАК ЯК ФК КОЛОМИЯ НА ОБЛ. ПОГАНЕНЬКО ГРАЄ).ТО ЧОМУ?КОРОЧЕ БІЛЬШЕ НА ЦЮ ТЕМУ ПИСАТИ НЕ БУДУ.МЕНІ ВСЕ ОДНО.ЯК ЗАХОЧЕШ ТО МОЖЕШ ПІДІЙТИ НА ДОМАШНЬОМУ МАТЧІ ПРІКИ ДО НАС В 13 СЕКТОР ДО НАС І ПІДТРИМАЄШ З НАМИ ПРІКУ(ДУМАЮ ТИ НАС БАЧИВ В СЕРЕДУ).ВСЕ
|
| |
| |
|
| fclviv | Дата: П'ятниця, 31.08.2007, 23:11 | Сообщение # 15 |
|
| to SYPERFANK "ПРІКА Ж ДЛЯ ТЕБЕ ПРАКТИЧНО РІДНА КОМАНДА(ТАК ЯК ФК КОЛОМИЯ НА ОБЛ. ПОГАНЕНЬКО ГРАЄ)." Якщо ФК Коломия погано грає, то я має вболівати за Пріку. А як вони будуть погано грати , тоді за кого я маю вболівати. Пояснити за кого вболіваєш не можливо. Аболівають не за щось. А просто вболівають. Це на емоційному, ірраціональному рівні. Тут прагматика майже відсутня. Але я Не віддаю перевагу ФК Львів перед Прикарпаття. Я вболіваю за КАРПАТИ. А ФК Львів, Прикарпаття підтримую.
|
| |
| |
|
| fclviv | Дата: П'ятниця, 31.08.2007, 23:14 | Сообщение # 16 |
|
| to SYPERFANK До речі ФК Коломия в четвер класно відірвалася га Енергетику-Галичині (Галич) 7:1. От із-за цього я роками ходив на стадіон. І Ця команда мені рідніша за Прикарпаття. І не має значення де вона грає. І як грає. Згідний?
|
| |
| |
|
| ЯRIK | Дата: П'ятниця, 31.08.2007, 23:42 | Сообщение # 17 |
Генерал-полковник
| Я думаю , що кожен має право вболівати за ті команди за які хочуть До SYPERFANK Розумієш чому ми зараз так багато уваги зосередили на ФК Львові ? Ось чому : Карпати вже одною ногою в першій лізі , і гри не показують , Прикарпаття не є дуже потужним клубом в першій лізі , а у ФК Львова підйом . 3 поспіль перемоги От ми цим і втішаємось , що хоч одна західна каманда показує результат ...
|
| |
| |
|
| SYPERFANK | Дата: Субота, 01.09.2007, 12:39 | Сообщение # 18 |
Рядовий
| ЗА КОЛОМИЮ ГРАЄ МІЙ ЗНАЙОМИЙ.ЗВАТИ ЙОВО ВЄТАЛЬ(ВІН ЖИВЕ ДО РЕЧІ ТОЖЕ НА ПЕТЛЮРИ,МОЖЛИВО ТИ ЙОГО ЗНАЄШ).В КОЛОМИЇ ЗАРА НЕМАЄ СПОНСОРА(А ПРИГАДАЙ ЯК КОЛИСЬ СІЛЬМАШ ГРАВ).ДО РЕЧІ ТИ БУВ НА ДЕНЬ МІСТА НА ГРІ ВЕТЕРАНІВ СІЛЬМАША І КИЇВСЬКОГО ДИНАМО?Я БУВ 3:3!А НАЩОТ КАРПАТ ТО ВВАЖАЮ ЩО КАРПАТИ НЕ ВИЛЕТЯТЬ З ВИШКИ НІ В ЯКОМУ РАЗІ.ДО РЕЧІ ХТО СПОНСОРУЄ ФК ЛЬВІВ???P.S. В КОМАНДУ ТРЕБА ВІРИТИ ЗАВЖДИ!!!
|
| |
| |
|
| fclviv | Дата: Субота, 01.09.2007, 23:39 | Сообщение # 19 |
|
| Ні на матчі ветеранів я не був. Ну не люблю я такі виставочні матчі. В них майже завжди перемагає дружба. Не лише Сільмаш, а пізніше й Покуття нормально грало. Чого вартий кубковий матч з Шахтарем. Та й в другій дізі гарно зіграли. Але мало (1-2 роки).
|
| |
| |
|
| Marik | Дата: Середа, 05.09.2007, 22:41 | Сообщение # 20 |
Сержант
Репутація: 4
| Можу нарешті привітати всіх з черговою перемогою, пізновато, но то нічого. Давайте ми в вас віримо треба вишку і фан-клуб, цікавіше буде, але тре шоб у Львові грали))
|
| |
| |
|
| Богдан | Дата: Понеділок, 12.11.2007, 09:26 | Сообщение # 21 |
Генералісімус
Група: Модератори
Репутація: 46
| ФК Льві у вищу лігу. І щоб Карпати з вишки не вилетіли . І буде львівське дербі!
Тільки ФК Львів!
|
| |
| |
|
| SYPERFANK | Дата: Четвер, 24.04.2008, 22:18 | Сообщение # 22 |
Рядовий
| Львів превед.Франик найкращий....матч реванш вже скоро  Додано (24.04.2008, 22:18) --------------------------------------------- так,ми проіпали матч проти аутсайдера,тепер ви їдете до нас і ми памятаєм перший матч..........ФРАНИК,ФРАНИК,ТІЛЬКИ ФРАНИК!!!!Чекаєм гостей зі Львова...буде на стадіо перекличка
|
| |
| |
|
| Богдан | Дата: Четвер, 24.04.2008, 23:41 | Сообщение # 23 |
Генералісімус
Група: Модератори
Репутація: 46
| Хоча Прикарпаття нам друзі , але ФК Львів виграє!
Тільки ФК Львів!
|
| |
| |
|
| anyuta | Дата: П'ятниця, 25.04.2008, 10:56 | Сообщение # 24 |
Підполковник
Репутація: 19
| Quote (SYPERFANK) В НЕДІЛЮ ПОБАЧИШ ЩО ЗМІНИЛОСЬ.ДО РЕЧІ ДУМАЮ ЩО Я ПРИЇДУ У ЛЬВІВ НА ЦЕЙ МАТЧ.АДМІН А ЇДЬ У ЛЬВІВ В НЕДІЛЮ З НАМИ?! Quote (SYPERFANK) В НЕДІЛЮ ПОБАЧИШ ЩО ЗМІНИЛОСЬ.ДО РЕЧІ ДУМАЮ ЩО Я ПРИЇДУ У ЛЬВІВ НА ЦЕЙ МАТЧ.АДМІН А ЇДЬ У ЛЬВІВ В НЕДІЛЮ З НАМИ?! Я щось нерозумію про що ви говорите? Ми ж на виїзді граємо в вівторок 29 квітня.
Одружена :) №8
|
| |
| |
|
| SYPERFANK | Дата: П'ятниця, 25.04.2008, 16:41 | Сообщение # 25 |
Рядовий
| Quote (anyuta) Quote (SYPERFANK) В НЕДІЛЮ ПОБАЧИШ ЩО ЗМІНИЛОСЬ.ДО РЕЧІ ДУМАЮ ЩО Я ПРИЇДУ У ЛЬВІВ НА ЦЕЙ МАТЧ.АДМІН А ЇДЬ У ЛЬВІВ В НЕДІЛЮ З НАМИ?! Я щось нерозумію про що ви говорите? Ми ж на виїзді граємо в вівторок 29 квітня. Шановна а ви бачили за яке число той пост ?????Той пост ще за перше коло,а два вищесказані пости уже про матч який відбудеться у вівторок в моему сіті
|
| |
| |