Пропозиції до форуму - Сайт - Різне - Форум Сайт фанатів Львова - Форум

[ Головна ] [ Форум ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 3123»
Модератор форуму: Богдан, seven 
Форум » Різне » Сайт » Пропозиції до форуму (тема для скарг,відгуків та пропозицій щодо форуму)
Пропозиції до форуму
sevenДата: П'ятниця, 28.11.2008, 23:55 | Сообщение # 1
маґістр
Група: Фанати
Репутація: 60
Статус: Offline
Тема створення на прохання користувачів :)

Kmdsd gjyfl ect !

galicijaДата: Субота, 29.11.2008, 00:22 | Сообщение # 2
Генерал-лейтенант
Група: Leopolitans
Репутація: 44
Може, яку галерейку б створити. Фотки ультрас, як наші так і зразки для наслідування. Так само можна б розміщувати зразки естетики ультрас.

semper fidelis

RostДата: Субота, 29.11.2008, 10:11 | Сообщение # 3
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 3
Треба більше цікавих тем , так і користувачі підтягнуться!

ФК ЛЬВIВ!!!

sevenДата: Субота, 29.11.2008, 10:24 | Сообщение # 4
маґістр
galicija, я над цим роздумував, навіть відео закидувати,але тоді то буде додатком до приватного розділу :) На щастя у нас не один фото- відеокор, тому будуть матеріали з р різних ракурсів. Думаю, ми до цього прийдем вже невдовзі.
Rost, конкретніше.

Kmdsd gjyfl ect !

RostДата: Субота, 29.11.2008, 10:31 | Сообщение # 5
Лейтенант
Теми: Серія А , Російскій чемпіонат , Англійска Премєр-ліга .....(Європа).
Розділ про гравців Української премєр-ліги та можно і зовсім про гравців світу.
Та такі опроси Кращий стадіон України ...

ФК ЛЬВIВ!!!

sevenДата: Субота, 29.11.2008, 11:00 | Сообщение # 6
маґістр
Є відповідна тема в підрозділі Єврокубки. Туди і так ніхто не відписує.
Про гравців УПЛ можна. Вже навіть ідея є одна. Опитування ми проводимо виключно щодо ФК Львів та Євро-2012...

Kmdsd gjyfl ect !

RostДата: Субота, 29.11.2008, 14:50 | Сообщение # 7
Лейтенант
Щоб користувачі мали право створювати теми!

ФК ЛЬВIВ!!!

AndKlДата: Вівторок, 02.12.2008, 13:17 | Сообщение # 8
Підполковник
Rost, тоді буде повний хаос .

ФК ЛЬВІВ ВПЕРЕД !!!

RostДата: Вівторок, 02.12.2008, 15:53 | Сообщение # 9
Лейтенант
Но на багатьох сайтах це можно!

ФК ЛЬВIВ!!!

sevenДата: Вівторок, 02.12.2008, 16:50 | Сообщение # 10
маґістр
В нас -ні! Ми у специфічній ситуації,тому не усім дозволено те, що дозволено модерам. Буду виступати за надання трохи ширших прав "перевіреним". І на цьому крапка.

Kmdsd gjyfl ect !

KerwantДата: Вівторок, 02.12.2008, 17:18 | Сообщение # 11
Полковник
Група: Почесні
Репутація: 18
seven, а какие права будут у проверенных?

Повідомлення відредагував Kerwant - Вівторок, 02.12.2008, 17:18

sevenДата: Четвер, 04.12.2008, 16:19 | Сообщение # 12
маґістр
Kerwant, хочу порадитися з Романом. Я взагалі хочу правила переписати по-новому і відповідно права теж. Маю ідеї,але спочатку обговорю їх приватно.

Kmdsd gjyfl ect !

AndKlДата: Четвер, 04.12.2008, 18:26 | Сообщение # 13
Підполковник
Seven, повикидай з сайту тих користувачів що зареєстровані а не проявляють жодної активності , і коли вони захочуть приєднатись знову то хай спершу обов"язково ознайомляться з новими привилами.

ФК ЛЬВІВ ВПЕРЕД !!!

sevenДата: Четвер, 04.12.2008, 18:41 | Сообщение # 14
маґістр
AndKl, ти правий на 100%. Я б зробив таке, що активним може вважатися такий профіль,який хоча б 1-5 разів дописав коментарі/пости у форум. Інакше профіль стирається. Але це стосуватиметься лише майбутніх користувачів. Тобто коли правила нові вступлять у силу. Тих вже стирати не будемо, бо довга,клопітка робота. Можливо хіба матиму час, тоді сяду цим займусь чи хтось інший з адміністрації. Вцілому ще мушу добре то все обмізкувати. На даний час я тільки визначився зі системою покарань на форумі (попередження, бан, т.д.) і за що давати статус Перевіреного. решту потрібно відшліфувати.

Kmdsd gjyfl ect !

AndKlДата: Четвер, 04.12.2008, 20:12 | Сообщение # 15
Підполковник
Seven, якщо буде потрібна допомога ,то можеш завжди звертатись , чим зможу тим допоможу.

Додано (04.12.2008, 20:12)
---------------------------------------------
В межах своїх можливостей :)

ФК ЛЬВІВ ВПЕРЕД !!!

sevenДата: Четвер, 04.12.2008, 21:20 | Сообщение # 16
маґістр
Дякую за підтримку. В нас адміністрачія і так завелика - три модера і три адміни, але на жаль, не всі вони переймаються проблемами сайту і форуму. Декого взагалі зрідка видно. :( З усіх лише Роман працює зараз, завжди йде мені на зустріч. А заслуги інших представників адміністрації є досить давніми,але вони не підлягають обговорення. Ось вам і ще одне золоте правило - дії адміністрації апеляції і скаргам не підлягають, бо інакше - покарання.
Лише адміністрація може між собою вести дискусію щодо дій один одного. :) Ну і перевірені,мабуть. Як показала практика,колись у нас надавали статус "перевіреного" лише по кількості постів, навіть не бачачи користувача в реальному житті. Тепер це абсолютно не так. Перевірені відтепер справді відповідають сенсу слова.

Kmdsd gjyfl ect !

DorianДата: Понеділок, 08.12.2008, 01:20 | Сообщение # 17
Полковник
Група: Leopolitans
Репутація: 24
Мені за честь бути в цій групі

Жовту-жовту!!!!

grazyДата: Середа, 17.12.2008, 13:10 | Сообщение # 18
Сержант
Репутація: 2
моя пропозиція створити десь опитування за який клуб вболівають користувачи(Львів,карпати,інший)
та чи хотіли б вони дійсно АКТИВНО підтримувати фк Львів,це дасть можливість побачити якісь реальні числа!

Ми є Львів,а ви гАВНО!!!!!!!!!

AndKlДата: Середа, 17.12.2008, 14:30 | Сообщение # 19
Підполковник
Quote (grazy)
це дасть можливість побачити якісь реальні числа!

Ці цифри не будуть реальні а тільки наближені , але це вже буде хоч якийсь результат щоб знати хто є ким на форумі.

ФК ЛЬВІВ ВПЕРЕД !!!

grazyДата: Середа, 17.12.2008, 15:28 | Сообщение # 20
Сержант
Репутація: 2
я задоволений ,що мене зрозуміли :)
звичайно,що реальними ці цифри не будуть,лише приблизьні!

Ми є Львів,а ви гАВНО!!!!!!!!!

sevenДата: Середа, 17.12.2008, 17:27 | Сообщение # 21
маґістр
Ну ми не будемо знати ХТО Є ХТО на форумі, але побачимо хоча б приблизну кількість. Пропозицію прийнято :)

Kmdsd gjyfl ect !

basfДата: Середа, 17.12.2008, 22:20 | Сообщение # 22
Підполковник
Репутація: 15
Quote (seven)
В нас адміністрачія і так завелика - три модера і три адміни, але на жаль, не всі вони переймаються проблемами сайту і форуму. Декого взагалі зрідка видно. З усіх лише Роман працює зараз, завжди йде мені на зустріч. А заслуги інших представників адміністрації є досить давніми,але вони не підлягають обговорення. Ось вам і ще одне золоте правило - дії адміністрації апеляції і скаргам не підлягають, бо інакше - покарання. Лише адміністрація може між собою вести дискусію щодо дій один одного. Ну і перевірені,мабуть. Як показала практика,колись у нас надавали статус "перевіреного" лише по кількості постів, навіть не бачачи користувача в реальному житті. Тепер це абсолютно не так. Перевірені відтепер справді відповідають се

ну що ж... Севен, мені дуже подобається твій інтузіазм. Все просто тіп-топ. ти публікуєш матеріали - молодець, ти даєш фото - молодець, ти активний на форумі - молодець! Ти, будучи студентом приділяєш свій "дорогоцінний" час на сайт - молодець! Тебе непокоїть "пасивність" модерів і адмінів, а крім мене і Яріка більше й нема (бо з Романом кооперуєш) - молодець! Ситуація ясна як день. Я б з радістю як і ти приділяв би по 2 години в день на розвиток сайту. але не всі як ти можуть цей час вирвати. не знаю як Ярік, буду казати про себе... в мене дружина, в мене дитина, в мене пильна динамічна робота, в мене сім'я якій я вже рік приділяю свою вкінці кінців увагу - як батька. Зрозумій. для прикладу - проглянь ... рівно рік тому я припинив можна так сказати свою активну роботу на цьому проекті, та я не припинив її остаточно. рівно рік тому, я як і Ти Сивен - боровся за активність наших вболівальників, постив любу інфу, яку нарив про команду, вкінці-кінців як і ти приділяв час на дійсно важливий, потрібний, цікавий проект - сайт вболівальників. Радий що Роман йде тобі на зустріч. Це добре. Добре що тобі подобається тут приділяти свій час. Скажи, а що значить йде тобі на зустріч? Тобто якщо я не йду тобі на зустріч, то це кінець світу? Без образ, просто поясни. Скажи, якщо через рік твоя активність буде менша ніж тепер, мені тебе заблокувати? Така логіка? Забути все, що ти зробив і ..... просто... скоротити штаб модерів, бо їх "зрідка видно"? Ніколи не кажи ніколи. Зрозумій... рівно рік тому, я був як ти. Чому ти вирішив, що адміни крім Романа вже зовсім нікудишні? Є багато ідей, які я все ж таки втілю. Сайт на даному етапі - це тільки старт. Як кажуть в фільмах - ДАЛІ БУДЕ. І буде ще краще. Навіть якщо буде 10 модерів і 5 адмінів, які зможуть вийти на командний рівень співпраці - це буде не сайт, це буде БОМБА. Особисто я вважаю, що адміністрація і модери мають абстрагуватися від форуму. Чому? Бо саме там розпочинаються сварки. Севен - для прикладу Роман, він давно постив на форумі? ( Чемпіонат не враховуй) - ні. і це доречі мудре рішення, ніяких конфліктів, сварок, дорікань. Робота, контроль за порядком на тому ж форумі, і ще раз робота. Моя думка - що ми адміни і модери, (я думаю їх буде більше), мають відійти від форуму. це буде ефективніше. краще буде залишити форум - вболівальникам. Це не наша місія там вбивати час. не наша.

sevenДата: Четвер, 18.12.2008, 00:22 | Сообщение # 23
маґістр
basf, ти правий на 99%, я вдячний, що так широко відповів на мій пост. Мабуть, єдине "але". Адмін/модер не може мати такий статус, не виконуючи функцій. Повністю не виконуючи. Якийсь має бути розподіл між перевіреними, модерами і адмінами. Допустимо, що всі заб"ють на сайт, крім Романа. Він набере з часом нову команду, а ми далі залишимось у своєму статусі? Цікаве питання... Але я думаю, що всі мої пропозиції щодо таких радикальних дій в майбутньому не знайдуть підтримки. В цьому питанні Роман косерватор, а можливо то в мене такі шалені думки та ідеї ... Врешті, вирішувати колись буде головний адмін, бо я знаю точно, що бренд Севена :) себе вичерпає, в мене свої плани і тому я не хотів би залишати свій акаунт і "все решта" активним на сайті...
Залишити форум вболівальникам - значить зробити його помийною ямою карпатівців.
На цьому, гадаю, питання себе вичерпало...

Kmdsd gjyfl ect !

basfДата: Четвер, 18.12.2008, 00:34 | Сообщение # 24
Підполковник
Репутація: 15
Seven На рахунок карпатівських повністю згідний... Вартового мусимо на форумі завжди мати. Взагалі концепція розвитку сайту складна. В майбутньому ініціюватиму створення розділу в форумі, який буде видимим тільки адміністрації, модерам та перевіреним, де в визначену дату, визначений час, зберуться всі адміни та модери, щоб обговорити питання стосовно сайту, висловити свої ідеї, свої протести, вкінці-кінців своє бачення. Так званий "он-лайн". усвідомлюю всю складність цієї процедури... бо знаю, що когось точно не буде... хтось не зможе, хтось проігнорує. Думаю це було б доречно вже після Різдвяних свят робити. Побачимо. На разі, успіху тобі

GambinoДата: Четвер, 18.12.2008, 12:36 | Сообщение # 25
Підполковник
Група: Почесні
Репутація: 14
До останніх 3 повідомлень +1

Не життя таке, ми такі!

Форум » Різне » Сайт » Пропозиції до форуму (тема для скарг,відгуків та пропозицій щодо форуму)
Сторінка 1 з 3123»
Пошук:

Реклама

сайт вболівальників ФК Львів © 2007-2012      Створити сайт безкоштовно